J&V

Jag håller tummarna för er!!
.

Tuggummii.

Jag måste vara den segaste personen på att städa! SOFIA fattar du inte? Du kommer inte få se ngt one tree hill avsnitt om du slappar så!!!

Städastädastäda!

Japp nu har jag äntligen börjat!

Och Tomas ledin får göra mig sällskap. Hittade mammas gamla skiva med honom. Så den går med basen i bött och trasan flyger fram. Hoppas min glöd håller i sig. Jag vet ju vad jag belönas med ; )

.

Snor i näsan är bättre än i ugnen.

Funderar på ifall man ska ta tag i sin städning lite. Lovade ju mamma att jag skulle städa idag. Eftersom jag inte hann igår. Så jag får väl göra det helt enkelt. Och efter det sen ska jag lyxa till de lite och låta mig själv kolla på ett eller två avsnitt av one tree hill. För det förtjänar jag i så fall. :D

Ursäkta rubriken men kom inte på något.

Gamla minnen.

HAHA kommer ihåg när jag gick i 5an eller 6an, då frågade jag och Emma ifall vi fick mima (pinsamnt) för klassen. Mm det var sånt man gjorde på den tiden. Så japp, here we gooooo! Men vi frågade i alla fall våran lärare Conny om vi fick göra de. Så frågade han vilken låt de va. Och han var väl lite skepptisk mot den. Men vi fick tillslut. Och nu efter, fyyy faaan vad pinsamt det är. Men aja, ung och dum brukar man ju säga!Men det var i alla fall denna låt vi mimade till.
HAHA, lyssna och njut!
Vi fattade ju inte texten då.
HAHA!!

Kompisakuten.

Det är faktiskt skönt att känna att man betyder något ibland. Att få vara den som nästan kan göra allt bra just för stunden.

 Alla vill ju ha en vän som verkligen är superbra. Någon som man bara älskar. Man vill ha någon som man litar på till 100 liksom. Men vill ha någon man kan berätta allt för. När man är glad, ledsen, arg, besviken, lycklig. Man vill ha en man kan snacka skit med. Inte skit liksom, inte illa om folk. Men bara en som man kan prata massa strunt med. Man kan prata i flera timmar men inte säga något vettigt. Men ingen bryr sig. För ni får ändå vara med varandra. Och det är det som betyder något. Så samtidigt som man vill ha den här vännen så känns det även skönt att veta att även just jag är den vännen. Jag är den som den hör av sig till. Det är jag som betyder något. Jag som gör så att den känner sig bra just för stunden. Det är en så jäkla underbar känsla att få känna det. För en gång är det jag som får säga att det ordnar sig. För jag vet att det kommer göra det! Jag bara vet det. Och om det inte skulle göra det så ordnar det sig i alla fall. För du lever, du är här. Du finns vid mig. Du finns för alla dina vänner. Du finns för din familj och du gör oss lyckliga! Du är en underbar människa, du är inte kass, värdelös, dålig, elak eller jag vet inte vad. Du är bra som du är! Detta är inte hela världen, det är du som är hela världen. Du ska leva livet. Ditt liv kanske inte blev som du hade tänkt dig. Men det kan även bli  mycket bättre än det också. Vill bara att du ska tänka på det!

Det kommer inte bara en chans i livet. Livet har så mycket mer att erbjuda.Ta en dag i taget!

Nattuggla.

Blev en kopp te som fick avsluta denna dag. Du beger jag mig till min säng. Klockan är prick 12 och jag är rädd för spöken. Önskade egentligen att älsklingen sov här inatt. Men icke. Så blev det inte.

Jag har en snygg röööv! ; )

3 vackra pojkar på ett och samma kort.

Snyggaste bilden eller vad Jacob ser helt, jag vet inte vad ut. Viktor ser även ut så han med och Mikael lika så. Lite småkul! :D

.

Solig dag idag.

Idag åkte jag till sötaste Jacob. Jag vann nästan över honom på tv-spel. Men neeej, de gick inte hela vägen. Men nästan :D Och så gick vi ut i det varma vädret, vi gick och hälsade på massa söta djur : ) Men på vägen dit plockade jag en söt blommbukett. Men den blev inte så fin, men söt. Sen kom vi bort till den där lilla gården då. Men på vägen dit såg Jacob en orm så det var läskigt. Men så klappade vi på djuren när vi kom fram. En del var lite läskiga. Som hönorna som jag skulle klappa, men jag vågade inte. De hade så läskig näbb. Men så klappade vi hästar, både stora och små : ) Och massa söta kaniner!! Blev kär i en, den va jätte söööt! Och så klappade vi getter. En av dom var helt ko-ko! Och den ena tror vi skulle få en sockerkick o springa runt-runt.runt i hagen :P Men hoppas inte att den gjorde de.
Sen gick vi hem, var verkligen jätte varmt! Vi såg en till orm! De va läskigt, för denna gång såg även jag den. Så då gick han o skrämde mig hela vägen hem! De va jobbigt. Sen följde han mig till busstationen, såg två ambulanser på vägen dit. De höll på och göra HLR på en som låg innanför staketet mot tågrälsen. Det var lite läskigt. Sen kom polisbilen också. Men Jacob bjöd mig på glass i solen i väntan på bussen.
Tror vi har gått några kilometer idag. Det var skönt men varmt :D
Tack för en rolig och mysig dag Jacob!


Min fina blommbukett!

Den sötaste kanin jag har sett, även den goaste.

Sötsak!

Söt häst, den fräste inte på oss som den andra :P

Hästan som fräste på oss.

Barnen till knäppa pappan och sockerkicksmamman :)

nu är det natt.

Nu ska jag kolla klart på one tree hill-avsnittet som jag har börjat kolla på. Sen ska jag sova. Känns verkligen att allt inte är bra med mig.


Detta är saker som verkligen behövs just nu, utan er, inget jag!

Sängen, ett rent pappersparadis.

Japp, nu blir det till att ta sin snoriga näsa ch gå och lägga sig. Mamma lämnar ifrån sig min dator till mig nu. Så det blir att kolla på ett avsnitt av one tree hill! : )  Jippiee!

Vad skulle du göra om någon nära gjorde något men ville inte visa det för dig? Liksom försöker dölja det. Men att du samtidigt nästan anar vad den håller på med?

GOD NATT!

Imorgon är jag ledig!
Det ser jag framemot!

Vill inte lägga mig.

De kommer bli så tråkigt. Mitt rum är som jag säkert har sagt yllt med massa snorpapper. Och så vill jag kolla på one tree hill men de går inte då min mammi har min dator. Och så ska jag förklara mnig lite. Jag är helt borta. Trodde på något sätt att det var tisdag imorgon. Men det är onsdag!! Och då skulle jag ha färgat håret på Sophie men nu ska jag nog till Jacob. Alltså förlåt! Vet inte vad jag ska göra!! Beror ju helt och hållet på hur jag mår.


Mitt huvud är helt varmt, kan det bero på att jag har badat? Eller har jåg fått feber?

Jag vill ha min dator!!


.


Välkommen tillbaka!

Japp, varmvattnet har återvänt. Jag tog ett avslappnande bad. Saknade tyvärr bubblorna. Men får be mamma köpa mer.
Mamma har fortfarande kidnappat min dator. Men jag snodde Saras och det var okej för henne, hon skulle ändå städa och så ville hon att jag skulle hålla henne sällskap.

Imorse tittade mitt fjärde kusinbarn ut. Den mest sötaste lilla varelse jag någonsin har sett! (Men har bara sett henne på ett kort, till mobilen!) Men gud så söt hon var! Den lilla krabaten kommer få många pojkar efter sig vill jag lova. Ser framemot att träffa henne! När jag har blivit frisker..

Får det lov att vara lite bajsbrunt vatten?

Nej tack, men det var vad våra vattenrör hade att erbjuda förut, nu är det bruna borta. Men tog brunis med sig värmen tro? Skulla täppa upp ett bad förut och mysa lite. Men dock så fanns det inget varmvatten kvar. Bara i början! Jag får gå och vara en lortgris tills imorgon då kanske?


Grisen ! :D

Min sockertopp!

Jacob allt kommer att ordna sig! Jag kommer alltid finnas för dig, vad som än händer.

Är ledig från skolan imorgon, vilket betyder att jag får vara hemma ännu en dag :D
Då ska jag nog åka till Kristinehamn och träffa Jacob, tror han behöver det lite. Tror vi ska grilla lite! Hade ju tänkt att kanske färga håret på Sophie, men får se hur det blir. Annars tar vi det på onsdag.
(ONSDAG ÄR JU FASIKEN IMORGON!!)

Mammi ska låna min dator, det tycker inte jag om. Men vad kan jag göra. Jag typ måste ju. Hon har en hemtenta som ska vara klar på fredag. Tror jag. Men vi har 2 till datorer i detta hushåll. Men min är den enda som är bärbar, vilket betyder att hon kan ha den i köket eller liknande med alla sina böcker utspridda bredvid henne. Jag som nyss hade ett litet hopp om att hon inte behövde låna den nu.

Ska kanske övningsköra till Kristinehamn imorgon.
 

Jacob and I!

Vill gå ut.

Jag vill bli frisk. Orka vara så här förkyld som jag är. Skulle vilja gå ut. Tyå och gå. Men så som jag ser ut kan jag ju knappt visa mig bland folk. Ser helt skabbig ut.
Men nu har jag nyss ätit, då jag och min kära moder kom på hur beroende man är utav vatten när man ska laga mat. Vattnet är för tillfället brunt här, ja ni hörde rätt, BRUNT! Och allt vi kom på skulle man ha vatten till. Potatis, kokas i vatten, ris kokas i vatten, pasta i vannetn. Men smarta jag kom på att vi kunde göra stuvade makaroner. Så då fick det bli de.

Nu ska jag nörda igen! : )

Schoohooo.

Har ingen kola imorgon, vad skööönt! Undrar vad man ska hitta på då.. Kanske kan förga Sophies hår? Ska höra med henne. Så slipper vi göra det på onsdag morgon.

Nu ska jag kolla på mer one tree hill!!

Nörd dags!

Ligger lite efter i min planering. Skulle ju ha kollat på one tree hill me så har det inte bliti än. Tyvärr. Fastnade framför våra bästa år. Som är en helt sjuk serie enligt mig. Men jag tycker ändå om den. Men den var bättre förr. Fattar ingenting av den längre. Men men, skulle inte förvåna mig om den fortfarande håller på när jag är 70år.

Men nu blir det att kolla på one tree hill. Den bästa serien helt klart!

      

Lucas, spelas av Chad Michael Murray   
                          

En sån härlig dag.

Blev ingen skola för mig idag. Bestämde det redan igår efter en hel dag
i örebro. Tror nästan jag hade feber där ett tag. Blev inget handlat för mig igår inte. Jo bara en liten present till min kära fader som slutar skolan på fredag. Vi köpte en espressomaskin till honom. En sån som
är på bilden skule vi ha köpt. Men det var visst något fel på dom så vi
köpte en annan istället. Hoppas den är lika bra. Hade tänk köpa lite
tavlor men jag orkade inte. Men jag fick en liten present av min pojkvän. Jag fick et liten burk med Bafucin. Det var behövligt då min hals
verkligen verker något enormt ibland. Men nu är det mest näsan
som är min ovän.

Nej hej, nu ska jag äta det sista av min vattenmelon och nörda
One Tree Hill! <3 på det!!


Äckel!

Natten var ju inte precis någon höjdare. Och jag känner mig inte ett dugg utvilad för 5 öre! Ont i halsen, ont i huvudet och helt konstigt snorig. Vad mer har världen att erbjuda mig? En alvedon kanske? Ja tack den tar jag gärna. Men jag vet inte om den hjälper så mycket.

Får se om jag orrkar pallra mig till skolan sen också. Har ju ändå bara en lektion. Och så kanske dte kan vara bra att komma ut lite. Annars blir man lite extra sjuk om man är hemma. Man ligger ch tycker synd om sig själv osv.

Nej nu blir de frukost. Varmt te och smörgås får det bli. Orkar inte göra *prosit!* något annat!!

Nej nu blir de sängen.

Med massa halsont ska jag stänga av min dator, krypa ner under täcket och lägga mig i min pojkväns varma och mysiga famn. Där ska jag kolla klart på en film som går på trean. Önska mig en hyffsad natt. Ser verkligen inte fram emot den.
Men men,

God natt!

Jag är en bäver.

Så löd meningen jag ville att Patric skulle säga. Så det blev detta inläggets rubrik.
Alltså jag har sjuuuukt ont i halsen! Så jobbigt! Det verker i halsen hela tiden. När man pratar och sväljer gör det bara ännu ondare. Och om man andas för kraftigt gör även det ont. Så måste verkligen ta det lugnt.

Imorgon har jag bara en lektion i skolan tror jag. Sen efter det bär det av till Örebro. Ska kolla lite kläder. Men först blir det en fika hos David och hans tjej tror jag. I alla fall hos David. Vet inte om de bor ihop eller ej.

Håller annars på att packa upp en film. En ny Dr. Dolittle. Har någon sett den? Är den bra?

Aja, hej så länge. Ska fixamig en kopp te tror jag.
 .

Tystnaden kan väcka så många känslor.

Igår kväll/natt fick jag så ont i halsen. Strax innan vi skulle gå hem frå Victor. Och imorse vaknade jag med en hejdundrans halsont. Var asjobbigt vill jag lova! Och den har inte gått över än. Så ska gå till affären och köpa lite halstabletter. Finns det egentligen några som funkar mot halsont? Liksom på riktigt? För de flesta hjälper ju liksom bara för stunden. Är väl bara för att man får så mycket saliv och liknande i munnen och svälger oftare och då blir det ju fuktigarei halsen och kanske mjukare/lenare. Vad vet jag om detta. Men det är i alla fall vad jag tror.  Men nu ska vi nog knalla upp till stan eller vart det nu blir jag shoppar mina små tabletter. Har extra dropps eller vad de nu heter. Säger de inte typ, "halstabletter som är bra för tänderna"? Jo tack, de hjälper lite. Men sen när den är borta gör det lika ont för det. DÅLIGT! Jag tror jag ska uppfinna halstabletter som riktigt hjälper mot halsont! Nog babblat, hej då så länge! : )


 
Hjälper de verkligen?


Trallallalatrallalatrallalaalaa.

Ganska nyss hemkommen från Victor. Där det var en liten "förfest" kan man kanske kalla det. De skulle nämligen ut på statt ikväll som jag kanske har nämt? Jo men det skulle dom i alla fall. Så då gick vi dit. Grillade lite, lyssnade på musik, spelade lite treman och kollade på eurovision. Vissa låtar söög ju rent ut sagt!! Och de låg ju såklart i topp dom! Och vår lilla svenska låg typ sist. Hur kul känns det då? Jo tack inte allt för bra. Eftersom jag tyckte att hennes låt var super bra! Men det tyckte ju inte resten av världen. Vilket jag tyckte var synd. Men hon har vunnit i sverige en gång och då vann hon ju såklart i den stora finalen också. Det var ju med låten tusen och en natt. Finns även en porrfilm som heter så. Och en saga va? Eller sagor? Jag vet inte vilket det är. Men det fick vi i alla fall lära oss på en av våra svenskalektioner vi har haft med våran underbara lärare Sandra som slutar, eller hon ska inte vara våran lärare någotmer. Och det tgycker vi är synd. Hon ska till och med få en present av oss.

(Var jag elak förut? Jag sa att du fick, men jag ville hem då. Har lite ångest. Ska jag ha det? Nej, eller jo, eller nej. Jag vet inte. Jag sa ju att du fick, men du ville inte då. När jag sa att jag skulle hem då. Vet inte vad jag ska ha. Ångest eller inte ångest. Känna mig dum eller inte dum. Äsch, du får avgöra. )

Nej nu blir de sängen, ska kolla på någon seria som älsklingen har börjat kolla på.
Och sen ska jag sova så gott! :)

här kommer viii!

Nu ska vi åka. Hoppas det blir en lyckad men tidig kväll ikväll.
Vad ska ni hitta på ikväll då? : )


Sooool.

Idag var det vackört väder ute. Vaknade halv 9 och var inte speciellt trött. Älsklingen var också vaken då. Det blev en mysig morgon med tv-tittande i sängen. Riktigt skönt faktiskt.
Sen gick vi på stan lite, köpte morsdag-present. Hoppas hon blir glader för den :D Men nu snart ska vi åka till krhamn snart. Nej men nu börjar Patric bli lite otålig. Tror han tycker att jag sitter för mycket vid datorn. Så nu ska vi slå in paketen som vi köpt. Hittade ett jätte gulligt/fint inslagningspapper på willys också.
Vi kanske hörs senare. Ska till Victor sen också. Innan de drar till Statt. Stackars lilla mig som inte är 18 än och kan då därför inte följa med. Men Patric följer heller inte med. Så söt som han är stannar han hemma med mig så hittar vi på något.

Hörs sen : )
PUSSTJAA! : )

Heeelllvetes jävla skiit!

Fick ju reda på resultaten på engelska nationella idag.
JAAA vad bra det gick för mig. Eller kanske inte..
Men men, jag fick ett G i alla fall.
Men men, hoppas jag får det i slutbetyg också.
Annars skiter jag på dig!

Snart svenska.

Sitter i skolan nu och ska snart ha svenska. Vi ska ju som sagt redovisa våra grupparbeten idag. Jippiee.
Satt ute nyss, solen bara stekte. Var verkligen jätte varmt. Sååå skööönt!
Ska kanske åka till stutt sen. HAHA töntig jag är. Ska kanske åka till Patric sen. Ska nämligen på 50årskalas sen. Ska bli gott. Bjuds ju på mumsig tacopaj! Det är sååå gott! Det där kletet gör ju det hela mycket godare!  : )

Ha det gött, tror svenskan börjar snart.
Såg våran tjusiga lärare komma nere i rasthallen.

Ciaooooo! : )


.

Åh vad jag är glad.

Gav mig tusan på att jag skulle få igång min kamera imorse.
Jag satte på din, tryckte in objektivet. Det gick lite. Så jag testade och trycka ännu mer. Och det gick! Schoohooo! Gissa vem som ska fota allt fint ute nu som hon har missat? Jo jag (a)
Annars ska jag snart gå till skolan. Sitter och äter vattenmelon, det är mumsigt! : )

I skolan idag har vi engelska, då vi ska redovisa våra två författare. SUCK!
MAKU och LMK B.
Svenska, redovisa våra grupparbeten. LÄSKIGT!


Visst e den söt? : D

ONE TREE HILL.

Bästa serien evveeerr!


.

Snart dags för sängen

Borde sova snart.
Jag har fått reda på en rolig sak idag.
En sak som jag redan visste.
OCh en ny vän har jag med,
tror jag.
Men vet inte om han vill va vän med mig.
Han är ju trotts allt min "pojkvän".

Sitter och käkar äpple.
Men jag köpte vettenmelon förut.
Men åt inte något.
Äter äpple istället nu.


.

hmmm.

Inte första.. inte andra heller.... :( inte tredje heller, kanske fjärde, nej... inte de heller. NEJ inte femma heller, inte sjätte heller.. JAAAA! SVERIGE KOM MEEEED!!!! :D:D:D:D

ukrajna
kroatsien
albaninen
island
georgien, ?
danmark
SVERIGE KOM MED!!
även.. lettland, jepp de va me bra :D
tyrkiet tror ja
malta!

MEN SVERIGE KOM TILL FINAL!!!


.

SVERIGE!

HOPPAS SVERIGER GÅR VIDARE TILL FINAL!!!

Pojkar vill ha mig

I all afall en, eller två.
Om de inte hade haft flickvännor.
Och jag hade frågat.
Då hade en inte sagt nej.
De känns ju tryggt! ; )

hihi, ja har en snygg röv! ; )


www.hetröv.nu  De e ja de : )


Klar med plugget typ..

Käkade pizza förut. Mosters gubbe bjöd. De är nämligen här o lagar tacopaj och bakar mammas goa kladdkaka tills imorgon då det är 50årskalas :D
Men när vi skulle gå in frågade en unge om han fick smaka pizza. Då sa mosters gubbe, nej men du kan få slicka av låcket sen när vi är klara. HAHA! ÄGD UNGE! :P

Annars kollar jag på eurovission eller hur de nu stavas, Lettlat är ju bra, om det nu är Lettlans som är Öatvia på engelska? :P HAHA VAD JAG SUGER! :P

Borde kanske plugga på engelskan tills imorgon också? ;$


.

Måste plugga.

Åh vad kul det är att plugga tycker jag.
Att skriva en inledning är ju sååå underbart!
Finns det något roligare?
JA det finns det faktikt!
Ganka många saker.
Men de sakerna ska vi inte ta upp.
Skulle ta hela kvällen.
För sååå många mer saker är roligare än detta!!Jag och Lena på skolavslutningen i 9an med våra handledare.

Tävling hos LilyNu är det äntligen dags för Lily-bloggens första frisörprodukts-tävling.

 Den har varit efterlängtad båder får er och mig!
Stort tack till www.lyko.se!


För att delta;
- Gå in på lyko.se och klicka vidare in på kategorin LANZA.
- Välj ut dina tre favoriter (vilka du vill)
- Skriv en kommentar till detta inlägg om vilka produkter du skulle vilja vinna
- Var noga med att lämna mail eller bloggadress.

 Ett stort PLUS är om du även länkar till denna tävling!
Skicka då även din länk med i kommentaren.

Tävlingen avslutas Torsdag 28 Maj.
 Lycka till!

Min Headern.

Nog för att det ser ut som om min arm är halv så är den inte det!
Jag har två helt fungerade armar, men det är så att jag har liksom stickt in handen i det lilla hålet,
Ja, jag hoppas att ni fattar  :D

En underbar elev?

Yepp, det är vad jag är. Enligt två, eller en av mina lärare :D

Hade betygsnack idag. Om vad vi ska få i "våra" ämnen.
Det vill säga i matkunskap, storkök, varm och kallkök, exprementell matlagning,
hygien, näringslära.. hmm, livsmedel B (tror jag), minns inte om det var något mer.
Vi fick i alla fall inte reda på vad vi ska få i servering. Men i de får vi bara omdömme i år.
Men jag fick i alla fall VG i allt, B i hygien, då det sätts betyg i det i 3an, precis som i servering.
Och T i näringslära, då det är likadant där har jag för mig.
Blev nöjd! : ) Fick även reda på att jag skrev bäst i klassen på hygienskrivningen vi hade i höstas.
60 poäng var max, jag fick 56 och jag var 1 poäng ifrån MVG! Tänk, jag MVG! Det är inte ofta! : )

Borde även plocka lite på mitt rum. Det börjar bli min grej. Stökar alltid till det.
För att sedan rymma till min pojkvän. Och han får skjuttsa mig till skolan imorgon.
Då jag inte hinner om jag åker buss. Eftersom vi ska vara i aulan på den andra skolan,
ett annat gymnasium här i staden och prata om droger, eller bli hjärntvättade att vi inte ska använda det.
Inför "PIP", Putte I Parken, en liten "festival" som ska vara här i sommar. Kom hit vettja, de blir gôr skôj!! ;
)

Ta en titt vettja! :D
http://www.putteiparken.se/Default.aspx

Dags för sängen.

Imorgom är det en ny dag, med nya lektioner.
Jag måste vara pigg.
Så nu ska jag gå och borsta mina tänder
för att sedan hoppa ner i sängen bredvid min älskling!

Sov gott kära läsare : )

Jobbig springtur.

Var ute och sprang förut. Men Patric.
I början gick det hur bra som helst.
Sen fick jag ont i axlarna, speciellt i den högra.
Och i övre delen av ryggen.
Så det blev jätte jobbigt att springa.
Men vi sprang tills vägen tog slut.
Gick lite där ifrån.
Sprang och klagade lite då och då.
Sen gick vi lite.
Stannade och gjorde situps och busade.
Sen gick vi och sprang hem.
Jobbigt!
Men jag vill! Även om det är jobbigt så ska jag!
Vill även börja köra några pass igen.
Typ aerobic, body combat eller liknande.
Någon som är på.
Kanske även lite styrketräning ibland.

Min nya blogg.

Jag har gjort om min rosa-gröna design nu. Blev väl inte riktigt som jag hade tänkt mig. Men det får va så här tils jag orkar göra mer. Bättre än vad det va i alla fall. Kanske byter den där grejen längs upp ibland. Har nämligen en till som jag redan har gjort för nån vecka sen.
Men vad tycks? Är den inte fin?


.


HAHA.

Jag ska ut och springa sen!
TACK, äntligen!
Kan vi försöka ta tag i detta nu?
En gång för alla?
Det skulle göra mig sååååå nöjd!
Att bli av med lite extra kilon!
Vågen är min fiende.
Vi har inte lekt på någon månad.
Jag är rädd för den.
Om vi leker blir jag bara helt deppig!
Så ska nog säga upp kontakten helt.
Tills jag känner mig redo,
för att ta tag i våran relation igen!


.

Blahaa.

Har pissont i huvudet! Vet intevad jag ska göra. Ska kanske försöka vila mig lite. Vill att det ska gå över. Men det tror jag väl knappast att det göra. Men man kan ju hoppas.


Annars är ju denna Zara Larsson så himla bra på att sjunga!
Hon hette väl så ?

Denna låt är även hur skön som helst!Nu ska jag ta mig en tupplur. Hej så länge :)

Samtal.

Japp det fick jag, precis som jag sa. Men var det ett sånt samtal jag hade hoppats på? NEJ, det var det inte. Tyvärr. Jag som hade hoppats på att han hade velat komma till mig. Men icke. Icke icke icke! Blir väl en ensam kväll idag. Tråkig och ensam kväll. Tur att Andra Avenyn inte viker mig ia alla fall.
Jag och min bästa vän för jag vet inte hur många år sen det var.
Emma, hon är den bästa vän jag haft! Och vi var det länge också.
Men nu pratar vi knappt med varandra.. Åren vi hade tillsammans,
de det var du och jag mot världen. De glömmer jag aldrig!

Patric.

Oh snart slutar Patric att jobba. Undrar vad han ska göra sen? Undrar om han vill komma till mig. Men det lär väl märkas. Han lär ju ringa om det är något han vill.

Men ikväll är det Andra Avenyn. Ser sååå mycket fram emot det. Det är ju snart slut på det? :O
Hur ska jag klara mig???? Får väl kolla om på alla avsnitten ifrån början. Har ju inte sett alla. Annars ska jag börja kolla på andra sesongen av one tree hill nu. Den serien är ju bara fööör bra! Älskar den!!


Älsklingen, ibörjan när vi var tillsammans. Här lär han typ vara
lika gammal som jag är nu. Kansk eliiite äldre. Ah, typ ett halvår.

hdkjfhsdkjfdgf.

ÅHHHHHHHHH  vad ska jag göra. Jag ha rdet sååååå tråkigt!!
Har kollat lite på mitt schema. Av de första 16 dagarna jobbar jag 3 dagar. Det är ganska bra. Då skulle man kunna hitta på lite saker där. Men efter de 26 dagarna sen jobbar jag ganska mycket. Vet i alla fall att jag ska ta bort dagarna vid min födelsedag. Degen då jag fyler år och dagen efter. Så får det bli. Sen får jag se hur det blir mer. Kanske tar bort någon enstaka dag. Pengarna behöver jag ju. Så ska försöka att inte ta bort allt för många dagar. Säg liksom, jag jobbar från 10-16:30 ca. Så det finns ju faktiskt tid att hitta på saker efter också. Inte så mycket sola och bada. Men som sagt. HEla början av sommarlovet är jag ju ledigt. Och sen har man råd med en solig semester till hösten/vintern.
Vet bara inte vart vi ska packa våra väskor och åka?

OTH.

Nu ska jag sätta mig på Saras obekväma stol och kolla på OTH, då mamma har lånat min bärbara bebis till sitt skolarbete.

Sommar.

Alltså vart har värmen tagit vägen? Jag vill ha tillbaka den! Och hör sen!!!

Fick mitt schema för sommaren igår. Det var fullt! Eller, 48 dagar var jag skriven på. Funderar på att ta bort några. Men jag räknade ut hur mycket jag skulle tjäna (utan OB) om jag jobbade alla de dagarna. Och det blev ju pengar vill jag lova. Hanna, du kanske vill ta lite dagar av mig ibland? Om du inte är upptagen. Måste sätta mig ne rmed älsklingen också och se om vi ska hitta på något i sommar. Vill ju åka ner och hälsa på pappa också lite. Så några dagar blir det att ta bort. Men inte för många. Vill ju ha pengar. Men eftersom jag har så många dagar här nu, på cafét så kanske jag inte kan jobba så mycket på Kupolen, men vi får se. Kan kanske vara bra att jobba där någon gång i alla fall. Men ska fundera på detta. Hon på Kupolen sa ju att ifall jag fick något annat jobb så skulle jag ta det. Och det har jag gjort!
Ska nog göra klart min enegslak nu. '


 


 


 

.


Duscha.

Funderar på att börja sluta med "en-ords-rubriker". Lite svårt ibland att bara komma på ETT ord. Så ska fundera lite på detta.

Blev en lång natt inatt. Kom inte i säng förens jag vet inte när. Kollade på hockeyn med Patric ocj J som sagt. Den höll ju verkligen på i evigheter så jag tror jag omnade till lite i Patrics knä. Men där var det inte heller lätt att soma. Så som dom lät när det var nära mål hela tiden. Men när de va slut så tror jag väl att de sverige spelade mot, vilka det nu var vann va? Är inte så insatt i just hockey och liknande. Känns så onödigt liksom.
Sen kom vi väl i säng, Jacob gjorde oss sällskap i min säng ett tag. Inte lite smidig han är inte. Sen somnade vi väl säkert vid 3. Om inte senare. Så var lagomt pigg imorse när vi skulle upp halv 10 för Patric och Jacob skulle åka för P skulle jobba. Jag la mig och skulle försöka sova lite till men då ringde P och sa att han var hemma så att jag skulle veta. Sen somnar jag, då ringer mamma och säger att hon är på väg hem. Sen somnar jag typ igen. Då ringer pappa och pratar lite. Sen ringde mammas gubbe och undrade om vi ville följa med och spela badminton. Sen ringer mamma igen. Sen kom syster in. Då va de ingen idé att försöka sova mer.
Men nu ska jag klä på mig supersnabbt för att hinna med bussen till älsklingen som går om 45 min.

Natt.

"Hej hej, Mycket varm kväll och jag svettas. och mina fötter stinker :("    / Anel, syrrans pojkvän ville skriva lite.
Denna kväll har bestått av att hela telias nät har varit nedlagt. Mycket roligt, inte. Åt hos mammas gubbe förut. De åt räkmacka, jag åt äggmacka, J åt billys pizza. Anel, Patric, Jacob, Erik och jag spelade tv-spel. Jag var inte i toppform vill jag lova. Sen fick vi ett samtal från polisen. De hade hittat våran bil. Så vi följde med och hämtade den, eller bergaren fick ta de. Gick inte att starta den för de hade tjuvkopplat den. Men nu har vi den i alla fall. Så nu ska vi kolla klart hockeyn kanske. Jacob, (J) ska sova här med.
Annars då? Haft en bra kväll? Nej tänkte väl det. Ingen som fortfarande inte har kommit på hur jag ska göra med min kamera? Nej men tack så mycket för hjälpen då. Jag vet jag är knäpp.

Ha en fortsatt  bra natt! Ska göra mina två grabbar sällskap inne vid tvn där speciellt J får ryck.

Hej.

Nu blir det en tripp nere på stan.
Jacob kommer sen.
Talang, hockey och något mer väntar sen :)

Natti.

Rubriken säger allt!
Rekord i läsare idag. HOST!
Som om jag har så mkt att komma med liksom.
HAHA !
Ska sova nu!

Knepig.

Usch, blää, äckel, bajs, prutt SKIT!!
Har ont i magen!
Gud vad jag hatar det!
Har det ofta nu för tiden.
Och jag verkligen hatar det!

Ligger annars i älsklingens säng med en av hans datorer i knät. (den bärbara såklart).  Och han sitter vid den andra, den "vanliga". Som är typ max 2meter ifrån mig. Ligger och kollar på honom för han är så fin. Det går verkligen bara kolla på honom hela tiden. Typ som man vill öta upp honom! Längtar tills vi flyttar  ihop! Det ska bli mysigt vill jag lova.

Någon som vet något bra semesterresemål? Vi har nämligen tänkt att åka till värmen någonstans. Eftersom vi inte fick någon vidare vinter så vill vi ha värme. Värme värme värme! Men nu ska vi nog hoppa in i duschen och lägga oss. Fats inte i duschen då vill säga. Men sen efter de i sängen. En dag kvar i skolan denna vecka. Jobbigt, imorgon väntas det Engelska, då jag tror vi ska "redovisa" våra författare., Vilket jag tror inte kommer gå så bra. Jag vet liksom inte ens hur ordet författare uttalas på engelska? Hur bra är det. Sen lite maku tror jag, näringslära vill säga. Hoppas inte vi skulle vara klara med den lilla uppgiften vi har fått då vi ska räkna ut energivärde i vissa saker. För det har inte jag gjort. Sen blir det nog ett litet hål. Om vi nu har svenska imorgon, som vi borde ha. Men det har vi nog.

Nej nu blir det att duscha. Slut på mitt pladder!

GODNATT!!!
 
Jag förra sommaren


Våran söta kanin Curry! Saknar honom!
Han va söt!


Min söta älskling! Förra sommaren
på midsommar! <3

Katten.

Sitter hos Mikael nu, se det blev en tur till Kristinehamn i alla fall.
Sitter här med hans "katt" i knät och har kollat lite saker om Ernest Hemingway.
Tråkig engelska vi har, vi ska prata om två varsinna författare. TRIST!!
Men måste man så måste man!
Och så ska vi leta efter en film som vi ska kolla på sen med min älslkling.
Och till den skulle vi visst onytta oss med pizza.
Synd att inte jag har några pengar så jag får bli bjuden.

Nu är Sophie kanske i Sverige!
Sverige!
Ska bli kul att träffa henne imorgon! <3

Krhamn.

Vet inte om jag ska ta och fara til Kristinehamn.
Vet inte, jag vill men orkar jag?
Är lite trött och borde göra negelska.
Men kan vila där, lika så kan jag göra engelskan där.
Ska ringa till farmor lite också.
Var längesen man pratade med henne.

Min kamera funkar fortfarande inte!!

Namnsdag.

Det har jag idag!
KOm nyss hem från skolan efter att ha stått i baren hela dagen.
Spillt ut kaffe, varit nära på att riva ner massa vinglas mm.
Men så hade jag fått ett gammalt kort från farmor och farfar.
Ett gammalt kort från Hjo,
då var min farmors mormor med på det.
Så fint var det!
Det ska jag spara!
Kanske till och med rama in!
Är ju alltid kul att ha. Eller hur?

Inatt.

Japp, då blev vår lilla Bettan stulen.
Våran bil
Suck och stön!
Jobbigt och trist!
Men men,
vi har en till bil,
men den är inte "våran".
Utan mammas gubbe.
Men han bor i samma hus som oss.
Fast i andra änden typ.
Så det är bra!

Fuuuck  youu uugglyyy carrubberrr!

Kväll.

Kvällen har bestått av lite glass, och massa frukt!!
Gottgottigottgott!

Får damp på min kamera!
Någon kunnig person som vet vad jag ska göra med den!
Annars får det bli en tripp ner till Skövde till affären där jag köpte den.
Vill att den ska funka!!
Kan du inte fatta det?

Arg som jag blir så skriver jag av mig alla arghet!

Hungrig.

Åh jag är hungrig nu fast jag har ätit redan.
Fattar inte vad det är med mig.
Får väl äta lite vindruvor och kanske en tallrik med yoghurt sen.
Det vore mumsigt.

Mitt hår för övfrigt är kortare än vanligt nu.
Blev en liten bit som de klippte på det.
Men det blev bra.
Det var behövligt så.
Och det växer ju ut igen.
Och håret växer fortare på sommaren också.
Visste ni det?
Vet inte vad jag ska göra nu.
Har försökt att göra om min design.
Men det vill sig inte.
Men men, ska kolla rent hus sen.
Men är så sockersugen.
Har inte ätit så mkt socker denna vecka än.
Vilket är bra.
en oj så sugen man blir.Imorgon kommer Sophie hem från Frankrike!
JIPPIIIEEE!

Hemma.

Nu är jag hemma igen, va bara där borta i en snabbis.
Och det gick bra.
Så ska jobba där lite då och då under sommaren :D
Nu ska jag äta, eller jag äter.
Sen kanske jag ska med till vårruset.
Beror på.
Men nu skulle jag inte det pga en snål kärring!
Men då kan älsklingen komma hit.

Klippt.

Skola idag. Alla mina kompisar var helt döa idag.
Den ena va död och de andra var trött.
Sömnbrist och pollen skulle jag chansa på.
Ska snart fixa mig lite, nyss hemkommen från att ha stått i köket en stund i skolan.
Och kockkläderna är ju inte det som luktar godast vill jag lova.
Massa matos är vad de luktar.
Ska cykla eller gå iväg och kolla sommarjobb.
Har pratat med en tjej via telefon men hon ville att jag skulle komma dit och visa vem jag var.
Varför då kan man undra..
Jo kanske för att de bara vill se vem jag är helt enkelt. Lätt som en plätt.
De vill se hur jag ser ut och bedömma om jag är tillräckligt snygg för att jobba där.
(då rök den chansen)
Eller så är de väl bara nyfikna och vill att jag ska komma dit och prata och kanske visa vad jag kan och de kanske ska visa mig hur det är där uppe osv.
Men jag är nervös!
Är alltid nervös när jag ska träffa mmänniskor jag inte känner.
Vilket jag absolut inte är stolt över.
Jag skulle vilja ha det så som alla, eller en del i alla fall har det.
Folk som bara kan babbla på om vad som helst hur mycket som helst!
Jag vill också ha det så!
Nej, ska äta några fler vindruvor sen måste jag fixa mig.
Klippte mig ju som sagt idag också.
Blev kort, men det var behövligt! :)

Hörs sen när jag kommer hem :)

Skola.

Nu ska jag alldeles strax knalla iväg till skolan.
Jag är irriterad.
Men kamera är helt pucko.
Objektivet har fastnat halvt ute så de går inte fixa till de nu.
Har blivit så några gånger förut och då har det åkt in igen efter ett tag.
När man har pillat lite på det under tiden man har satt igång den.
Men det vill sig inte denna gång.
Hoppas den vill ge med sig snart.
Annars vet jag inte vad jag ska göra.

Nej du, skolan väntar.
Och idag ska jag klippa mig.
Bort med allt slitet!
Hur mycket det än är.
Jag vill ha ett fräscht hår!!
Så får se hur kort det blir denna gång!
Aldrig mer ska jag bleka mitt hår!
ALDRIG!!!

Ha en bra dag! :D

natten.

Nu ska jag lägga mig.
Blev en kväll med dåliga besked och tårar.
Inte precis som planerat.
Det var inte heller din bortgång.
Det känns konstigt i bröstet nu.
Även fast jag inte har haft dig som
lärare på flera år försvann det en bit från mig.
Men nu ska jag sova.
Har mycket att tänka på.
God natt!

Vila i frid.

Fick reda på en ganska tråkig sak nyss..
Ann Sääf, min förra lärare.
Eller en av de lärare jag har haft genom åren.
Hon dog i cancer idag.

Vila i frid nu kära ängel.
Den plats här på jorden som nu just har lämnat.
Kommer vara fylld av glädjen och minnen du lämnat efter dig.
Du kommer för alltid att finnas i våra hjärtan!
En underbar lärare du var.
Du gav oss skratt, du gav oss hopp.
Att du hade cancer det visste vi alla.
Men att det skulle gå så här fort,
det hade vi nog inte räknat med.
Hoppas du har det bra och att du tittar ner på oss.
För hos oss kommer du alltid finnas kvar!

Skänker en tanke till Ann Sääfs familj.
Vi, i alla fall jag tänker på er.
Men åh.

Jag som verkigen ville!
Jag och Patric skulle ut och springa.
Så kom jag på att mina skor är kvar
i skåpet i skolan, för jag orkade inte
ta med dom hem. Typiskt mig!!


.

Mat.

Nu har jag nyss ätit kycklingfilé och ris med mammas supergoda egengjorda sås :D
Det var mumsigt vill jag lova. Nu vet jag inte vad jag ska göra. Men min älskling har kommit hit så ska väl hitta på något med honom. Men nu ska jag gå på toa. :P
PUSS !

Flytt.

Ohh, jag har flyttat mitt konto.
Vilken ånger jag har nu vill jag  lova.
Fattar inte ett piss.
Vart kan man tex kolla sina kontakter?
Snälla kan någon hjälpa mig?'
Men visst man lär sig nog om ett tag.

Skola.

Man borde inte få börja skolan så tidigt som jag gör de flesta dagarn..
Borde vara helt förbjudet!
Jag börjar som tidigast 09:35 alla dagar,
förutom på våran köksdag.
Men nu måste jag lägga i en högre växel.
Tror jag har fått motorstopp.

GODMORGON!

Sitter här och äter frukost nu.
Usch, orkar inte gå till skolan idag.
Jag är rätt så slö utav mig just nu.
Vet inte varför, men igår vaknade jag
och var jätte pigg.
Konstigt det här, men så är de!

Ska snart fixa till mig lite.
Typ borsta håret.
Vill inte precis gå till skolan
som ett troll. Nej nej.
Ska bara käka upp först.
Sen bär det av!

NP i matte idag. Del 2!
Önska mig lycka till!

Smart x2

Hur smart är jag igen då på en skala? Att äta knäckemacka innan man ska bortsta tänderna, var nära på att skriva tvärtom, eller nej, kanske tom innan man ska lägga sig? :O
Var ju inte så supersmart gjort av mig då men :P
Men nu ska jag lägga mig och kolla på ett gammalt avsnitt av One tree hill, har ju nämligen börjat kolla om från sesong 1, och det är såå bra. Men visst känner man igen vissa avsnitt, men det är kul ändå! :)

Sov gott allesammans, + mina nysa läsare, ser ju att jag fått lite mer de senaste dagarna :D

SMARTHUVUD.

Ibland är ju jag riktigt smart.
Förut på våran engelsklektion på uppropet
när min lärare Lucinda ropade upp oss.
Lucinda: Sofia humhum.
Jag: Nej. eller jo jag är visst här!!
Hur störd är inte jag på en skala då?
Jo ganska jätte mycket!

Men sitter man i andra tankar är det inte så lätt,
eller om man är efter :P

Studiebidrag.

Jag tycker att man borde få högre studiebidrag! Är jag själv om att tycka detta? Nej, skulle inte tro det. Det är nog mer än jag som önskar att man kunde få lite mer pengar att röra sig med. Visst, vi kanske inte ska köpa så mycket saker. Men jag som snart är 18, jag får lika mycket pengar som en som är iaf 5 år yngre än mig. Visst, de kanske inte får hela sitt barnbidrag. Men jag tycker ändå att vi borde få mer! Annars borde kommunerna erbjuda unga jobb så man kan jobba ihop pengar. Annars går vi här hel bankrutt. Kul liksom. Nej, jag ska nog skriva ett brev till lille stadsministern och fråga.

Hemma.

Var skönt ock kul att åka lite förut! Var bara på väg att rammla några må gånger. Men aldrig att jag gjorde det. Mamma klarade hon sig med. Så söt var hon, bli att åka någon mer gång med henne. Men inte hade vi tur med de ställen vi hade tänkt att åka på. Först hade vi tänkt åka på parkeringen vid folkhögskola, men det var visst av grus. Då fick vi pka vidare till bilprovningen, var fullt med bilar där för det var nån slags hundgrej där. Aja här åker vi, har övningskört lite där med när jag började med det. Men sen tillslut när min kära lilla mamma hade fått på sig mina gamla inlines så kom allt folk ut och började bygga upp små hinderliknande grejer. Då hamnade vi fort i bilen igen och åkte vidare. Då hamnade vi på parkeringen vid Kalbergsskolan. Då åkte vi lite runt omkring där.
Riktigt mysigt!

Åkaåkaåkaåka!

Nej nu har jag nyss ätitkvällsmat. Blev kokt potatis, kokta morötter och kättfärslimpa och grönpepparsås. Smarrigt de. Men nu ska jag åka ut med mamma. Vi ska åka till något tomt ställe så ska jag försöka lära henne att åka inlines Är ju år och dar sen jag själv stog på ett par. Mendet ska bli kul! Måste införskaffa mig ett par nya. Såg ett par som var rätt så billiga på Stadium i helgen. Kanske borde sattsa på dom.
Men nu blir det ut och åka. Hoppas min rumpa och mina händer klarar sig från ont! :D

Hörs mer sen PUSSS

Mellanmålet.

Japp det smakade väl inte så gott som jag hade hoppats på. Tyvärr, men mer försök lär det bli att hitta på nya smarriga saker. Kanske ska byta projektarbete med Sophie? Vi har ju redan ett som jag tror kommer bli superkul och pillrigt. Men det jag gjorde som mitt lilla smarriga mellanmål var att jag gjorde havregrynsgröt, för jag var verkligen suuuperhungrig! I gröten hade jag kanel och vaniljsocker. Sen hade jag lite skivad banan på, lite äppelbitar och apelsinbitar. Det var gott, men det smakade lite konstigt. Just pga av att jag hade haft i för lite. Så det blev en sån där fesig smak. Mer smak helt enkelt!
Kommer bilder så får ni se mitt konstverk !

Ciaooo! :)

Söta.

Asså dom är väl bara för söta, eller HON!
Min lillasysters kompis,
hennes klass var och åt hos oss i torsdags.
Då det var sappre.
Och dom tyckte det var sååå gott!
Och hos sa det till mig,
jag var inte ens med och lagade maten.
Elelr jo jag och Anna gjorde två franska hokladtårtor
som de åt till efterrätt.Måndag.

Hemkommen från skolan ganska nyss.
Min mage är såå hungrig så ni kan inte ana.
Så ska fixa till ett litet mellanmål hade jag tänkt mig.
Har aldrig testat förut, eller jo nästan.
Men jag ska exprementera lite med det idag hade jag tänkt mig.
Kan vara lite småkul :D

Skriver mer sen om hur det smakade :)

Ha de gosigt sålänge :D

Natten.

Nej nu blir det till att göra sig iordning och lägga sig.
Det ska bli skönt. Och mysigt! <3
Men huvudverken har inte gått över än.
Hoppas det blir bättre tills imorgon.

Sov gott!

Hallå.

Jag fattar inte?!
Jag kan bli hur arg som helst
när jag kollar på tex en film?
Hur sjukt som helst men sån är jag (A)

Kväll.

Idag har Patric, Jacob och jag varit i Karlstad.
Fick en tröja av älsklingen, TACK! ;D
Och sen tog vi vägen förbi min kusin,
hennes son fyllde år idag så vi var där och fikade.
Sen fick jag asont i huvudet på vägen hem.
Grattis till mig liksom.
Så nu ligger jag här i sängen,
tog en alvedon för ett tag sen men de har inte gett sig.
Ligger och kollar på andra avenyn,
missade det precis så fick titta på internet.
Älsklingen spelar, jag måste plugga lite sen.
Annars gör jag det på bussen till skolan imorgon.
Har prov i matkunskap direkt på morgonen imorgon.
Nej nu ska jag titta på det 99:e avsnittet :DUnderbart.

Kvällen har verkligen varit underbar.
Jacob kom till älsklingen.
Satt på bryggan lite och pratade.
Sen gick vi till konsum och köpte glass.
Och älsklinge hittade ett litet ljudsystem som han köpte.
Söt som han är,
det var ju billigt! :O
Vet jag inte om jag kan hålla med om direkt.
När vi nästan var hemma igen såg vi att Mikael kom hem.
Då gick vi förbi och pratade med honom.
Frågade om han ville med hem och spela kubb.
(han skulle komma om en stund)
Vi gick hem, hamnade inne och testade ljudet,
sen åt vi grillat.
JÄTTE GOTT!
Sen spelade vi kubb mot älsklingens föräldrar.
Vi förlorade typ alla gånger.
Pinsamt men det är så det har blivit.
Sen kom Mikael,
SHOOOHOOOO!
Efter någon timme liksom.
Men men, sen gick vi ner till sjön igen.
Satt där lite och jag tog massa kort.
Sen gick vi upp till huset igen  och satte oss och spelade kort.
Set var myspysigt.
Åh denna kväll har varit helt underbar.
Så himla skönt väder har det varit hela dagen också.
Kvällen var ju hur skön som helst den med.

Helt plötsligt kom vi in på att prata om hamburgare.
Tror det var jag som var sugen.
Så pratade vi om att de tyckte Max hamburgare var godare för de va bacon på dom.
Usch säger jag om det.
Bacon på hamburgare smakar PIIIIIIIIIIIIIIIIP!
Men så kom vi på att vi ska åka till Karlstad imorgon och lämna tillbaka
älsklingens tangentbord och köpa ett nytt.
Och så ska vi äta lunch på Max!
Älskling, Jacob och jag ska åka.
Blir imorgon efter älsklingen har hjälpt till att lägga i bommarna nere vid bryggan.

ÄLSKAR'T!!

Men nu blir det till att sova lite,
åker väl runt halv 12-halv 1 nån gång.

Förkyld.

Uch vad jag hatar att vara förkyld.
Får se hur länge det håller i sig.
Vore ju skönt om det kunde ge sig snart,
eftersom jag snart har haft det i en vecka.
Nu när det verkligen är varmt ute,
riktig sommarvärme.
Och jag är sjuk typ.
Inte så kul.
Men det blir vad man gör det till helt enkelt :D

Ska snart åka med älsklingen till krhamn
och så ska min lillasyster sno en plats i bilen och åka med oss.
Hon skulle ändå åka med bussen snart.

Sen så ska vi nog hitta på något med Jacob jag och min lilla pojkvän :D

Ha en skön dag :)
Skriver mer sen,
om jag inte flyger bort när jag nyser.

Gooddd.


bio.

Var på 1årskalas förut hos "lillkusinen".
Sen blev det ett besök på biografen,
kollade på en bra film : )
Sen blev det att gå hem,
kollade på talang,
Sofia, hon som r från mina hemtrakter
som jag tyvärr var tvungen att lämna,
gick tyvärr inte vidare.
Men men, : D

Nu ska jag sussa sött bredvid min älskling : D
Vi hade tänkt springa idag, (jippieee)
Men det blev inte så,
blev ett mysigt besöka på bion som sagt istället.

Sov gott   : D

sol.

Uuh, det är nästan 40grader på våran balkong.
Sitter ute och solar.
Det är sååå skönt!!


Jacob.

Du är en av de kompisar jag har haft längst som jag faktiskt träffar något ofta i alla fall.
Mina "bästa" kompisar som jag hade träffar jag knappt längre.
Men jag vill, men det är lite svårt.
Men Jacob, dig har jag kännt i snart, jag vet inte hur länge,
men i alla fall  år, minns inte exakt när vi träffades första gången.
Hoppas du inte blir jätte arg för det,
och jag vet att vi inte träffas så ofta.
Och ett tag hade vi ju nästan ingen kontakt alls.
Men vi har tagit upp den igen.
Du finns alltd för mig,
vad det än är så kan jag prata med dig om allt!
Då menar jag allt!
Vill inte att du ska tro att jag inte har tid att vara med dig.
Visst, jag är med Patric en hel del.
Har även en annan kompis som klagade lite på mig att jag var med honom ofta.
Men nu är hon lika dan.
Se så det kan gå.
Men du JAcob, du är en vän jag vill ha för livet!
Jag älskar dig!!
Jag älskar dig som om du vore min bror!!
Lämna mig aldrig, okej?

image136
Tror det är en liten oldig bild, men det är änd Jacob!

Promenix.

Nu ska jag ut och gå med syster.
Får se vart våra ben för oss,
men hoppas det blir att gå ett tag.

Ska skriva mer om hur dagen har varit sen,
den har varit riktigt lyckad.
Förutom att jag är förkyld! : /

Örebro.

Åkte till Örebro med Sophie efter skolan idag.
Värsta varmt var det ute så vi trodde de skulle va pötthett inne på bussen,
men det var det inte :D
Sen gick vi lite på stan, glassade och sen åkte vi hem.
Var i alla fall en riktigt mysig och rolig eftermiddag i Örebro med Sophie :D

Suck.

Jag borde...
röra på mig mera!
men jag vill träna med Patric,
men är inte säker på att han vill träna med mig?
Känner ju verligen ingen insperation för att träna!
Det är jobbigt!
MEn man måste ju ta tag i det.
Och det är det jag inte kan!
Ska nog lägga pengar på en pilats eller ypga boll eller vad det nu är.
Men jag vill springa!!
Jag vill gå ner i vikt!!
NUUUUUUUU!!!
Men det är roligast att trna med Patric,
han kan.
Och jag blir motiverad med honom!
Och han får mig att orka.
Med honom vill jag inte vara klen.
Med honom vill jag orka!
Och är inte det bra?
Men han vill nog hellre träna med sina kompisar.
De som bygger upp sig.
Men han vill inte hjälpa mig?
Nej men då får han väl skylla sig själv att han får titta på ett fläskberg då!

Hans ögon som får lida!!!

Vad?

Är man bara förkyld om det kliar i halsen, nyser ofta?
Är snorig ibland och svider i ögonen ibland?
Det är i alla fall jobbigt, vet inte hur ofta jag har nyst idag?
 

:D

Jaha.

Så skulle man tydligen kanske med till Örebro imorgon.
Det hade jag helt och hållet glömt bort.
Har väl haft för mycket annat att tänka på.

Fika.

Systeryster fyller år idag så grattis till henne :D
Har nyss fikat lite. Det var mumsigt.
Så nu väntar jag på älsklingen som ska komma snart :D

Morron.

Försov mig rejält imorse också, tack!
Sov som sagt hos Patric inatt.
Jag ställde hans alarm på mobilen.
"har jag gjort rätt nu då?"
"ja ja."
Men icke, min kära "svärfar" kom in imorse och frågade om vi visste va klockan var?
Men nej de gjorde vi inte.
Klockan var efter 9. Bussen jag skulle åka med gick 09:05.
Så blev ingen buss till skolan för mig.
Älsklingen fick skjutsa mig de nästan 3 långa mil jag har till skolan från honom.
Och jag började 09:50!!!
Menjag hann, menkan väl inte påstå att jag hann göra så mkt innan vi var tvungna att åka.

God natt.

Rubriken säger det hela.

Klar.

Nu är jag klar för avfärd.
Har plockat undan på mitt rum,
Grattis till mig  : )
Och så har jag ötit kyckling, ris och mammas goda sås : )
Så nu ska jag snart åka, får inte glömma sovshortsen. (stavning?)
Sen ska jag kolla efter recept hemma hos Patric.
Minns inte om jag har sagt det men jag tog på mig
att Anna och jag ska komma på en trerätter middag till
"Boforsarna" som kommer och äter hos oss på torsdag
när sappre barnen är hos oss.
Har tänkt något med fläskfilé till huvud/varmrätt.
en jag vet inte vad för ngt?
Och sen förrätt och dessert.
Någon som vet något gått?
När man väl måste komma på något så går det verkligen inte!!

Nej nu ska jag snart kila.
Hörs sen när jag ska sitta och nörda och plugga när älsklingen
ska spela cod4. Tråkmåns!

Klipptid.

Har förövrigt bokat ett klipptid hos frisörerna på min skola idag.
Snodde nog tiden av några andra. Det var inte meningen.
Men så blev det. Nästa onsdag kl. 12:30,
ska nog komma försent för första gången i mitt liv då.
Alltså ganska mkt försent!
Eller undrar om jag till och men ska skolka lite :O
FYY mig, men någon gång måste ju vara den första.

Appdejt.

Vill bara göra er extra säkra på att jag verkligen har rätt.
Snälla kom och slå mig någon!!
Jag ska nog söka hjälp!
+en fettsugningt!
Eller spreja lite fettlöslig sprej på mig själv imorgon i köket ;$

Bäst.

Jag borde typ vara världsbäst på att inte göra det jag ska göra!
Det borde finnas en sån tävling,
för om jag skulle vara med i den skulle jag ha en chans att vinna tror jag :D

Hmm.

Är det någon mer än jag som känner att man bara inte orkar?
Att man vill komma bort?
Det gör jag i alla fall.
Jag orkar verkligen inte med min mamma ibland.
På grund av vissa saker, som jag inte vill ta upp.
Och mina två systrar.
Vi är fyra, snart alla kvinnor som bor i en 4a.
Lite jobbigt. Och min största lillasyster,
som är ett år ungre än mig bara,
alltså hon, ibland vet man inte vad man ska ta sig till.
Hon är bara för mycket ibland.
Men ibland så känner jag även att jag klarar mig ju inte utan henne.
Så är det ju bara!
Men jag vill ändå bara åka bort.
Känner att jag inte klarar att sitta här i mitt rum,
som för det första är det minsta av alla rum!
Så snäll som jag är så ger jag de större rummen till mina systrar.
Vill fylla år, vill bli myndig.
Men samtidigt vill jag inte alls det.
Jag vill vara en liten flicka.
Eller en stor liten flicka.

Bara lite som jag tänker på..

Skit.

Jag är verkligenså seg.
Skulle egentligen hinna med bussen
till grannstaden 2,5 mil bort men icke.
Hade glömt att de ska vara kalas här i
morgon så var tvungen att städa
REEEEEEEEEJÄÄÄÄÄÄÄÄLT!
Får hoppas att jag hinner med
nästa buss som går om en timme.

Jag är bra!

BOOM.

Mitt rum ser ut som en mulvad har sprungit omkring här,
nej men nästan i alla fall. Ligger verkligen saker över allt.
Borde städa. Eller i alla fall plocka undan lite så det inte ligger kläder över allt.
Inte allt för mysigt kanske. Tänk den kvällen då man slipper plocka bort 1ton saker från
sängen innan man ska lägga sig. Vilken underbar känsla!

Nu blir de plockiplockplock! :)

Brådis.

Nu blir det till att snabba sig.
Fastnade att läsa Blondinbellas blogg,
Blev nästan att slänga i sig frukosten.
Nu blir de fix o sen skolan :)

Älskar.

Jag älskar min mormor och min morfar! Jag älskar min farmor och min farfar!  Tänk att jag fortfarande har dom! Jag tycker om dom så himla mycket! Trots att förhållandena är som de är, så tycker jag att jag klarar mig ganska bra! Förutom att jag önskar att det vore bättre! Vill alltid ha dom i mitt liv,  men jag vet att jag inte kommer att ha det.. Och det känns jobbigt,  och jag är så känslig. Blir så trött på mig själv att jag bara gråter för allt. Men jag r väl sån. Jag vill bara inte förlora dom! Det var nog jobbigt att förlora min gammelmormor, att vara på hennes begravning var jobbigt. Men när min andra gammelmormor dog, det fick jag inte ens reda på förnst efter säkert minst 4 månader efter. Men det är pga att det är som det är. Men hon blev trotsallt 106 år, hon skulle fylla 107.  Men henne känner jag inte. Har inte träffat henne sen jag var 7 säkert.

Varför jag kom på detta var att jag nyss kollade på  morgondagens avsnitt av andra avenyn. Då kom jag att tänka på min dröm som jag hade inatt. Då jag drömde om min mormor och morfar. Att vi kom hem till dom och hittade dom inte ågon stans. Det var jätte läskigt. Vågar knappt skriva för det var så hemskt. Men vi vågade inte kolla in i sovrummet, för vi misstänkte att de skulle ha tagit "exit-exit tabletter". Och det hade dom. Det var alltså tabletter som de tog för att dö. Usch vad hemskt det är. Kommer väl säkert drömma om detta inatt igen. Men mormor lever, hon ringde till mamma förut i alla fall. Borde nästan ringa till farmor och farfar imorgon och höra hur det är med dom. Pratar inte allt för ofta med dom , VILL INTE HA DET SÅ HÄR!!


ÄLSKAR ER!! <3Fika.


Nu är SOphie här, vi ska till stan och ta oss en fika på Melkers.
Det ska bli mysigt.
Annars har jag nyss smöjt in mina ben i någon slags "brun-utan-sol-grej".
Nej men nu ska vi snart kila, väntar bara på att mina ben ska torka, eller bli mindre kladdiga :D

Puss så länge <3 :D
image133

.

Natten.

Är kvar hos P, offrade min sovmorgon imorgon för att sova kvar här.
Måste ta bussen klockan 8.05 hem imorgon för att hinna hem innan skolan och hämta idrottskläder.
Men det får gå. Är så skönt att vara här. Det är mysigt! <3
Men nu tror jag att jag ska lägga mig och kolla på någon film,
kanske den vi började se igår. Någon sjuk film, men ganska bra :D

Ni får sova så gott :)

Åka.

Sitter här i älsklingens säng igen och håller på att göra mig iordning.
Vi ska åka till Karlstad en snabbis. Ska kolla tangentbord o mus osv.
Blir en liten utflykt innan älsklingen ska åka och jobba.

Ser ut att vara fint väder ute idag. Så det blir nog mysigt.
Hoppas bara det är lika varmt som det ser ut som.
För man vill ju inte frysa.

Hörs sen när jag kommer hem ikväll,
eller eftermiddag.

Pusspuss

Mys.

Sitter i älsklingens säng nu med honom och ska snart lägga oss och kolla på någon film.
Det ska bli mysigt, är alltid lika mysigt <3
Älskar min Patric mest av allt!
Det finns  ingen som är så go och snäll som han är!
Hjärta på honom!

Sov gott med er nu <3

Igår.

Åkte in till Örebro klockan 9:35, Anna satt redan på bussen och väntade på mig.
Väl inne i Örebro, tro det eller ej, men vi hittade in till självaste "stan".
Men vet inte riktigt om jag kan lite på Anna till 100 nu.
Hon påstog sig veta ägen, men när vi gått en bit så visste hon inte vart vi var.
Men vi kom ju fram, och det var huvudsaken.
Det blev lite handlat, ätande, mys i solen och lite skratt.
Köpte en lång vit tröja, som man kan knäppa inne på Indiska, den var jätte skön. Jätte skönt och mjukt material.
En lång blommig tröja från Gina som var U-ringad både fram och på ryggen. Riktigt snygg.
Även en turkos t-shirt, även den från Gina, med en banan på. Mycket söt.
Blev ävet ett par gula, halvstora ringar till öronen.
Ett läppglans från HM som jag kletar på läpparna så fort de börjar försvinna, är redan beroende.
2 burkar gelevax till älsklingen.

Sen tog vi bussen hem, ohhhh, de började regna när vi närmade oss Karlskoga igen.
Regnet bara öste ner typ.
Sen hann vi med bussen från Karlskoga till Kristinehamn då vi gick i regnet.
Aktade oss för alla maskar som blockerade våran väg.
Så gick vi hem till Mikael och spelade spel, lyssnade på musik,
Sen blev de att äta pizza, de va gott, :$
Sen blev det hem till Patric o kolla film, <3
Sen hem till Mikael o hämta våra saker, min mobil hade visst vibrerat lite i min påse i hallen,
stackars Mikaels mamma.
Sen skjussade vi Anna till bussen,
Dagen blev bra :D

Tack Anna för en supermysig dag i Örebro, det får vi göra om tycker jag <3
Och Patric och Mikael, vi får träffas någon mer dag!
Mina sötingar <3

Ledig.

Japp, igår blev det att gå till Jii på en liten mysig fest :) Patric och jag.
Med oss hade vi mikael, :D
Hemma hos Jii fanns Victor och Marcus, och självklart Jii själv :D
Vi spelade lite GH, o lyssnade på musik.
Jag sög verkligen den gången jag spelade,
och det var en gång.
Senare kom de nån mer kille som ja inte minns namnet på,
+ två tjejor.

Så idag blev de slappning, kom hem 2 o somnade väl lite senare.
Var trött, borde ha fått sovit länge men Patric vaknade upp pigg
+ att Patric mamma kom in till oss och pratade.

Nej nu blir de att kolla bdb lite snabbt för o se om de har kommit några bilder.
Imorgon blir de öret me Anna :D

<3

RSS 2.0