Sexprodukter.

Det har apoteket börjat att sälja. I alla fall på vissa ställen. Det är väl bra? Sp slipper man gå ner i en sån där snuskig lite halvläskig mörk källare och köpa nån leksak. Här är det ljust, fräsht och massa folk inne på samma gång oftast och ser vad man handlar. Jajjamän, men lika bra är väl det för hur naturligt är det nästan inte att göra det lite skönt för sig? Hur många gör inte det liksom. Nu sitter inte jag här och säger att jag gör det men folk finns det som gör det, det vet jag : )

Då är väl detta ett jätte bra alternativ? De vet vad de håller på med och så.

"Oavsett ålder och kön är ett bra sexliv positivt för välbefinnande och hälsa. Med hjälp av produkterna i serien Trust in lust kan du göra det sköna ännu skönare. Och du kan lita på våra lustfyllda produkter. Trust in lust är framtagna med hänsyn till RFSU:s och Apotekets höga kvalitetskrav där njutning och säkerhet går hand i hand."
Apotekets hemsidaSå nu vet ni vart ni ska gå imorgon : )Kommentarer
Postat av: Fia

Tycker det är jätte bra att apoteket börjat sälja sexprodukter ,om man nu inte vilja handla i butiken kan man beställa på nätet.

2008-08-04 @ 23:31:05
URL: http://sofsan.blogg.se/
Postat av: Emma

haha aa :)

2008-08-04 @ 23:31:34
URL: http://emmsanatpea.blogg.se/
Postat av: Helena

Bra av dom. Då kan man se till att produkterna är bättre också. Apoteket kan ju ställa lite krav om man säger så =) Tänker mest på dom stackars allergikerna =PSov så gott!

Kram

2008-08-05 @ 00:47:02
URL: http://misspoodle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0