Blåsa och ett varmt klimat.

Japp idag sprang vi! JAJJEMÄN! 6km bar vi oss runt på. Om man nu kan säga så. Men vi kom runt, och inte sist blev vi av ca 40-50 anmälda. Skiitlite folk var det verkligen. Jag trodde det skulle vara många mer som sprang. Men tydligen inte, vilket var ganska synd..
Och en blåsa fick jah på köpet också. Min sula skavde på insidan av foten. Vid det där lilla valvet, men nej men ni fattar väl. Det känndes som om jag vid varje nertramp sprang på en vass kniv. Då visade det sig att jag fått en blåsa. HEJJA MIG! Och så gjorde vi en slags kontroll. Som visade hur mkt vi väger!! Hur många procent fett och muskler kroppen består av, hur gamla vi skulle vara enligt vår kropps  nånting, finner inte ordet jag letar efter, hur många nånting vi behöver/gör av med per dag. Vet inte. Och hur mycket vi har i bukfett av 0 eller 1 till tolv. Där hade jag #! Det bästa på hela kollen! Aahh osv. JAG SKA BÖRJA TRÄNA! MASSA MÅNADSKORT! Tänka på vad jag äter, cykla och gå och åka massa inlines! INGET, eller inte överdrivet med sötsaker förutom på helgerna! Jag vill så gärna ochhoppas nu på att jag kan genomföra detta! Ska se om jag kan få lite bidrag och hjälp med min träning. För nu vill jag vekligen!!
Men nu ska vi snart grilla, håller även på och blonderar slingor i älsklingens hår och sen ska vi kolla på sommarkrysset med pappa ch hans fru och sen ska jag övningsköra till pappas jobb och tillbaka.

HÅLL TUMMARNA FÖR MIG! En kamp kommer det bli, men faaan vad det är värt det! (ursäkta det fina ordet där i början!!! Men nu JÄVLAR!! ooooouups, igen! :P)

Kommentarer
Postat av: MATILDA

svar: nej, jag köpte de i veckan :)

2008-07-05 @ 20:39:25
URL: http://matildahammar.blogg.se/
Postat av: Anna

vi hjälper varandra att hålla oss ifrån godis osv ;)

när skolan börjar sen så är det bara frukt som gäller från selma haha :p

2008-07-06 @ 10:50:03
URL: http://annaamj.blogg.se/
Postat av: e m m a

vad jobbigt med blåsor

2008-07-06 @ 12:33:33
URL: http://mmilkshake.blogg.se/
Postat av: hanna

jag vill med träna! och gå massa!!

2008-07-06 @ 21:10:06
URL: http://hhannal.blogg.se/
Postat av: hanna

några dumma ungar som inte hade nått bättre för sig! :o haha dom försökte hitta dom som kasta men vi hitta dom inte :D haha :P är du hemma från din pappa nu? :)

2008-07-06 @ 22:54:39
URL: http://hhannal.blogg.se/
Postat av: Anna

tack gumsipumsi! <3

haha precis, frossa i frukt ska vi göra :)

älskar dig med :)

2008-07-07 @ 01:48:17
URL: http://annaamj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0