2 timmar kvar.

Idag är det lördag för de som inte visste det.
Inom loppet av exakt lite mindreän 2 timmar ska jag hinna:
Få på mig bekväma kläder för en dag med flickorna.
Fixa min så jag inte ser ut som ett troll.
Plocka på mitt rum och dammsuga.
Vika massa tvätt.
Få i mignågot.
Slutligen hinna gå till bussen också.

Hur sjutton ska jag hinna allt detta. Jag skulle vilja ha en dosa till min verklighet som jag kan trycka på en knapp som liksom gör att allt går i slow motion, förutom jag själv. För på mig ska jag trycka på snabbspolningsknappen så jag susar fram som en raket. Så blir jag nog klar på ungefär.. 1 timme, om inte fortare. Men nu ska jag sluta babbla och börja med dte jag måste göra.

Ha en bra dag allesammans. Hörs kanske senare ikväll.

P&L!

Sitting in the morning sun.

Neeeför jag ligger i sängen som jag för övrigt har legat och sovit i lite smått till och från enda sedan klockan 4.
Va grymt trött och ville verkligen inte vakna. Men jag tog mig i kragen och drog mig upp. Upp och stack in huvudet till Sara och Anel och frågade vad de ville äta sen. De tänkte dra donkan men inte jag. Även om de typ fråga om jag ville med. Men jag värmer något eller liknande och sitter här i min trötta ensamhet och väntar på Hanna som ska komma till mig sen så ska vi glutta på tv och äta massa chokladpudding som jag nyss vispade ihop. Det ska bli mumma.

Pratade nyss med pappa som flyttade upp till Gävle idag. Hela jag vet inte hur många mil hemifrån det blev. Men mellan 30-40mil minst. Måste det vara.


The fiiiits are hörting!

Vilken dag! Serveringen idag. Allt gick verkligen bra tyckte jag! Bra tjejer! Fast jädrar så ont jag har i mina fötter. Eller jag överdrev kanske lite där men det verker allt lite i dom. Så tyck synd om mig!
Trött är jag också så ska nog mörkerlägga mitt rum, sätta på en film som nyss anlände till min dator och drömma mig bort lite. Kanske somna lite också. Det vore skönt.

Vad jag längtar tills min mage får växa och bli stor!

Patric om du läser detta, Jag älskar Dig och jag längtar så tills vi får träffas igen!
Det är verkligen svårt att vara ifrån någon som man älskar så mycket som jag älskar honom. Vill verkligen att vi blir sambos snart, det vore toppen!

I just say: yack!

Fick nästan iång det trådlösa på min dator nyss. Men inte helt. Så det gick inte. Men jag hittade knappen som man trycker på i alla fall! Har bara letat efter den i snart 2,5 år men bättre sent än aldrig som man brukar säga.

Nu ska jag hoppa i sängen och sussa!

Natti!

Wasabi kräm!

..Choklaaad!

Jag förstår verkligen inte varför jag är så slö som jag har varit den senaste tiden. Jag trodde jag var på väg att bli piggare av mig men jag orkar inte. Jag bryr mig inte om vad jag har för kläder på mig till skolan, jag bryr mig knappt om att borsta håret och jag vet inte hur ofta jag går helt osminkad och ser jätte trött och slapp ut. Men till helgen blir det utvilning! Hoppas jag i alla fall. Älklingen åker nog till Linköping över helgen och myser. Lite trist men kan va bra att vara ifrån varandra ett tag ibland. Så på fredag blir det mys framför Let's Dance med Hanna.

Annars i dag.. på sista lektionen med Mattiii så skulle vi skriva menyer och översätta dom till engelska. Och sen fick vi reda på att vi skulle läsa upp dom fr resten av de som läste kursen. Alltså bara lite mindre än hela klassen bara. Men jag som verkligen inte alls är bra på engelska och utalar ord som en kratta när jag ska säga saker inför folk osv var den andra som fick läsa. Och sen de som var efter mig nästan totalvägrade och fick hjälp av läraren att de läste tillsammans och allt! MEN JAG? Jag trodde man var tvungen så jag läste mitt själv där! Hur kul va de då? Lite trist att jag gjorde bort mig med mitt fina uttal. Men de va gött att ja klarade avv förutom att jag sa kräm istället för cream och att jag inte kunde säga karré som för övrigt heter ungefär loin of pork eller nått. De första ordet där var helt borta i en jungel för mig. Har aldirg sett de och hade ingen aning om hur jag skulle uttala det.

Nej nu ska jag slappa vidare. Ha de gosigt! Kanske ska se film....

It's never easy.

Jag vill bara här ifrån. Kan jag inte få komma till dig?
Det är så jobbigt här. Bara massa tjat hela tiden. Jag mår verkligen inte bättre av de här.


Du.


It's not okey.

Nu snart går jag iväg till bussen för att åka till älsklingen. Ska bli mysigt. Men jag kan säga att jag inte mår så vidare bra. Är frusen och slut i hela huvudet typ. Får se om det blir någon pluggning. Sötast kanske vill hjälpa mig lite. Annars blir det en film-tittar-kväll idag med Miiiiiikee!
Hoppas de bjuder på ågot ätbart där borta för hemma hinner jag inte äta.

Puss!

m

Home again.

Nu är jag åter hemma från gudstjänsten som var mysig. De tände ett ljus för morfar. Vill åka tillbaka till hans grav nu och ge honom en blomma. Ska göra det så fort jag får chansen.

Har nyss gjort klart alla matte tal, förutom ett. Den orkade jag inte tänka på. Och så kommer tydligen älsklingen hit och sover. Men han måste tyvärr upp och åka med bussen 06:40 här ifrån imorgon till sin skola. Lite halvtråkigt men de får bli sängen så fort han kommer hit så vi får sova lite. Är alltid mysigt att bara ligga och prata. Han är ju trots allt mig gullegris!

P&L Sofia.
You are always on my mind, grandpa.

This day, ohh..

Denna dag har verkligen bara bestått av att slappa. Tänkt lite på min pojke som jobbad idag. Stackarn, men tiden gick fort för honom hörde jag. Väldans poppulärt ställe han jobbar på.
Vill ha honom här nu. Allt blir så mycket lättare då. Plus att han är så rolig så han lättar upp dystra mig. Än en gång, va fan har det tagit åt dig?! Inte för att jag längre bryr mig om dig men jag är besviken. Då menar jag verkligen djupt.

Kollar igenom matten som vi hade i läxa tills imorgon lite men måste ta fram ett nytt block som ligger under sängen i en låda och det orkar jag inte. Men jag borde nog göra det i alla fall. Så får nog göra det.
För om en halvtimme bär det av till kyrkan. Vi ska dit med mormor för jag vet inte, det är en gudstjänst men de läser upp morfars namn då och så för att han äri himlen nu. Så vi ska dit i alla fall.
Så jag ska övningsköra dit med mamma och sen hem om jag vågar.

Men mjaaa, älskling snart har det varit vi i ännu ett år. Tiden med dig är mer värd än allt annat. Du är underbar!


Dina ögon gör en förtrollad..

To late.

Igår övningskörde jag lite, gick faktiskt ganska bra förutom att jag fick kärringstopp en gång. Men det var bara för att kopplingen och jag var lite ovänner.
Sen så blev det en myskväll hemma hos Hanna med matlagning och tv-tittande. Sophie och Hanna skulle testlga sin mat som de ska laga på fredag och få betygsatt ov. Ja jag ska väl inte säga så mycket om maten men köttet och potatisen var i alla fall god.
Hanna var snäll så jag fick låna en cykel hem. Det är verkligen slaskigast av det slaskigaste ute just nu. Så det blev att sova näästan på en gång när jag kom hem. Sen så sov jag länge nu på morgonen.  Men nu är jag vaken och ska slappa. Kollar på tv, sen ska jag plugga sen vid 5 ska jag köra till Lundsund där mamma och jag ska på gudstjänst.
Nej nu orkar jag inte skriva mer för nu ska jag slöa och bara vaaaaaa!

Puss!

Något jag inte tycker om.

Jag försöker städa mitt rum. Inte är det ofta jag är upp så här tidigt en lördag och städar! Nästan historiskt. Men med tanke på att min kära pojke skulle upp och åka hem till sig för at sedan jobba så var jag snäll och gick upp jag också. Men det känns skönt för man får verkligen ut mer av dagen än att ligga och slöa till in på eftermiddagen. Så lite stolt är jag.
Så städa klart ska jag väl försöka hinna med och vädra lite här inne och ställa för ett galler för dörren så jag kan ha den öppen.

Sen så funderar jag lite. Under den period som jag åt de första p-pillren som jag testat så gick jag upp ganska många kilo och de sitter tyvärr kvar. Jag gick jämt runt och kände ett sug efter nått. Så då åt jag väl antar jag. Men sen bestämde jag mig för att sluta för jag mådde inte bra i huvudet av att äta dom. Eftersom jag gick upp så mycketi vikt. Så jag hade ett långt uppehåll och jag mådde inge bra under de året kanjag lova. Oro och ångest omvartannat. Men sen så började jag med ett ytt märke på p-piller för att se om min mens kom igång igen och det gjorde den. Så nu äter jag dom och jag mår toppen. Känner inte av något sug som jag gjorde efter de andra och det är verkligen skönt. Så nu på måndag ska jag ta tag i min motion. Så jag ska ut och springa. Även om det inte blir långt som jag orkar just springa så går jag ju. Och jag har min speciella runda som jag brukar ta nere vid sjön så den ska det bli ngon gång innan jag ska plugga. Eller efter. Sen ska jag försöka med att springa/gå lite varje dag eller varannan och göra massa situps osv här hemma och även armhävningar. För eftersom jag inte vågar gå till gymmet själ, eftersom jag inte vet vad jag ska göra där så ska jag köra hemma träning. Så önska mig lycka till! : ) För nu ska jag fortsätta städa och vänta på att min gravida kompis ska höra av sig. Puss!

Jag känner frid.

Min kropp känner sig lugn och fridfull idag. Efter gårdagen, som för övrigt var jobbig, så käner jag att spökena har länat mig för en stund. Och det är en lättnad. För att ha haft spökena på besök i min kropp sedan den 1 januari så har jag varit ganska slut större del av den tiden. Men nu känns det bra. Morfar har blivit sänd till himlens portar och begravningen var så fin. Kistan var dekorerad så fin. Och morfar fick ha sina favoritblommor på, liljekonvalj.

Jag brast i gråt så fort jag såg kistan. Tänk att min morfar låg i den. Han fanns inte längre hos oss, på sätt,hans liv har ju tagits från jorden och flygit upp till himlen. Och jag vet att han har det bra där. Han jagar älg för nu längre så har han inte ont. Utan han kan. Och jag vet att han var varmt välkommen där. Jag vet även att min morfar leker lite morfar uppe där bland molnen till alla änglabarn som finns där. Han lär dom massa tokigheter som han lärde alla sina barnbarn här på jorden. För om det är något han har lärt verkligen alla sina 9 barnbarn så är det hur man ritar en katt som går bort. Alltså en katt som går bortåt. För det kan verkligen vi alla 9 kan jag nästan lova. Men han var bäst.

Så fort som de första liljekonvaljerna tittar fram så vet jag att mormor kommer att vara den första som åker till graven för att sätta dit den första liljkonvaljbuketten. Och under hela liljekonvaljperioden så är jag nästan säker på att det alltid kommer stå en lika vacker vit bukett där. Så fint.

En annan sak som var fint på begravningen var på minnesstunden efteråt, så vi satt och åt och fikade. Det var att mormor spelade dragspel, för morfar. För morfar älskade när mormor spelade dragspel. Och hon klarade sig igenom alla de 3 låtar som hon hade tänkt spela. Det var verkligen starkt gjort av henne tycket jag. Och det var jag nog inte själv om. Hoppas du hörde hur vackert hon spelade för dig morfar.

Nej nu ska jag hoppa i dagens kläder och städa lite på mitt rum och sen ska jag nog, eller jag ska täffa Emilia. Och jag undrar verkligen hur tjock hon är nu när det bara är 70 dagar kvar till knytet tittar ut. Storlt låtsasmorter är vad jag kommer bli!

Morfar, lova att du hälsar till Antonia och Gabrielle från mig! <3 Och lek med dom, för de är underbara har jag hört.


Time after time.

Jag har verkligen ingenting att skriva om. Jag känner mig bara tom. Helt lut på något sätt. Fast ändå så va de första dagen idag denna vecka som jag kände mig pigg i skolan. Men eftersom jag inte har gjort något speciellt sen jag kom hem lite innan ett förutom att tagit en busig promenad med Hugo så har jag inte gjort något typ. Känns lite ovärt men det är väl så det är. Min kropp är fortfarande i sorg fast den inte visar det lika mycket längre. Jag kan prata om min morfar utan att brista i gråt. Jag kan somna lugnt om natten utan att ligga vaken med gråten i galsen och tårar som pressar på bakom ögonen. Det är en lättnat. Men jag trodde aldrig att saknaden kunde vara så här stor. Och min mormor. Hon är stark men jag tycker så synd om henne. Och det är nog inte jag den enda som gör. Hon verkligen försöker även om det inte alltid går så bra. Kollade på massa kort som min kusin fixade till mormor på mormor och morfar från deras 50åriga bröllopsdag. De var jätte fina. Jag kommer ihåg den dagen. De var så roliga, de satt verkligen i ordninggjorda och väntade på oss vid köksbordet och bara log när vi allesammans kom in och tänkte överaska dom. Vi alla fick oss nog ett gått skratt då. Finns många underbara minnen jag ska böra med mig genom livet för att minnas min morfar. Minnen jag ska berätta för mina barn om hur underbar ocg rolig deras gammelmorfar var. De kommer tycka att han var en underbar morfar till deras mamma. Precis likadant som jag tycker.

Min morfar.


Nu är det snart dags.

Nu har jag suttit här och pillat och knåpat i några timmar skulle jag tro. Japp, minst 2 i alla fall för de va då jag kollade på klockan senast. Men snart bär det av för att möta Patric. Vi ska ha en myskväll idag. Vi ska ju som sagt va baka semlor och kolla på nån film och bara va. De känns skönt. Ladda upp för en heldag i skolan imorgon? Hoppas verkligen Mattias är sjuk imorgon också så han inte orkar till skolan. Inget illa menat mot honom på något sätt, men så slappt o skönt att slippa några lektioner. Specielltimorgon. För onsdagar är ju den värsta dagen i skolan.

Nej nu ska jag leta reda på ett stort kuvert och kika om jag hittar pengar. Patric är den goaste man kan finna!

Slapp början av en kort vecka.

Matti va fortfarande hemmao va sjuk idag så det blev en kort dag. Först 2,5 timme o sitta o planera lite för våra festmiddagar vi ska göra om några veckor. Sen hade vi en kort rast sen hotell prov sen fick vi knalla hem. Anna följde med mig hem och busade lite med Hugo. Sen följde jag henne till stan och nu sitter jag här sugen på mellis o Hugo sover efter maten. Skulle egentligen också behöva vila mig lite. Men en fruktsallad i väntan på att älsklingen kommer någon gång så ska vi ha en myskväll sen men med lite nyttighetar gjorda också. O så ska vi baka semlor, vare sig han vill eller inte.

Sen komme rEmilia och Jonas hem till byn och häälsar på i helgen. Gissa om jag ska krama ihjäl Emila då, min tjockis. Hon har inte långt kvar av sin graviditet nu. Gissa om jag är spänd? Vilket söttroll de kommer få!

P&L Sofia

Helt otroligt.

Sara och jag var nyss iväg med Hugo till veterinären för den andra vaccinationssprutan. Han var jätte duktig!! Sen så fick doktorn lyssna på hans hjärta igen eftersom vi skulle kolla om blåsljudet var borta. Jag bara satt där och ville helst inte kolla på dom utan satt och kollade ut genom dörren. Han lyssnade länge och kände på honom. Jag satt och höll tummarna för jag ville verkligen att det skulle vara borta. Och gissa?! Han är en helt normal hund nu, utan blåsljud men med lite överbett och lite vinnögd. Sååå kul! Och vi fick även reda på att Hugo kommer att kunna se bilden på teven. För han lägger huvudet på sne när man kollar på honom. Det var typ ett tecken på att han uppfattar det han ser. Lite små kul måte jag få säga! :D

Hugo-bus är redo för ett helt normalt liv, vilken lättnad!


Helt fantastiskt.

Sitter och skriver lite recept nu till projektarbetet som vi håller på med. Tänkte även börja skissa lite på vad det är jag ska skriva i min rapport som även ska göras. Så jag inte blir helt sen med den.
Annars så sitter jag och tänker på livet. Dels på Emilia, min underbara vän. Jag kan inte förstå att det växer ett nytt liv inuti dig. Jag blir helt fashinerad av bara tanken. Att du och Jonas ska bli föräldrar ska bli så himla kul. Ni kommer möta motgångar men även framgångar. eran lilla snutt kommer bli så otroligt söt och jag längtar så tills jag får träffa knytet!

Puss!

Så ovärt.

Hade matte vid 8 imorse sen fick vi reda på att våran lärare var sjuk som vi skulle ha i alla lektioner resten av dagen. Så jag tog mitt pick och pack och gick hem. Efter en dålig frukost är jag redan jätte hungrig. Blir nog att ta en banan.
Mamma och jag ska äta keso sen. Har aldrig ätit det? Det är säkert jätte äckligt. Nu blir de plugg.

HEJ!

Så himla skönt.Allt det du sagt till mig allt det du har gjort mot mig. Vissa saker har fått mig att må dåligt. Du har svikigt och ställt till. Och du vill alltid bli förlåten? Just nu vet jag inte vad du håller på med. Du är inte riktigt klok! Vet du ens vad du förlorar på att hållapå så som du gör. Mig har du förlorat för länge sen. Så räkna inte med att du kan komma tillbaka med svansen mellan beben och be om ursäkt. Eftersom jag skriver det här kanske du tror att jag bryr mig om dig. Men det gör jag inte. Jag blir bara så förbannad på ditt beteende och det är nog inte bara jag som råkar ut för det! Så jävla dålig stil!! Du får tycka vad du vill om att jag skriver detta här. Sverige är ett fritt lad och du får minsann skriva vad du vill. Liksom jag får. På ett sätt känner jag mig lite lättad över att det har blvit så här. Få rent ut sagt så... nej, glöm det. Men fortsätt i den stilen som du gör. Jag är glad att du har blivit som du blivit, men jag trodde det aldrig om dig. Eftersom du klagat på att jag betedde mig så. Så blev förvånad att du gjorde just samma sak. Fast ännu värre.
D234u465 87äck809l0++ar ´+0mig342, 3546d7u är89 78vid3ri1g2!1

Jag är starkare än vad du tror!

Äntligen.

Nu har jag äntligen sammanfattat klart och skri. vit rent så nu är det redo för inlämning imorgon. Så hoppas verkligen inte på ännu ett papper som vi ska sammanfatta imorgon. Då spyr jag!
Så nu är det bara påläsning på frågorna om alkohollagar. 10 stycken är väl inte så mycket. Kan ju redan några av dom så det blir ingen match. Så nu väntas det en äggmacka sen dusch och ännu mera plugg. Bordet är verkligen fyllt med mina skolpapper här. Så typiskt mig egentligen att prida ut mig så.

Tråkigt jag vet att jag så sällan lägger in aktuella bilder här. Men nu sitter jag faktiskt i köket med datorn och alla sladdar är inne på rummet. Och så har jag ju faktiskt pluggat. Men ska bli skärpning på bilderna tycker jag.

Puss, saknar dig.

Det närmar sig.

Det blir ganska många inlägg nu. Kan bero på att jag är mitt i massa plugg. Vilket inte är det bästa jag vet eftersom jag blir mer och mer skoltrött för varje dag känns det som.
Mitt liv är verkligen upp och ner just nu. Efter min morfars bortgång har mitt liv inte blivit mer än en känslomässig berg och dalbana. Så snart är det begravning. Den dagen kommer bli hams. Men ändå vacker. Min älskade morfar. Du är våran ängel nu. Du kommer skydda oss mot allt ont. Du och gammelmormor.

Fast nu borde jag nog fortsätta att skriva rent min sammanfattning. Borstade nyss Hugos päls lite. Och åt ett äpple innan de. Nu steker mamma ägg : )

Puss!

Nu gäller detta.

Renskrivning av mitt vin och matarbete sen övning på alkohollagarna som det är prov i imorgon. Vilken kväll!

En hemlig längtan.

Ingen utan jag vet. Det är bara jag som vet. Vad mina tankar flyger omkring och längtar efter. En högsta önskan för mig. Ibland kan jag längta så, och ibland blir jag rädd. Jag vill och jag vill och jag vill, men jag kan inte. Inte än. Men att vänta, det ordet liksom åker in i ena örat och ut i det andra. Varför vänta när jag vill nu. Jag fattar liksom inte vitsen. Om man vill så kan man väl. Är det inte så. Men jag måste vänta. Jag kan inte nu. Har för mycket annat som händer i mitt liv just nu. Men snart. Det ska jag se till. För jag vill verkligen. Så därför tänker jag.
Jag vill utomlands. Igen.

Så typiskt..

Jag som skulle skaka grädda till min blivande varma choklad som jag skulle göra och sitta här och myssmutta på när jag försöker sammanfatta klart mitt häfte om vin och mat. Så skakade jg den visst lite för länge.. Så den var halvvägs påväg till smör.. Inte allt för gott och klicka över chokladen va? neee så det fick bli utan.

Hatar att sammanfatta texter! Det är hemskt!

Tvmyskväll.

Hannakom hit förut. Vi gjorde pastasallad och satt och mös och åt den. Sen började körslaget och Patric och Mikael kom efter en heldag på Boda Borg. Sen åkte vi med dom till Kronhallen och till Donken och nu sitter vi här. Jag ska bränna ut en film som vi ska se sen. Hoppas den är bra, den verkade vara bra i alla fall. Så ska vi mysa med paj som blev kvar sen igår också. Mumma liksom på de!

Puss heeej!

Underligt, Hugo fassinerade mig.

Satt och kollade på när Hugo lekte lite förut för sig själv. Är ganska avslappnat att bara sitta och kolla på honom när han håller på med sina bus. Han har verkligen blivit jätte stor nu än vad han var när vi hämtade honom för snart en månad sen.
Videon är kanske inte av bästa kvalité men han är söt och man ser hur han skakar med en handuk i munnen. Sötsaken liksom.

En liten tröst.

Nu ska jag lägga mig i min säng och kolla på let's dance och mumsa på lite godis. Denna dag känns så värdelös. Jag vill ha min prins här! Jag vill att du ska förstå hur illa du har betett dig! Jag vill ha det mysigt! Jag vill ha det lite varmare ute så jag kan gå ut utan att sätta på mig tonvis men kläder för jag vill ut och gå! Jag vill veta hur jag ska göra ikväll! GAAAAAH! Jag bli smått crazy!

Hej då, hej godispåsen och let's dance! LOVEEEEE!

Sega morgon.

Denna morgon kunde ha varit bättre. Vaknade arg på Patric efter en dålig dröm. Men lite smålustigt, haha.
Jag blev arg på Hugo för att han är dum! Hemska hund! Lämnade tillbaka honom till mamma. Tur att han inte är min hund!
Är allmänt seg.
Är inte på plugghumör men jag måste och jag tänker göra't!
Jag kollade fel i tidningenoch trodde det var repris på let's dance idag men det var imorgon.
Lite plus i kanten kanvara att kvällen är nog räddad.
Jag hittade let's dance avsnitten på internet så ska kolla på det nu. Hoppas bara att det är rätt.


Får se om jag blir på bättre humör sen. Hoppa. Puss!

No good, but good song and good friend.

Hanna och jag köpte lite saker efter skolan. Sen hem till mig och laga mysgod mat. Sen fixade vi i ordning lite och tände ljus sen bakade vi en paj och koplade in tv-spelet så vi kunde sjunga sing star.
Sen har vi myst med kortspel och massa sång. Men nu har de åkt hem och jag har fått ont i huvudet och min sötsak har kommit och ska göra mig sällskap i natt. Annars hade jag varit tvungen att sova själv. Och det tycker jag inte om. Så han var snäll. Men det är han oftast så de är bra.
Men nu ska jag glömma allt det som jag borde ha plockat  innan jag lägger mig men mitt huvud vill vila och min kropp vill sova ut imorgon så nej. Glasen och alla koppar får tas imorgon. För här ska nu vilas och en god natts sömn längtar jag efter!

Mysig kväll annars! Vissa är ju bara för roliga. Love!

Love Sofia!

Naaaawi.

Är de inte sött ?Hihi sött.

Dagens lista.

Som inte är någon lista. Ska cykla iväg till affären och hääändla med Hanna nu. Sen kommer flickorna hir så ska vi äta godis, ficka och spela massa spel. Kolla lite på Let's Dance och kanske sjunga singstar om vi vågar :D

Puss!

One and two and 1 2 3 4

Inget nämner vi om dagens sköna morgon. Pluggade lite till proven vi har nästa vecka i hotellkunskap och i alkohollagar. Gick lagomt bra. Kan nästan alla hotell frågor så de är bra. Ska städa lite nu sen komme rPatric förbi och säger hej sen ska jag ut och gå med Hanna och kanske färga hennes hår.
Imorgon blir det spelkväll hemma hos mig med alla mysflickor. eller inte alla, men nästan. De blir mys.

Puss!

Nej men, man får hälsa dig välkommen!

Min kusin har visst hittat hit : )
Så nu får man inte skriva massa knäppa saker här för då kommer han ju förstå vilket nötskal han har till kusin!
Haha skämt o sido. Hej Johan!


Saknar dig min morfar
Att det blev så här
Du lämnade oss
Du somnade vid din älskades sida
Vi alla dig saknar
Men du finns i våra hjärtan
Och vi tänker på dig
På alla roliga minnen
Vi tänker tillbaka och minns
Vi minns vår make
pappa, morfar, gammelmorfar
och svärfar
Alla vi dig älska
Du kommer alltid finnas kvar
Alltid i våra hjärtan


Sådär.

Nu är i alla fall det mesta på min design fixat. Blev väl ganska bra, bättre än snöflingor huller om buller och det innan, svart/vitt, lila och orange. Inte så mycket som gick ihop där inte. Men denna får duga ett tag. Ska nog försöka ändra lite småsaker men inte nu. För nu nart ska jag försöka lägga mig. Är faktiskt trött. Och var ju nära att somna på svenskan förut. Fyyy så trött jag var!


Kläder som inhandlades igår.

Dissay..

..vad det nu betyder..

Nu ska jag nog knalla iväg och fixa lite mat till mig i köket. Blev en ensam kväll ikväll. Tyvärr. Får se om de går något bra på tv annars får jag väl plugga. Ska nog vara sjuk imorgon på matten också. Eller den kan lika gärna vara inställd liksom. De vet vi ju inte. Men alla andra lektioner är inställda på morgonen å varför inte den? Så bye bye matten imorgon klockan 8. Och hej sovmorgon till 10:15. Mer gött de än tvärtom!

Du är vidrig!

Not so good.

Bild på dagens klädsel. Mycket skön måste jag få lov att säga!


De syns inte så bra, synd för er för riktigt snygg va de i alla fall!

En ängel.

Min morfar!

To do.

Jag ska försöka fixa till mi blogg så den inte se ut som ett oväder, senare idag. Hoppas jag. För just nu orkar jag inte, den längsta skoldagen för veckan har tagit slut. Har bara varit hemma en liten stund. Dock kan jag inte klaga på den sista lektionen, servering c/f, vet inte vad den heter. Egentligen heter den f men är som c. Krångligt men så ligger det i alla fall till Fick vg på våran läxa i servettbrytningar vi fick från igår tills idag. Mattias var lite hård angående hur han bedömde, eftersom det var första gången vi hade läxa i detta och skulle vika.. Men bra gick det för alla i alla fall. Bara två som var tvungna att vika om någon dag.
Funderar även på att kanske försöka plugga lite idag. Nästa vecka har i ju 2 prov och en liten redovisning om våra böcker vi har läst. Blir att pluggiplugga nu. Eller jag ska ta ett mellanmål. Typ en frukt eller liknande. Sen ska jag lägga mig i sängen och kolla på andra aveny avsnitten som var igår.

Just de. Igår blev det en eftermiddag i örebro med söta änniss som jag nämnde. Blev kortärmade töjor, en kjol och ett par byxor. Och en cheeseburgare ;$ Sen mysig middag hemma hos Maria med Patric, Sen efter blev det filmmy!
Hoppas vi komme riväg snart till göteborg och hälsa på henne och hennes pojk. HOn är supertrevlig, bara jag som inte öppnar un så ofta. Men det gick med Bästa Emilia så varför inte denna gång? : )


Vi sitter här i bibblan och letar efter mat.

Nu sitter Annie och jag uppe i bibblan och letar recept till våran examens-uppgift som vi har fått i maku. Det är ett ganska stort arbete vi ska göra enskilt i klassen. Vi ska välja en varsin meny och anpassa den till en säsong man har valt osv. Lite krångligt. Vi ska först göra den teoretiskt, vi ska alltså skriva ner allt. Hur vi ska laga den och i vilken ordning osv. Vi ska liksom visa våra lärare hur duktiga vi är. Lite smått jobbigt med tanke på allt vi har fram till v.7 just nu. Jag vill spy på skolan.
Sen efter några veckor så ska vi laga maten. Så ska massa smaka på den osv. Jippie!

Nej nu börjar nog snart hotellen. Trist, den lektionen går verkligen segt.. Några i klassen sitter här bredvid och pratar om bussar till arlanda när vi ska till la bulgaria :D

muuh.

Nu säger jag god natt!

Du är underbar.

Oh my lord.

Jag längtar tillbaka till Grekland. Jag längtar bort till värmen. Bort från detta trista väder.
Men nu ska jag i alla fall ta mitt pick och pack och åka till älsklingen och sova där. Han hade en överaskning till mig. Undrar vad det kan vara, har ingen aning. Så Sophie om du läser detta så får du ju svar :D

Puss hej!Min fina Patric och Sophies (ingen kommentar, får smisk av Sophie då) Jimmy.

Just nu.

Så råder om renovering i min blogg. Hade önskat att jag kunde stänga ner bloggen under tiden då jag säkert kommer vela massa fram och tillbaka. Men jag vet inte om man kan göra så :P

en då är ni medvetna om det i alla fall :D

Don't go wasting your emotion.

Rätt soft dag i skolan idag, förutom att jag blev hungrig och min mage kurra, de kändes som en inre jordbävning inuti mig.
Matten gick segt. Vi ska sammanfatta ett häfte på dryckeskunskapen igen, om vin! Vi har prov nästa måndag i alkohollagar. Säkert massa mer. Förutom allt dessa var dagen rätt lugn :D

Alltså jag blir så trött på vissa personer! Alltså du, du borde väl fatta att du sabbar för andra eller? Du och ditt liv. Det är något jag inte förstår mig på. Men det är inget jag vill heller. Men du sabbar ju för andra, fatta och förstå!


Hellu mama!

Kalas.

Åkte på kalas förut för min kusin fyller 23 år imorgon. Så vi firade honom idag i stället för imorgon. Det var mys. Hugo var med och min andra kusins hundar fick komma in och hälsa på honom. Kan bara säga att jag tycker såna där tillfällen är rätt så obehagliga. Jag myste med mitt kusinbarn och lekte lite också.

Sen så fick vi alla kusiner som va där kolla på såna där blommarragemang som vi ska ge till morfar. Vet inte om vi kom fram till något som vi ville ha men det blir nog med rosa rosor i, vita liljor tror jag att det var och något lila och blått. Den var superfin! Morfar är den nrsta för mig som någonsin har somnat in och lämnat denna underbara värld och flygit in i våra hjärtan. Jag kunde aldrig ana att det var så jobbigt som jag tycker att det är. Det är inte ofta jag kan hålla mina tårar tillbaka när vi pratar om honom. Men jag försöker, men de tränger på inifrån.. Åh min morfar! Jag älskar dig! Och du ska veta att du verkligen är saknad. Du blev inte gammal.. Det gö det hela så mycket värre.. Men vi vet att du har det bra nu. Våran ängel!

Dadadadadadaaa!

Ni vet så där de brukar låta när det lir spännande/läskigt ni vet.
Fast de kanske ni inte alls gör. Men ändå. Jag fattar.
Det var myspysigt igår kväll. Vi kollade på House of wax och mamma mia. Sen spelade vi kotten som jag och min släkt säger. Och massa andra som jag känner. Min pojkvän och hans kompisar kallar det cash elle rliknande. Men vi kallade det tecken igår. Kärt spel har många namn vet ni.

Läste ut min svenska bog igår också. Den var bra. Den var skriven på ett roligt men ett konstigt sätt. Nästan ett sätt som jag skulle kunna skriva en bok på. Så nu ska jag börja läsa gossip girl böckerna. Hoppas det är bra. För annars är det ju inge kul att läsa. Sen funderar jag lite. Jag vill ha en ordentlige design på mig blogg. Inte bara något ihopplockat. Skulle vara kul att lära sig lite mer om hur man gör. För vissa har ju designer som liknar jag vet inte vad. De är underbara. Men så duktig är inte jag. Men jag önskar att jag var.

Men nu ska jag kolla på körslaget som jag missade igår.

Puss!


Västkusten, jag längtar tillbaka. Det är så fint där.

Myspys eller vaaaad?

Ska hoppa in i duschen o fräscha till mig lite, sen hoppa i mysisklder och ta bussen till Änniss! Vi ska ha tjejkväll med filmmys. Ska bli mysigt värre kan jag lova. Bästa tjejerna i denna håla i alla fall.

Älskar dom ju mina bär!Vi 4 blir det i alla fall och Helen och kanske Kajsa.

I was made for loving you baby!


Du är bäst!

Egenmystajm.

Undertiden jag väntar på att underbarast ska komma hit ska jag lägga mig i min sköna säng och läsa. Hoppas på att läsa ut boken nu, men det är nu den böjar bli bra, när det bara är en tredjedel kvar typ. Är det inte typiskt så säg?!
Ska nog knapra på ett litet äpple också. Börjar bli hungrig. Men idag blir det fredagsmys så det blir nog inte kvällsmat än på ett tag.

Haha, var ute med Hugo och Anna förut. Mina två små sötisar. Anna är bara för go, "du kan få hålla i honom nu, jag är nog inte så bra på att sköta hundar". Typ så sa hon. Hon är ju för knäpp. Man kan inte sköta Hugo, han sköter sig själv det trollet. HAHA!


Finaste pojken i hela universum, och snart är det
min tur att ta studenten!

Att det kan göra så ont.

Jag saknar dig så min morfar. Om du kan se att jag skriver detta ska du veta att jag älskar dig, det är så tomt här på jorden utan dig. Men du har det bra nu, det vet jag. Vi ska ta han om mormor åt dig, hon är den bästa som finns. Men det visste du ju redan!

Älskar dig morfar min. <3


I'm so indescribable hungry.

Håller på och tillagar föda just nu. Kryddiga kycklingklubbor, past, sallad och sås är det som står på menyn denna kväll. Hoppas min legna kryddning blir god. Men jag har ju en förmåga att krydda mat som sen inte smakar något. Men nu är det ju lite olika kryddor på så nå¨got borde det ju smaka får vi hoppas!

P&L Sofia

Gamla goá tider!

Jag vill hitta skivan jag fick av Lena som vi sjunger på, vart är den??!!

Ahh, jag fick en idé, ska koll aom de är där.


Tooodaaaaaaay.

I natt någon gång sa jag till min moder, "vet du vad jag ska göra imorgon, jag ska städa mitt rum och rensa min garderob!""
Till svars fick jag, "Oohhh vad bra!"

Så det är väl bara att jag sätter igång. Wish me luck!

The end of happiness

Nu rullar lovet mot sina sista timmar. Jag har fått lite matte gjort, tror jag är på sista talet, och det var svårt. Annars har jag ju varit hundvakt. Blir snart att hoppa i sängen för jag är trött. Lika bra att göra något åt saken innan man blir pigg igen. Blir en dusch imorgon på morgonen istället för nu. Annars blir jag väl pigg av duschen.
Jag saknar min snutt, det är så tomt utan han i min närhet. Jag längtar så tills vi flyttar ihop. Och det blir snart! Hoppas jag!

Love Sofia


Förlåt älskling om du läser detta.
Men du är så snygg ;$

Käk.

Syster och jag sitter och käkar. Vi var nyss till affären och inhandlade ingredienser till tacos. Så nu sitter vi och äter. Det blir så när mammi inte är hemma.
Det är inte bra att äta så här sent, men vi gör det ändå. Ikväll.

P&L Sofia

Nu så.

Blev inget pluggande med Hanna. Jag blev hundvakt itället ju. Så har varit ute massa och busat. Men nu ska jag ätta mig och räkna för sen ska jag till affären med syster.

Mormor is here.

Nu är sötaste mormor här. Hon har köpt nya kläder idag. Kläder som hon ska ha på morfars begravning. Tror jag. De var fina. Mycket fina. Min mormor är bäst! Hon är sötast. Snällast. Mysigat. Helt enkelt. Hon är bäst!

Ska vara Hugo-vakt nu. Blir film. Matte. Läsa. Promenad ute i snön. Mys.


It's all crap!

Jag har inte den blekaste, vad ska jag egentligen göra efter skolan? Jag får allvarligt panik. Men jag har hittat några utbildningar jag skulle vilja läsa.. De är inte så långa.. Men jag vet inte heller om de egentligen är något för mig.. tyvärr..
Så finns ju även ett annat alternativ, det är ju att kontakta min kära sommar kollega Maria och höra om hon kan fixa ett jobb åt en, det vore verkligen inte fel. Men den som pengar har, för den vore det inget problem.
Men jag får fundera lite mer kring detta.. För flytta hemifrån är en sak jag vill, det nästan direkt efter att jag tagit studenten. För hemma vill jag inte bo. Men om jag ska flytta någon stans ska det vara med min snutt. så vi får se hur hans framtidsplaner ser ut.. Han vet ju inet heller riktigt vad han vill..

Men nu ska jag ta mig en liten yoghurt och sen kanske vi ska lägga oss eller spela tv-spel (a)
Imorgon åker jag hem vid lunch och ska träffa Hänniss, vi ska räkna matte och så tänker jag tvinga med henne ut på en promenad :D

Kommer nog föresten vakna med megaträningsverk imorgon efter dagens skridskotur.. herre!

P&L Sofia

Alice i Underlandet!

Mjjjooow! Imorse vaknade jag och hade onte i hela kroppen. Då skojar jag verkligen inte. Hur illa kan man egentligen ligga när man sover? Ont i hela övre delen av ryggen och i axlarna var det verkligen värst! Fy tusan säger jag bara! Men det blev att spela tv-spel och sen somnade älsklingen till och jag låg och pillade honom i håret, det var mysigt! Sen så blev det att åka skridskor. Jiippiiie! Vi åkte runt hela viken här utanför nästan.. Lite långt och nästan lite mycket trånga skridskor hade jag med superstrumperna jag fick i julklapp av Patric. Och på en macka till frulle står man sig inte länge på så de kändes som om jag skulle ramla ihop! Det var verkligen hemskt! Men jag kom runt, med lite hjälp! (a)
Kan i alla fall säga att dagen har till mesta dels bestått av tv-spelande för mig, så nu är jag superbra!
Men nu snart kommer Bill&Bull hit så ska vi se på film. Tror den är lite läskig..  : (


Vi ska boka en resa! :D

Vintern vi har längtar efter?

Det är fruktansvärt kallt ute, vet inte exakt hur kallt det är just nu men mitt rum är som ett kylrum. Vill inte sätta på elementet med tanken på att min säng str emot det, + att det blir för varmt att sova sen.
Egentligen är det ganska skönt att det är kallt ute nu. Det är myigt på något sätt. Man måste sätta på sig massa kläder. Mössa, vantar, halsduk och massa strumpor. Om jag inte hade varit så förkyld som jag är hade jag gått ut och gått på en gång. Eller följt med och åka skridskor sen, men de kan jag inte för jag har inga!!! Så typiskt. Ska nog äta lunch nu snart och sen packa upp efter min visit hos pappa och sen packa om och bege mig till min pojke. Ska nog med dom bort och äta sen, det får gå fastän jag nyser och snörvlar. De får helt enkelt stå ut. Lite vidrigt. Men vadå?

Jag hittar inte min USB-kabel till min mobil. Jag vill lägga in mer musik och lägga in bilder från den. Men kan jag det? Nej för vart har sladden tagit vägen? Hörlurarna, vad konstigt det lät, men de är också borta. Antingen är de kvar hos pappa eller så ligger de i Patrics bil. Jag hoppas på bilen. Den befinner sig närmast mig nämligen.

Nej nu ka jag borsta håret och vänta på mat. Fixa till mina naglar blir det nog att fördriva tiden med tills maten står på bordet :D

Puss!What a wonderful world.

Nuska förkylda jag ta kvällen. Med bruksanvisningen till mobilen i handen och datorn bredvid mig ska jag försöka att förstå mig på hur man gör för att lägga in musik efter humör eller vad det va de stog. Även ska jag försöka klura ut hur stegräknaren fungerar, för den kan ju vara bra att ha!
Ska även ladda upp med  massa papper och nässpräj bredvid mig så jag klarar natten. För vilken pina det var att föröka somna inatt, nej usch! Jag tycker verkligen inte om att vara tvungen att medvetet somna med öppen min. Det är hemskt!

Var föresten ute med älsklingen på isen utanför hon honom förut och åkte skridskor och spark, det var mysigt. Och kallt!
Nej nu ska jag leta reda på bruksanvisningen och sladden och hoppa i min rutiga pjamas.

God natt!

2009

Detta ska bli mitt och mammas år! Fy satan vad kul detta kommer bli, men vi ska klara det!!

Tyvärr har jag ingen bild på oss två men oj oj säger jag bara!

Har ont i magen, ska kolla på film och käka godis, eller frukt?


Nyss hemkommen från Grekland <3

2008

Vad ska man säga om året som har varit?
Kan kanske börja från januari..

Januari.
Älsklingen jobbad i Säfsen och vi träffades så ofta vi kunde.
Mamma och hennes gubbe blev särbos så vi flyttade.
Hanna och jag hade en sol-period men den gick snabbt över.
Anna och jag kom på våra smeknamn, Krabban och Ansjovisen <3

Februari.
Hanna och jag var på spinning för första och sista gången.
Anna fyllde myndig :D
Body Combat-tajm.
Var tydligen på en trist film på bio med David och c/o.
Bowlade med Hanna, Sophie, David och Johan :D
Anna och jag hade myspys i Säfsen.
Älsklingen och jag firade 2 år tillsammans.
Sophie och jag var galna och drog med oss Patric ut på bokrean 00:00 :D

Mars.
Detta var en månad som stog ganska still.
Älsklingen fyllde 20 och jag var i Säfsen.

April.
Madde fyllde 18, hade min första bakfylla.. Och den enda jag har haft :D
Valborgsfest hemma hos Jacob.

Maj.
Jobbig månad, ganska datafri månad.
Annars var sommaren på intåg.
Började springa med älsklingen, vart tog våra springturer vägen? Jag var nog lat.

Juni.
Slutade 2an, bara ett år kvar tills studenten.
Fixade Sophie hår inför studentbalen hon skulle på.
Mycket båtåkande.
Sommarens fiske började tydligen, så mycket fiska blev de, jag var bara med och styrde båten :D
Jacob tog studenten.
Anna och jag hade våra lekstunder :D

Juli.
Jobbade och slet, men vad jag älskar det jobbet!
Åkte massa båt och badade.
Lena och jag sprang 6km, och vi kom inte sist :D
Hanan och jag var ute och gick ganska mycket.
Älsklingen och jag åkte till Göteborg i 2 dagar med Emil och Caroline, Liseberg och stan invarderade vi.
Träffade Emilia för första gången, ibland säger det bara klick!

Augusti.

Jag fyllde 18 !!! ,ingen fyllefest här. Var hemma och åt pizza ;$
Anna och jag hade storbak inför min födelsedag, mer än helften blev över.
Jag försökte komma igång med träning men lyckades inte.
Sophie och jag var och kollade på Mamma Mia!!
Vi bokade resa till Grekland <3
Jag tog tag i mitt tränande igen och började äta konstiga saker :P
Jag började sista året på gymnasiet.
Började umgås mer med Emilia <3

September.
Jag började bli trött på skolan.
Emilia och jag blev vi.
Träffade Marcus igen :D
Hade det lite jobbigt ett tag, mit liv va skit.
Hade prakitk som jag "sket" i.
Åkte utomlands.

Oktober.
Mina lärare var arga på mig för att jag sket i min praktik.
Tog mina första körlektioner.
Jacob och jag blev ovänner.
Jag blev sjuk efter Grekland och var det ett bra tag.
Jobbade en helg på Nobeldagarna. Mycket långsamt måste jag säga. Läste ut en bok på jobbet då :P

November.
Jag saknade Emilia som flyttade upp till Dalarna med Jonas.
Jag började kolla på Gossip Girl, blev helt kär i serien.

December.
Så himla trött på skolan.
Saknade Emilia ännu mer.
Blev arg på en kompis. Pratas inte vid längre :(
Skaffade mig en ny vän <3
Jullov!
Massa mer.

2009.
Jag ska ta tag i mitt liv!
Morfar dog 40 min in på det nya året. Skjut lite älgar åt mig morfar! Du är så saknad.


RSS 2.0