Thatsit!

Blir inte mycket till uppdatering här inte. Besökte pappa i helgen med min andra halva. Det var mysigt. Skulle ha införskaffat mig en jacka men när man väl är på jakt efter något så finner man inte det man söker. Ganska tråkigt men oftast sant.

Annars har jag jobbat idag. Och jag måste bara säga att Sandra som jag jobbade med! Hon va verkligen toppen! Och aldrig mer att jag ska klaga på att det är lite folk eller så! För tusan vad jag har fått ångrat det idag. 40kr i kassan fram till säkert 13:00 nån gång och sen sa det pang. Ni vet som när regnet bara så där plötsligt släpps ner från himlen och det bara vräker ner. Så blev det idag, fast med gäster. Kul men stressigt. Och jag fick sköta kassan och stackars Sandra fick fullt upp med massa mat som beställdes. Därför ska jag bara säga att hon va ganska så bra idag och så!

Nästan kassarekord idag också. Och det känns i mina fötter/fotleder. Det värker av något så bedrövligt. Eftersom jag inte hade någon nyckel med mig till pappa i helegn och jag stannade hos älsklingen en natt så fick jag komma direkt till jobbet. Utan några kläder och i mina tygskor! Ja ni läste rätt, tygskor!!! Inte mina söta rosa wannabeeeeeeee foppatofflor. Nej nej. Så nu värker det.

Ska börja halv 10 imorgon också. Prata lite jobbtider eftersom jag nu de kommande dagarna är da boss on dag caféee så blir det mer klirr i kassan om man säger så. Mums! Kunde inte komma mer passande! LOVE!

Just de! Kom 6 läckra brandmänn förut, typ 16:05 och vi stängde 16:00. Jag hade nyss tappat några muggar och en ölflaska i trappen på verandan så jag sopar, chefen är där och så kommer de inknallandes. I just, ohh we can start a new coffée caaan if u want tooo , *blink blink* liksom. Sagt och gjort! Jag bjöd även på bullar och vilken bra service de tyckte att de va! HAHA, ibland lönar de sig att vara trevlig. Söta va de också :D

Nej men nu ska jag dra något mysigt över mig och sova! Ser fram mot en trevlig dag imorgon också :DEn hemlis. Schyyyy!

Anna äter inte korv varje dag: NANANANANANANAAAA!   :D


Mörkret faller och jag kanske ser lite ljus där framme...?

Blä och urk! Jag jobbar och sliter men inte ska jag klaga! Pengar behövs. JAAA! Till råga på allt har vi hittat en super fin lägenhet som vi vill ha. Jag har även hittat ett jobb jag ska söka. Ska skriva ett cv på jobbet sen när tiden går att fördriva med annat. Vet inte riktigt vart stället ligger där borta men hallå? Vet jag vart nån gränd i Malmö ligger? Njeee, så då går väl detta lika bra. Man måste våga se sig om här i livet. Eller hur? :)

Annars bölir dte nog frukost nu snart om jag inte väntar med det tills borta på jobbet. Oj vad klockan går ser jag. HAHA! Segisen här igen. Men nej. ett block ska jag leta fram så jag kan skriva lite sen. Annars får ni ha en super dag och jag saknar er mina flickisarrrr! <3

De finns mycket jag vill just nu! Hoppas att något slår in i alla fall! Lägenheten, jobb/skola.. PENGARRRRR! Och kanske en FRAMTID! För de vore inge fel.

Hej A-kassan, socialbidrag.. Ja vad finns mer. Men oj så bra det är att det finns saker för arbetslösa också! :D

HEJSVEJS!

how do u do?

Idag blev min kollega sjukskriven så de kommande 4 dagarna ska Hännis jojna mig på jobbet. Eller vi ska helt enkelt jobba båda samtidigt. Hurra så kul. Fikafika hela tiden. Mums!
Mikael ringde mig på vägen hem från jobbet också, fick skjuts av kollegan hem för jag va helt yr i morse när jag vaknade. Blev det nog igår när jag la mig. Kände mig lite konstig då så de satt i imorse också. Så älsklingen skjutsade mig till jobbet så fick åka med henne hem och då ringde han :) Vi träffades lite och jag följde med honom till optikern. Snällis på mig!

Men snart kommer älsklingen så då ska vi åka och handla för jag ska bara!
Recept kanske kommer för mums det komme rbli gott. Har fått hört att den är goooo! :)

Men nu ska jag dra!
Tjabbaaa!

God kväll.

Lite dålig uppdatering här men vad ska jag skriva? Ohh idag har jag suttit inne för det har regnat hela dagen? Nej inte så lockande. Men jag har varit både i Örebro och i Karlstad, + mina två egna städer då. Där det inte alls fanns mycket som tilltalade mig men en tröja och ett par byxor och en doppresent har det blivit i alla fall. Det duger gott o väl just nu.

Fick det första antagningsbeskedet idag till universitetet. Hurra. Bara 23 reserv. Och de tar in... 30? Känns lagomt bra. Men imorgon ska jag tvinga fega mig att ringa dit och prata med någon vänlig själ som kanske vill hjälpa mig att förstå de där med sen anmälan för det fanns nog lediga plateser på det min kära älskling har bytt till. Så det kan nog även vara något för mig. Hoppas jag. Så fega jag ska nog sluta fega imorgon och slå nummret och ringa dit. annars blir det att bo hemma ett tag till. Och det känner vi inte för. Inte för att det är fel på att bo hemma men jag vill göra något. Inte bara sitta hemma och uggla. Jag vill ha mitt egna plejs om man säger så. Mammi kommer att bli saknad av mig om jag ger mig av men de går ju buss :)

Nej men nu ska jag lägga mig och sussa för imorgon ska jag våga ringa + att jag ska jobba och packa och efter jobbet blir det Ludvika!

Puss och god natt!


ÅSKA IDAG OCKSÅ?

Lite kul o jobba.  Med tanke på allt de som hände. Så vi fick oss några glada skratt jag och anna :D
Efter jobbet så har jag bakat. Mumsigt!!!! O läst lite. Det är avslappnande och jag har verkligen kommit in i boken och det gjorde jag fort. det äär inte ofta. Men nu blir det varma mackor med kantarellstuvning på och ännu mera bok tror jag :D

Imorgon blir det fika/lunchmys med Emilia och mys med mina andra flickor. Kanknappt bli bättre. + lite grillning på kvällen föresten om det blir som vi har tänkt. Kanon!


Nu, KÄK!!


Lagar mat och kollar tv.


Bara bättre och bättre.

Idag begav jag mig mot jobbet med inte allt för höga förväntningar. Men jag kan väl säga att dagen blev allt bra mycket bättre än vad jag väntade mig :)
Min dag och dagarna framöver är helt totalt räddade! För om ingen kan jobba åt mig en lördag som jag ville va ledig, ser dystert ut, men min syster Sarisparis får nog jobba då om ingen annan vill eller kan :) Hur lyckat som helst! Glad som en hest är vad jag är!!!!!!!
Plus att min kära vän blev överlycklig över att jag kunde komma och dela dagen med dom! :)
Det är så att min käraste vän ska ha dop för sin dotter, så det ska bli super att komma upp dit o få vara med. 

Annars har dagen bjudit på massa värme, en fläkt för att förhindra oss från att svimma i denna underbara jäkliga hetta :D 
Massa folk som ville käka, klirriklirr i kassan där. Men inte får jag högre lön för det..
Och så stängde jag för dagen o jag fick verkligen inte igen, elle rkunde inte låsa en av dörrarna så mammen i det stora huset fick gå o låsa efter mig. Klen som jag är. men sist jag stängde gick det helt utan problem! Jag blev förvånad och trodde att det skulle gå lika lätt idag. Men icke. Hem och slänga sig i soffan med den nya boken jag har börjat läsa. Den hemliga ön tror jag den heter. Riktigt bra. Trodde inte att den skulle va något för mig. Men lite kärlek och spänning kan va bra ibland :D

Men nu snart hoppas jag på att min kära man kommer så blir det att åka och handla. Ska tvinga honom att köra mig för gå orkar jag verkligen inte göra! För mycket ansträngning!


har jag nämnt att denna helg kommer bli fantastisk eller? Båda mina vänne rkommer hem! Den ena från norr och den andra från väst! UNDERBART! Nej nu ska jag läsa lite innan sötsaken kommer!

Så himla bäst!


Men vad nu då?

Nu har jag 3 inlägg om samma sak! Det är bara för att de inte har synts på "översikten" så har skrivit om o så går de inte ta bort dom :P
så ni får stå ut med dom tills ja kan ta bort dom :)

blixtar och dunder.

Vart är det jag känner igen denna låt ifrån? Är den med i nån reklam, vilken i så fall? :)


Blir så trött på mig själv att jag inte kommer på vart det är jag har hört den :p

blixtar och dunder.

Vart är det jag känner igen denna låt ifrån? Är den med i någon reklam, vilken i så fall? :DBlir så trött på att jag inte kommer på vart det är jag känner igen den ifrån!! :p

blixtar och dunder.

Har det inte varit mycket av här, men vi såg och vi hörde och lite regn fick vi också. tur att det inte var direkt över oss. elle rlite synd. det hade varit mysigt.

Annars kanske ni kan svara mig på en fråga, vart det är jag känner igen en viss stund av denna låt, är den med i en reklam? vilken i så fall? Jag blir så trött på mig själv att jag inte kommer ihåg :)Gullisar!!

RSS 2.0