Schöööön!

Nu är det skönt, tror Sophie och jag är lite vänner igen. Jag kan inte hjälpa att jag är som jag är, tyvärr, men ibland får man stå ut med mig. Men jag hoppas att denna vecka blir bättre. För usch för veckan som va. Stressigt till tusen. Men nu är det bara huvudverk som spökar som försvann men kom tillbaka.
Maten jag lagade till kvällen blev i alla fall god trots huvudvärken. Sen melodifestivalen, men alltså vad blir det? Aja, det där systemet kan hänga upp sig på väggen för usch så det suger.
Men nu är vi på god väg förutom att vi inte är några proffs på att filma har jag sett idag när vi har lagt över filmerna på hårddisken så de ska brännas ut imorgon bara. HAHA säger jag bara, men Sophie är söt när hon gör fina grimager och rapar :D

God kväll!

Till dig.

Jag vill bara be om ursäkt, till dig.. Jag ber faktiskt om förlåtelse jätte mycket. Tänkte nog inte riktigt på allt som jag skrev och hur jag skrev det.. :(
Men den här veckan har verkligen varit jätte stressig inför helgen och massa. Men nu ser det ut att ordna sig förutom att de nya banden va helt knäppa så det går en suddig/brusig rand längst ner på bilden. Men vi är så vackra så :D Förutom att när pangkakisarna blev filmade så filmade jag ej när jag trodde jag gjorde de men filmade när jag inte gjorde det. Ah du fattar :D Så det blir att göra pangisar nån dag. Kanske samma dag vi kollar alkisfilmen? Pangkaksmys till film, låter inte de bra? :D
Förlåt igen. Jag är en dum åsna!

Vecka 35.


Första bilden på mig och min vän! Hemsk!
Men underbaringen bredvid mig befinner sig just nu i v.35 så hon har bara 5 veckor kvar av sin graviditet och jag är helt uppe i varv på att den lilla ängeln ska komma ut till oss.
Men detta är va som händer med min vän just nu!

Barnet
Nu är barnet ungefär 45 centimeter långt. Du har säkert känt av att barnet hickar ibland. Det sväljer fostervatten, kissar och tränar därmed matsmältningen. Barnet har hittills varit ganska skrynkligt men nu börjar huden räta ut sig. Navelsträngen är generellt cirka 50 centimeter lång och tjock som en tumme.
Vikt 2 600 gram.

Mamma

Ditt totala fundusmått är nu ungefär 31-35 centimeter. Du har ökat minst elva till tretton kilo. Så här långt in i graviditeten brukar ledbanden och musklerna i korsryggen mjukas upp. Detta kan göra att du får ont i ryggen. Om värken är besvärande bör du prata med din barnmorska. Många känner sig lättirriterade nu. Bebisen trycker på överallt. Det är svårt att andas, sitta, stå och sova. Prata mycket med din partner så han eller hon förstår vad du går igenom. Nu står magen som högst för att snart sjunka ned lite. Då blir det lite lättare att andas igen. Det är lätt att bara fokusera på förlossningen, men kanske kan det vara dags att läsa på lite om amning och livet efter förlossningen. Se artiklar till vänster under Efter förlossningen. Du kan också börja kika på vårt tema om Barn och föräldrar, eller känns det för overkligt? Har du barn sedan tidigare kanske du har glömt en del.

Längtar jätte mycket efter min vän. Hon är verkligen saknad här. Men snart ska vi ses. Om vi inte hinner innan bebisen kommer så kommer jag så fort ni tillåter mig och hälsar på er lilla familj! <3

LPH



Få mig glad!

Jävla kladdkaka.

Praktiken idag var super. Anna och jag, vilket team!
Annars då. Skulle skriva massa recept till mitt PA men hittar inte boken som jag ska ha. Jag vet att jag har en i mitt rum, men vart? Så känne rjag mig helt körd. PA:t är kört. Betyget är därför också kört. Men ska letareda på videobanden nu så jag kanske kan få ihop en liten film av det vi har filmat i alla fall. Jävla skit!
Anna och jag har i alla fall kommit på en sak! Aldrig mer jobba ihop med någon. Allt bara skiter sig då. Möjligtvis att vi själva jobbar med varandra. Vill bara att vi ska hinna och att det ska bli bra. Men då måste man ta sig tiiiiiid! Just det tid!


Dejtnings-tajm!

Nu ska jag strax på dejt, de ska bli mys. Och skönt för den delen. Jag behöver verkligen det nu känner jag. De känns verkligen i hela kroppen.
Men nog om att jag ska lägga mig och sova.

Blir att åka på mysig bilresa till pappa i helgen. Han kommer hem hem och hälsar på över helgen så vi åker också ner dit för lite helgsmys jag och min blivande man. Men det blir också att föra in våran film på datorn, filmen till projektarbetet så det blir gjort nån gång. Men vi har ju inte filmat klart än? Det måste göras och det är nu! Vi hinner inte annars. Det är jätte mycket som ska klippas och det är ju jag som kommer få göra det nu under praktiken så det blir gjort. Blir att göra det hemma hos patric till en början så han kan lära mig. Han kan ju sånt där också min pojk. Duktig som han är. Och sen måste vi skriva recepten så vi blir klara med böckerna också!! Vi kommer verkligen inte hinna klart med vårat projekt känns det som. Det behövs tid och jag ska ta mig tid imorgon. Det ska jag. Ska skriva massa recept, så många jag bara hiner. Blir det alla så blir det.

Nej nog om de. Blir bara depp om jag ens tänker på det. Nu ska jag läsa lite om vad vi gjorde i Grekland innan jag lägger mig så jag blir gladare. God natt!

Min!


Du kom in i mitt liv som en ängel.
Du förändrade allt!
Du fick allt ont till gott.
Du ställde upp för mig och fanns vid min sida vilken timme som helst på dygnet.
Du fick mig att tro och hoppas när allt var som värst.
Du kom som en ängel. Och aldrig ska jag glömma våra dagar.
Går inte en minut utan att vi skrattar när vi är tillsammans.
Vi lärde känna varandra ganska bra på en kort men rolig tid.
Sen flyttade du och allt kom omkring.
Jag vill inte förlora dig. Jag skulle göra vad som helst för dig.
Men nu när jag är en fattig student somjag är. Tyvärr. Så kan jag inte komma upp och hälsa på så mycket som jag egentligen har velat.
Jag ska komma innan lillen kommer så vi kan göra allt det vi pratade om.
Inte för att lillen skulle störa oss, nej tvärtom.
Skulle inte kunna hålla mig borta från den det är bara det.
För jag vet att i din mage ligger en fullt frisk liten krabat som snart tittar ut i stora världen och då vill jag finnas där för er.
 Jag vill finnas till för dig! Det vill jag alltid! För vet du, jag älskar dig Emilia, jag har inte många vänner som dig. För du är väldigt speciell, i mina ögon och i många andras.
Du har det där lilla extra.
Jag vill verkligen försöka och nu kommer jag komma vilken helg som helst för nu, nu måste jag!
Det är inte många veckor kvar nu och jag vill vill vill se din mage!
Men massa babbel jag skriver, nu.
Jag älskar dig Emilia J! Glöm aldrig det min vän <3

Alla goda ting är tre.

Tredje dagen på praktiken är avklarad idag. Vi har det ganska bra Anna och jag. Tycker jag i alla fall. Men vad Anna tycker vet jag ju inte. Men jag tror hon tycker om mig lite i alla fall :D

Alla goda ting är tre.
Men vi är två, Anna och jag, men vi har våran låt!
Haha, här Anna. KYSS!



<3

Bara 3 minuter kvar.. <3

hemma kväll med massa stök.

Mamma och jag har gjort jordgubbskräm och siktkakor. Riktigt stök i köket här ikväll. Blir ett pytte provsmak sen, eller nu, till Beck!

Trevlig kväll!

hemma kväll med massa stök.

Mamma och jag har gjort jordgubbskräm och siktkakor. Riktigt stök i köket här ikväll. Blir ett pytte provsmak sen, eller nu, till Beck!

Trevlig kväll!

Lonely night.

Inte har jag sett min film än, nej för jag har den inte än! Jag har den om 30 heela minuter! Men hinner då inte se klart den för jag ska se beck sen. Men om jag nyss har sett den beckfilmen blir det att se filmen istället. Hoppas verkligen att den är bra. Annars blir jag besviken.

PUSS!

En ljus längtan.

Har varit liiiite dålig på att uppdatera här om jag minns rätt. Vet inte ens när jag skrev sist? Kanske va de igår? Men i alla fall. Sportlovet har nu kommit till sitt slut. Jag har ångest för min framtid men vi ska nog få det att gå ihop. Ska söka lite jobb och lite utbildningar tror jag. Så får vi se vart de hela leder. Pojken och jag har även disskuterat lite om våran framtid ihop. Jag hoppas på antingen jobb eller skola efter min student och sommaren så våra planer kan bli verklighet. Eller kanske blir de det redan innan studenten? Det vore ju toppen. Men jaoww. Denna dag har annars varit slapp och det blev ingen matlagning hos Patric igår för den skötte hans pappa så bra: Va jätte gott!
Men nu ska jag snart se på film hoppas jag, Har längtat efter denna film men även glömt bort den. Hur går det egentligen ihop. Ingen aning.

Nu i 4 veckor framöver blir det ingen skola. Eller det blir skola fast i en anna form. Ska nämligen ut på jätte tråkig praktik. Suck. Jag skulel hellre gå i skolan. Vissa tycker verkligen att praktik kan vara toppen och de ser verkligen fram emot det. Men det gör inte jag. Oftast börjar man jätte tidigt och slutar jätte sent. Som i mitt fall, 8-16, det är jobbiga tider tycker jag. Och sen äter man lunch vid 14. Då är min mage typ dööhungrig. Jobbigt läge. Men jag får väl stå ut. Ska ju i alla fall va med bästa Anna nu i två veckor sen blir det restaurangshowen i en vecka sen en veckas praktik på samma ställe som de två första veckorna igen. Sen två veckor i skolan sen är det lov igen, fast jag ska ha praktik då och då är det vecka 15 och sen är det massa studiedagar och vecka 22 åker vi på studentresa och kommer hem i mitten av vecka 23 sen vecka 24 tar jag studenteeeeeen! Inte för att jag längtar eller så, för jag vet ju inte vad jag ska göra efter den. Blä hej!

En mysig lördag.

Blä för natten som va men jag somnade ju lagomt till morgonen igen, 05:30 är väl inget att hurra för men så kan det bli.
Annars då så ser jag fram emot denna mysiga dag. Mitt rum är fortfarande stökigt men jag har ingen plats att göra av alla kläder på. Helt otroligt. Blir snart en sopsäck och sen in i systers garderob. Nog om det.
Vid fyra ska jag åka till sockertoppen för ikväll blir det melodifestivalsmys! Vi kanske ska satsa på att laga lyxmat också, till oss och hans föräldrar. För det är ju inte ofta som vi lagar mat. Men jag tror det skulle kunna va kul! Min söt och jag! Vi är ett bra team. För brödet vi bakade i torsdags blev verkligen super! Så idag får det bli mat tycker jag!

Och nu är det inte många dagar kvar heller. Tisdag är semeldagen men också en annan dag :$
Älskar min Puttesnutt helt galet otroligt jätte mycket!


Grekland var bara för bra!

Dagen i ett stort drag!

Den har varit mysig. Jag och min pojk, vi är allt bra vi två!

Inte riktigt klokt.

Gissa vad? Jag ska börja med min projektpapport nu! Inte en dag försent. Känner verkligen att jag måste komma igång med den nu så det blir gjort. Ska även ta tag i och skriva recepten som vi ska ha i våran bok. Men det är verkligen så trist att nästan sitta och skriva av recept. Eftersom det finns recept vi har gått efter så måste vi ju använda dom. Men oj, nån dag nu ska jag sätta mig och verkligen skriva! Jag lovar. Och jag måste.
Nej nu ska jag börja. Kollade nyss klart på en film, har ätit mat och nu väntar jag bara på Patric som är i skolan en sväng. Han kommer hem om en inte så jätte lång stund.

Puss!


UPDATE! Detta var verkligen inget att leka med! HJÄÄLP!!! Varför har jag inte frågat Månika om hjälp i skolan! Varför, VARFÖR???


UPDATE, igen! Det går framåt. Men inte vet jag ifall jag gör rätt. Nu blir det nog en till film. En liten paus är man väl värd?

Today.

Idag får det bli en gladare dag. Befinner mig hemma hos älsklingen lite och jag har nyss varit snäll och gjort en sak till honom. Eller en sak han frågade mig om jag kunde göra, så varför inte :D
De va inget speciellt men en sak som underlättar lite, när han ska leta bland alla sina filmer som han har i en låda.

Men nu jag satt på en film som jag ska kolla på och kanske äta en frukt. Pusselipuss!

Haha!

Nu åker jag till min snutt i alla fall! Även om jag blir sjuk. Ska bara höra med mammi vad hon tycker. Puss

Hmm.

Vad ska an egentiligen hitta på resten av kvällen? Allvarligt så känner jag inte för något.
Och jag är inte sjuk. Jag är bara ledsen i kroppen. Min syster är hon en kompis. Hon kan va lika mycket smittad som jag skulle vara i så fall. Eller, är det bara jag som har fel? Men om det ska vara så så kan jag lika gärna sitta här, instängd på mitt rum tills veckan är slut. Då börjar praktiken och jag kommer vara död efter den och ändå inte orka ses. Låter de bättre?
Jag är så ledsen egentligen. Jag har verkligen jätte kul. Shoohoo typ. Nej nu ska jag doppa huvudet i toan och spola och hoppas på att ett leende kan titta fram. Men, tveksamt.

I min hemlighet vill jag ha.



En lika mysig kram som hugo får av min snutt. NU!

Vem.

Vem försöker jag lura. Jag är inte fin.

En konstig känsla.

Mitt under brösten, mitt imellan revbenen, där, där! Där gör det ont. Långt inne och ute vid ytan. Jag vet inte vad det är för känsla. Men det gör onte. Fast inte aj ont, utan bara ont på ett konstigt sätt. Det trycker på något konstigt sätt. Men ändå inte. Jag vet inte vad det är, varför det känns som det gör. Men kanske har jag en aning. Jag vill va med dig, jag vill va hos dig. Men jag kan inte.
Jag får kolla på den söta kaktusen i fönstret, den är söt. Men det är du också. Men jag orkar inte vänta.     :(

Inte idag.

De blir nog inte att träffa den sötaste idag. Fråga mig inte varför. Men snart. Men när är snart då? Snart kan vara hur näsa som helst. Eller hur långt bort som helst!
Jag vill nu, nununu! Men nej. Jag ska sitta på mitt rum och ruttna ikväll. Det ska bli mysigt.


Söthugo är heller inte hemma så hans sällskap får man ju heller inte.

Alla hjärtans dag.


Två kompisar i en lift.

Moi!



Bara en liten jag som gör allt för att slippa städa.
Jag vill träffa älsklingen
Men jag kan bära på smitta? :(
Jag är inte hel utan honom.
Jag tycker om att överdriva ibland
Men jag vill faktiskt träffa honom.
Så de så!

NU!


Jasså?

Vad tycks om det nya utseendet här på min blogg? Är det inte vackört så säg! :D

Mat dax!

Nu ska jag laga mat!
Ohh vad jag längtar efter dig din sötnöt!

Min egna tid.

Egentligen är dte ganska skönt att vara själv. För ikväll ska jag börja läsa min första gossip bok, lite sent eftersom jag fick den i julklapp. Alltså jag älskar böcker. Men mest bara töntiga böcker. Fast synd att böcker är så dyra. Annars skulle jag köpa massvis med böcker! Min hylla är till och med över full. Men böcker är bra! God natt!

Mysig kväll jag har va ?

Mamma kom nyss hem, lassade på mig både det ena och det andra. Hon har magsjukan!
Jag har hällt upp nyponsoppa, vispat coca cola kolsyrelös och ställt fram en hink med lite vatten i, en handduk och ett gulligt brev. Visst är jag typ den underbaraste dottern man kan ha när man är sjuk? Även om jag kanske skrev att jag för det mesta kommer hålla mig undan nu när hon är sjuk men jag går mer än gärna till affären och handlar något om hon vill ha :D Snällt va? :) Jag kommer ihåg en annan gång, detta tycker verkligen inte mamma om, när mamma var sjuk. Då åkte jag och hennes dåvarande pojkvän runt runt i byn och tvättade bilen, åt glass och gud vet va. Allt för att slippa va hemma! Lite, eller kanske egentligen inte alls så snällt. Men men, nu är jag äldre och gömmer mig inte under köksbordet när någon spyr, nej för nu ligger jag inne på mitt rum, volymen på tven i bott och görna fingrar inproppade i öronen eller liknande. Helst ska man gömma sig under täcket också. Då är det som bäst.

Vitpepparkorn befinner sig i min mage, samt lite yoghurt, handsprit står på handfatet inne på den "friska" toan och jag är strax redo för sängen. Imorgon om jag mår bra kanske jag dumpar de här hemma och far till älsklingen. Allt för att själv slippa bli sjuk liksom. Men vad gör man inte. Min hälsa går före andras, hallå? :P
Nej nu ska yoghurten ner i magen så tandborsten kan fara runt i munnen, elle rrättare sagt, på tänderna!

Natti natti!

Jag vet att detta vart en homlans mysigt inlägg. Men men, jag har en personlig blogg. Detta är personligt :P

Inget jag direkt hoppas på.

Mamma kommer snart hem från min moster men där tycker jag att hon kan stanna. Hon har spytt och inte vet vi om det är det ena eller det andra. Hoppas verkligen inte att det är en släng av vinterkräksjukan bara! Sen hon ringde och sa att hon hade spytt så mår jag bara sämre. Kanske är jag redan smittad? Ska hoppa in i duschen men först ska jag göra rent mina handtag på dörren eftersom hon rörde dom innan hon åkte. Och inga fingrar i munnen Sofia! Hjälper ni mig att hålla tummarna? Jag orkar verkligen inte bli sjuk!

Jag vill hem till Patric. Jag vill att han ska hålla om mig, men jag vill inte smitta honom om de skulle vara så. en jag saknar honom varje minut jag är ifrån honom.. Han är ju trotts allt det absolut bästa som har hänt mig! <3

Behåll mig frisk!

Mys!

Har ganska nyss kommit hem från stallet där jag va med Hanna. Det var mysigt, jätte kul att följa med. Allvarligt så trivs jag i stall/ladugårdar, eftersom jag nästan är uppvuxen ute med mormor i ladugården bland djurar och massa kossor så va de helt rätt :)
Doften och miljen och allt. Mums säger jag bara! Jag lär följa med någon mer gång, om Hanna vill ha med mig förståss :D 
Men nu ska jag och syster koll på Patrik 1.5 för annars lär jag ju aldrig få den sedd för sötaste vägrar nog att se den med mig, så hej svejs så länge :D

Nu så!

Nu blir det att rota fram de sista man ska ha på sig när man ska ge sig ut i kylan med Hänniiss!
en blir det lite mat och tv sen cyklar jag till henne sen ska vi till pollen!
Mysdag kommer det bli tror jag, får se om hon är lika söt som Hanna säger att hon är bara.
Nej och sen när man kommerhem där ifrån så blir det att fixa till på rummet för de har jag tydligen inte gjort än och sen kanske se på film?
Kanske träffa älsklingen, annars tvingar jag hit Hanna för att se på film med mig! :D

Puss!

Bara massa bra.

Det är bara massa bra gamla barnprogram på tven nu. Sitter här och nördar med tven på i bakgrunden och det ploppar upp det ena efter det andra. Just nu är det Richard scarrys äventyrsvärld, eller the busy world of richars scarrys :D
Älskade det programmet i mina yngre dar ;P


Men länge sedan!

Oh det är pingu på tve nu! Va de längesen man såg det eller vad? Kollade jämt på det när jag var mindre, men vad är det som är bra med det egentligen? De säger ju ingenting, inget som man förstår i alla fall. Intejag i alla fall!
Men det ska jag kolla lite på nu under tiden jag pratar lite med Hanna och Anna!


Det rullar på.

Som sagt så har jag kommit igång med min garderobsrensning. Och det ser ju bra ut i den än så länge. Har dock inte fått in allt än. Galjarna har tagit slut och får nog inte ens in något mer i "häng-delen" så jag får gästa en av garderoberna inne i systers rum för hon har en hel vägg full med garderober, just ja. Det har ju inte jag precis. Jag har en fjuttig en jag. Men men, nu ska jag fortsätta med mina strumpor här för klockan 8 blir det tv. Om jag inte hinner klart idag så blir det klart imorgon :D

Hoppas det går bra för älsklingen där borta. Jag vill så gärna, eftersom det är detta han verkar vilja. <3


Alla hjärtans dag.



Hade en jätte mysig dag i solen med några av de bästa! Dagen kunde inte ha varit finare.
Hanna är verkligen guld värd, så himla snäll, rolig o söt! Bäst helt enkelt så det var kul att tillbringa dagen med henne, älsklingen och min hest! Eller ska jag kanske säga Mikael?

Men nu ska jag städa och rensa garderoben för klockan 8 ska jag se på tv.
PUSS!

Kanske dags nu?

Men tack för mycket sömn idag. Pinsamt att jag vaknade efter 12. Så sen jag vaknade har jag bara slappat. Duschat också. Och nu funderar jag på att ta ut sängen Hanna sov på när hon sov här i fredags. Och sen blir det nog lite städning att fördriva tiden med och vänta på mat. En banan och lite godis är det jag har ätit idag. Kanske blir det mat först? Kanske vore bäst. Vill att söt ska komma hit!! Men han är i skolan till jätte sent idag och sen ska han bort. Men det är en bra bort-sak som tur är :D
Imorgon ska jag nog med Hanna och titta lite :D

PUSS HEJ!

(Bilder från helgen kanske kommer, några i alla fall!)

ÖRET!

Nu åker vi snart och det är myspys på mitt rum :D
Vet inte riktigt när jag kommer hem i natt men mysigt kommer vi få de :)

PUSS!

Men orka.

Har verkligen ingen lust att läsa nästan några bloggar alls nu. Känner inte att jag vill. Eller orkar mest inte. Läser bara mina vänners, ömm, några till, en ganska ny som jag hittade. Och sen klickar jag mig in på vissa ibland.
Kul för er o veta liksom tänkte jag :D

Städar och städar! Det är så sjukt att ha ett sånt litet rum som jag har! Måste städa det för ska få in en extra säng sen. kan ta kort så ni får se hur lite plats det kommer bli kvar på mitt golv sen. Sjukt än en gång!
Flickorna kommer hit sen också. vi ska åka in tidigare till Öret o äta, mys. Och vänta på de andra så blir de party!
Upp klockan 6 imorgon. Känner inte för att vara trött då. Inte för att jag är det som häller i mig massa för att bli full. Om jag väl dricker något nån gång så är det för att det är gott. HEEEJ PAPPA! :D Du måste inte vara orolig för mig, jag kan gå rakt, jag minns allt, jag har kul och är mest glad för stundens skojsigheter och mår bra dagen efter :) PUSS PUSS!
Även fast jag vet att pappa inte läser min lilla töntblogg så vet man ju aldrig. Men min pappa är sötast! Så om han läser detta så får han. Menjag är nästan en stor flicka nu. Jag är 18 år fyllda. Jag har varit utomlands själv, med tre personer. Jag tar studenten om 117 dagar och känner att jag är ganska vuxen av mig. Förutom att jag har stökigt på mitt rum, typ alla dagar förutom max 3 varje månad. Stackars mamma. Jag flyttar sen som tur är.

PUSS!


Älsklingen min! Du är för bra du!


Slappfia!

Jag är helt slapp. Borde sätta på mig nått som jag inte har svettats i och ta trame hästen och galloppera till kronis och se om de har några rosor där. Aj aj aj att jag är så slöö..

Älskling, kommsi kommsi!

yeeahha!

Nu drar vi igen. Vi är helt slöa men de ska bli skönt o röra lite mer på sig :D
Hörs sen!

Avslappnig o myys.

Anna och jag har nyss kommit hem från body balance. De va sköönt men gud så ovig man kan vara!
Oså ska vi snart äta lite mat! De blir gott! Sen blir det att gå på ett aerobic pas!
De ser vi fram emot. Men nu ska vi slå hugo, han bitts, nej då vi ska busa! :D

Tjolla!

Provet gick rätt hyffsat idag, gött de!
Anna och jag gjorde himelskt god vaniljglass idag i skolan. Det var liksom som att äta en bit från himlen!
Sen så blev det en pluggfri dag idag vilket var helt underbart! Min stress har liksom släppt nu som jag har gått och haft jag vet inte hur länge så det var och är verkligen jätte skönt!
Annars har min sötnos varit här idag. Har varit ute och gått en mysig promenad med bushugo. Vi sprang och lekte i snön. Bra slut på en skön dag. Nu blir det att kolla lite på film och sen sova. Två pass imorgon på colluseum väntas. Gött eller vad? Ska blir sååå sköööönt! Body balance och aerobic. Kan inte bli bättre!

God natt gott folk!

Just, du ja!

Du är så vidrigt feg!

Jag längtar.




Alla hjärtans dag kommer att tillbringas i skidbacken tillsammans med de bästa!
Något jag verkligen ser fram emot, massa mys!
Underbaringar!!

Bla-bla-bla.

Bara massa plugg. Har inget att skriva förutom att jag längtar till helgen.

HEJ!

Bla-bla-bla.

Bara massa plugg. Har inget att skriva förutom att jag längtar till helgen.

HEJ!

Härlig tisdag.

Kom hem från Hanna lite innan 12 i natt. Seeent, jag vet! Vi satt och pluggade från ungefär 4 till halv 12. Så länge har jag nog aldrig pluggat i streck. Men men, nu är matte provet gjort i alla fall. Får se hur det gå, kan hoppas att jag fick ihop poäng till ett g i alla fall. Då är jag nöjd.

Har nyss skrivit ut  mitt arbete till Stina som jag ska gå och lämna in strax. Annars så har jag ett prov kvar att göra idag. Har inte börjat plugga på det än så det måste jag göra känner jag. Men Hanna kanske sitter kvar med mig lite efter skolan sen och pluggar. Annars har jag alltid Sophie, min kompanjon som också ska göra provet.

Nej hej då! Blir en pluggdag idag också. Fast idag är det samhällsekonomi som blir pluggämnet. PUSS!


Helt galet!

Hanna och jag har suttit och pluggat sen 4!! Och vi kommer verkligen ingen vart! Till matte provet som vi har imorgon fattar vi ingenting och till stinas arbete och till mitt alkohol prov vet jag inte hur de går. Om jag fortsätter som jag gör nu så är nog stinas arbete snart klart. Matten får nästan gå som den går. Kanske gör mer sen eller hemma eller går upp tidigt imorgon och läser lite. Mattias prov ska jag också öva lite på. Ohh! Helt galet. Jag mår typ dåligt av de här!! Jag vill ha helg nu!!!!!! Kommer gå skit imorgon! Bara stinas arbete blir klart så är jag nöjd! Kommer inte kunna lära mig så mycket mer av matten idag känns de som. Provet är klockan 8 imorgon!! Hej då!

God nattens.

Jag känner att min design är ganska enkel. Jag vill ha en snygg och arbetad en. Men jag vet inte hur man gör. Någon som är rastlös skulle kunna få greja lite med den. Tyvärr är jag pank så gärna gratis? Gartis är gott! Nej nu ska jag lägga mig och ha ångest för att jag inte har fatat vad matten har gått ut på idag. Helt himla jätte dunder svårt är vad det är!

God natt!

bild vad är det, ett foto? något jag ska lägga in här, varför är det så jobbigt för? en av alla.


snygg sovfrilla en skön serveringsdag!

Men bra då.

Snart börjar Beck och hur mycket har jag fått pluggat? Matten är svår, kommer inte ihåg nått från det vi gjorde för ett tag sen. Lite smått jobbigt så där. Men det löser sig väl. För imorgon blir det en pluggdag med min kära vän Hanna. Jaa Markus, jag älskar böcker! Men inte skolböcker, tyvärr kanske man kan säga.

Snart börjar Beck och efter det blir det sängen. Plugget får vänta tills imorgon om jag inte gör lite i reklamerna. Annars så ska jag och Anna till Göteborg om ett tag. Gissa om jag längtar. Jag ska hälsa på min Markus, han ska bli min supervän! Han kan liksom flyga med blå och röda trikåer på sig. Läckert eller?
Nog om det, toa och Beck!

Annatajm!

Nu är jag på väg till anniss för vi ska laga mat. Vi ska testa och laga de som vi ska laga på fredag. De är ju bäst så det de får inte smakar skit. Så vi ska testa att göra förrätten och varmrätten. De ska bli kul o se om de blir gott eftersom vi ändrar varmrätten lite :) men nu är jag snart framme så de är väl bäst att jag slutar skriva och så hoppas vi att anna är vid coop och möter mig :) hej så länge! Väl hemma sen blir de plugg och sen andra avenyn :)

Gissa vad?

Nu blir det tv-mys med min prins. Gissa om det ska bli mysigt! Han är lite förkylder av sig men jag tycker han klarar det bra. Han klarade till och med av att jobba lite nu på kvällen. Det var duktigt trots sina hosta och nysatacker som han har fått under dagen innan han åkte och jobbade. Han är stark!

Vad knäppt det blev men han är lite duktig det måste jag få tycka, för jag älskar ju honom!

God Natt!

Blahashii!

Kom nyss hem från Sophie.
Först när jag kom dit så gick jag in och vilade mig lite, för det är inte lätt att cykla i nästan 1dm snö/slask. Snö som var på väg att bli slask. Eller något liknande i alla fall. Sen så gick vi och handlade lite saker som behövdes och så lagade vi värsta gormé pajen! Supergod blev den! Och så bakade vi brön. Kollade på Let's Dance och åt massa chips som borde ha legat ganska fluffigt i skålen. För de minskades ganska så snabbt. Inte vet jag hur för vi åt inte ens mycket?
Sen så spelade vi lite kort och väntade på våra pojkar som kom mellan halv 12 och 12 och så kollade vi på film, Wild Child, kan den ha hetat så? Den var i alla fall bra. Även om jag inte riktigt hängde med för mina ögon var hur knäppa som helsta. De sjönk ihop och bilden blev helt suddig. Texten flöt ihop. Mina ben hamnade över Patric och mitt huvud mot hans axel och jag somnade nästan. Men efter 7 minuter så blev jag piggare och kollade klart på filmen :D
Och nu är vi hemma jag och min älskling! Så nu ska vi sova!

Puss och god natt!


Tjollahopp!

Nu ska jag se om vi har ett lås till cykeln så beger jag mig till Sophie för en filmningskväll och tvmys. Önska oss lycka till! :D

Snart skola.

Himla dålig stil! Allt jag hade skrivit råkade jag trycka bort! Är i alla fall en serveringdag idag och jag känner inte för de idag. Men tur är de väl att de är fredag så de kan bli slappning ikväll :) nu är jag framme o ska gå med sophie, så hej då :p

Klart!

Nu är vi klara! Vi började lite efter 3 och har hunnit göra allt. Men sockerkakan är nog på väg ut nu om sophie kommer ihåg. Annars sitter jag och väntar på bussen till patric. Fick reda på rätt tid denna gång. Duktigt sophie! Sist så gav hon mig fel tid, med 40 minuter! Helt galet fel men nu sitter jag här med två till och väntar så denna gång är de rätt :) men nu vill jag att bussen ska komma för här är de kallt :p P&L Sofia!

Filmtajm!

Nu sitter sophie och jag hemma hos henne. Vi kom nyss hit och ska alldeles strax börja att filma :) vi ska göra ugnsstektfalukorv och stuvade makaroner och våfflor och sockerkaka. Sen ska jag åka till min kära älskling igen och sova där. De ska bli mysigt! Sophie hälsar!!

Kort dag i skolan.

Sitter just nu på bussen på väg till skolan. Fick någon lapp som var någon undersökning om vilka tider som passar en bäst om man pendlar med 500an, vilket inte jag gör allt för ofta så den får va. Har inte ens någon penna. Har matte nu först på morgonen då vi ska gå igenom sånt som vi tycker har varit svårt på repetitionsuppgifterna. Har inte gjort en enda typ för jag kommer inte ihåg hur man gör. Så ska kolla igenom resten av sidorna vi hade. Får ju trots allt sitta i skolan i 20min innan vi börjar. Sen är de bara samhäll, religion och svenska sen slutar vi 12.20. Sen blir de hem till sophie och filma till vårat projektarbete. Hoppas ni får en bra dag idag! Mamma, visst är de inte lika mycket stavfel nu när jag inte kan stava fel :p

De här kommer bli min grej!

De här med att blogga från mobilen kommer verkligen bli min grej känner jag :p men de är väl så de är, helt nyfashinerad som jag är över de här. Men annars sitter jag på bussen på väg till sötaste. Och tror ni inte att klockan även denna gång när jag kollade på den va 33min över? Joho! För de är den ju jämt när jag kollar på den när jag nästan är framme. Lite kusligt men kul :) annars så tänker jag på massa saker just för tillfället. Nej nu ska jag ringa till pappa och säga hej! Hörs kanske sen!

Knöcklar ihop servetter

Nu sitter jag i skolan och gör servettrosor tills restaurangshowen som är om några veckor. Vi gör även bordar till duken som ska bli som en filmrulle. De bankas och låter. Men vi softar med musik. De är mysigt. Puss hej!

Mobilbloggaren!

Haha! Jag ligger och testar lite saker på min mobil och titta vad jag kunde göra. Jag kunde tydligen komma in här utan problem. Vet dock inte vad mycket pengar de kommer dra men de va lätt värt ett försök. Kollade nyss klart på andra avenyn och sa god natt till sötaste! Men en ny dag väntas imorgon. Så god natt igen :)

AA-möte.

Det ska jag ha med min lilla dator nu. Ska nämligen kolla på Andra Avenyn som jag missade. Ska även sova efter det så god natt till mig och min ondiga mage!

Frozzen.

Fy tusan så kallt det är ute. Cyklade till Hanna och söt som hon var så mötte hon mig. Vi började plugga och gick igenom alla frågot två gånger. Under tiden hann vi dricka te och fika, prata strunt och skratta en massa. Tiden verkligen bara flööög förbi. Och då är jag allvarlig. Vet inte hur mycket klockan kan ha varit när vi kom hem till henne men jag cyklade i alla fall hemifrån vid 18:00 och sen begav jag mig hemåt när klockan var kanske 22:15. En mycket trevlig kväll måste jag få säga att jag har haft. Hanna är verkligen en jätte mysig och rolig tjej. Smart också för den delen. Det är vi två, matte-nördarna! :D

Hanna!

It hurts.

BÄÄÄÄÄ! Allt försvann som jag hade skrivit. Får börja om från början.

Here we goooo!
Jag slängde nyss i mig ett lass med mat. Inte bra. Vilket resulterade i/med (vad säger man?) att jag fick onte i magen. AJ!
Ska slänga up mig på min tramhest och rida iväg till Hanna. Vi ska pluggipluggiplugga i några timmar. Prov imorgon som sagt. Inget att hurra för. Kanske blir en kopp te till på köpet för att pigga upp stämningen. Vore inte fel.
Hör kanske ikväll.

Slänger iväg en lyckoönskning till Victor. Han har värre saker att plugga på. Lider för honom för bläää på sånt!

Jag känner ingen ork.

Jag borde plugga nu egentligen. Och jag borde ha gjort det enda edan jag kom hem. Jag har hittat massa svar och pappren med frågorna på. Läst igenom lite och försökt att svara. Men det var ett tag sen jag svarade på dessa frågor kände jag. Sen så fick jag annat, mycket bättre för mig så. Här sitter jag och väntar på att Hanna ska komma hem så jag får bege mig till henne och plugga. Vet inte hur jag ska komma dit. För långt för att gå. Har inget lyse på cykeln. Mamma har besök så hon kan nog inte skjutsa mig som jag hade hoppats. Jag är godissugen. Blä! Vill ha kvällsmat! Just de! Borde egentligen äta innan jag far dit. Mat sen igår. De va så gott så det siter nog inte helt fel skulle jag tro.

PUSS!

Det finns inget ord.

Sophie och jag filmade i skolan förut. Blåbärspaj och vaniljvisp. Ska inte ens påpeka äggröran men två moment mindre kvar att filma i alla fall. Efter vi filmat gick vi hem till mig och gjorde klart ett arbete. Sen gjorde vi inbjudan till Sophies 20årsfest. Den blev söt. Sen kom min lilla snutt hit så följde vi Sophie hem och så tog vi oss en liten extra promenad med Hugo. Sen blev det mat och mys i soffan framför tven.
Nu ska jag tillbaks in till soffan sen hoppas jag på sängen och en gon natts sömn.

Natten!

Så dags.

Nu  ha jag kollat på Beck!
Fy för kvinnomisshandlare! Är det något jag verkligen hatar så är det folk som gör illa andra människor. Inta bra män som gör illa kvinnor. Utan människor som gör illa andra på alla möjliga sätt. Både fysiskt och psykiskt!
Jag var att ordet hata är ett väldigt starkt ord och jag kan inte säga att jag hatar något specefik person. Men som jag har skrivit, alla som skadar någon på ett eller annat sätt. Kan inte ens tänka på det. Det finns liksom inget ord jag kan sätta fingret på som kan beskriva det. Det är bara så hemskt, fruktansvärt, sjukt, ja!

Nej nog om detta. Eller det kan aldrig bli nog. Men jag ska kunna sova och komma pigg till skolan och klara av 1 timme och 15 minuters matte klockan 8 imorgon. Så god natt gott folk, eller ni få som läser om mina tankar!

Now!

Paus i plugg och dags för Beck!

Yesterdaaaaay.

Igår somsagt åkte jag och mitt högstadiegäng till Karlstad och mös. Blev att bestämma film och sitta och äta lite. Vi kollade på filmen Mammut. Den var väl bra. Lite seg och lite djup. Kanske inte precis vad vi va ute efter men den var bra. Sen tog vi en vända i KD efteråt sen åkte vi till Kristinehamn och softa runt lite sen så lekte de med sina bilar och jag som är så feg att och kollade på. HAHA!
Men det var mysigt att träffas igen ör det händer verkligen för sällan. Så det blir utgång för oss i slutat av månaden. Jag längtar!

RSS 2.0