Studentmössa och mysiga kläder.

Idag fick vi våra efterlängtade studentmössar och även de kläder som vi har beställt! Äntligen tyckte en del, typ jag. Så fick vi höra att våran superklass hade beställt mer kläder tillsammans äb vad hela skolan hade gjort! Är det galet eller är det galet? Jag tror det är ganska galet va? Men men. Imorgon är det nationellt prov och jag ska inte säga vad jag gör just nu för jag läser verkligen inte på något tills imorgon nej nej. Har inte gjort det på hela dagen och det var just det min dag skulle gå ut på. Lyckat flickan! Nu bryr jag mig inte om det blir massa stavfel för jag måste lägga mig och läsa och invänta den stora dagen imorgon.

Det är första april, man får luras. Hoppas jag kommer på något bra. Hmm. En ny lag införs. Eller ny och ny. Det ska väl typ ungefär bli mer pli på den där nerladdningsfronten på internet. Massa gubbar som ska skrämmas att manmåste böta. Men det måste man ju. Jag är i alla fall en duktig flicka om 40 minuter. Tadaaaah! Kanske till och med om 30. För då har jag nog läst klart de texter jag inte har läst. Jag börjar bli hungrig igen men är det så konstigt. Jag kanske åt mellan 6 halv 7. Va ute på en lagomt lång promenad med hugo efter maten nån gång i leran och sen har jag väl stoppat i mig någon liten godis. Nej hej då. Imorgon ska även studentresan betalas. Måste brata med "reseledaren" om hur hon ska få mina pengar. Men det löser sig, jag har dom i alla fall nu. Tack mamma!  God natt! Låt mina drömmar ta mig lite norr ut. Du är för söt! <3

Studentklänning.

Jag letar som en tok på internet efter den perfekt studentklänningen som jag ska bära på den stora dagen. Hittade en på nelly.com men den finns nu inte längre kvar. Den va jätte fin. Ska kanske kolla om jag hittar den i någon affär som har det märket.

Annars sitter jag här och har kollat runt lite på andra sidor och hittade en gnska så fin. Så den blir det att fundera lite på. Mäta lite och se om någon av storlekarna som finns kvar passar min gulliga kropp : )


Good luck!

Nu är Anna här och vi ska plugga. Hihi, lycka till, till oss :D

Jag vill nu.

!!!
Jag vill tillbaka till min älskling. Jag längtar efter honom, fast bara liiiiite. Mysig morgon, glömde tyvärr att man skulle ställa fram klockan en timme så de blev lite stressigt och jag  missade bussen :D


Bästa bästa bästa sidan! Jag längtar!


Snöäckelväder.

Snön bara vräker ner! Det känns lagomt kul. Det är ju nu man vill att våren ska vara på ingång. Fåglarna ska kvittra hej vilt, blommorna ska titta upp ur jorden. Träden ska knoppa sig. Gräset ska börja hämta sina krafter för att börja gro och bli vackert grönt. För detta väder kan dra något gammalt över sig. För snö är jag helt enkelt trött på vid det här laget. Den verkar tro att den får komma och gå hur den vill. Men den förstår inte att den gör vissa människor sjukt irriterade. Ungefär en sån som mig. Visst snö är mysigt men det är snart april och då ska det nästan vara vår. Och det är det ju inte direkt nu. Men men. Blir väl att tända massa levande ljus ikväll och mysa till det. Om nu min blivande sambo vill ljusmysa med mig ikväll.

Nej men nog om det. Nu ska jag nog försöka göra lite körkortsteori så körkortet kommer inom kort, innan vintern i alla fall.

Puss o Kram !

I lillö lillö degerförs!

Lite dålig uppdateringe här på senaste tiden. I knöw! Men jag har verkligen inte orkar. Jag är helt slut efter skolan. Har nästan sovit lite varje dag efter skolan men inte blir jag piggare för det. Inte heller går jag och lägger mig tidigare för det. Nej nej. Här är vi upp lika länge varje dag och går upp innan tuppen varje morgon. Hurra hurra för mig. Jag är så smart! pling!
Nej men allvarligt, skärpning ska det bli. För nu blir det duschen en snabbis och sen bums i säng!
HEJ!


Älsklingens sköna t-shirt fick bli min snygga klädsel idag.
 Men de va myyys!

The end.

Blä! Skolan suger verkligen skiten ur mig. Vad är det för dag idag, tisdag. Jag är lika slut idag som jag var igår. Igår blev det hem till älsklingen efter skolan. Vi sov i, jag vet inte hur länge.. Men oj så skönt det var. Samma sak i söndags, då sov vi också lite på eftermiddagen. Är det skönt eller är det skönt! Jag var knappt så här trött efter praktikdagarna. Vad har hänt? Kanske är det för att vi fick reda på att vi har 9 måndagar kvar i skolan. Då är det väl lov och studiedagar/röda dagar också några dagar. Men tänk? Om ungefär 80 dagar tar jag studenten. Då är det slut. Mitt nya liv börjar. Efter att ha gått i skolan sen jag var 6 och nu helt plötsligt är det slut. Men då kanske det inte är så konstigt att jag är tött. För med tanke på att varje morgon, förutom alla helgdagar så har jag gått upp, ätit frukost och knallat iväg till skolan. Samma sak varje dag. Men nu, nu helt plötsligt är det slut med det. Visst det ska bli skönt. Men lite läskigt är det faktiskt. Men jag vet att min studentdag kommer bli kanon! Massa underbart folk och mycket skratt, en dag att minnas helt enkelt!


Nu drar jag på kalas!

Jag är så party!

Den här flickan väntar tills det är fredag :)
Då är det, sista dagen på praktiken, kalastajm för en viss Sophie, kanske blir det ett JA! Om, jag säger bara OM! jag verkligen hoppas! Jag kommer skutta av glädje om det blir ett JA!

För övrigt, vilka tre kända personer tycker du har stark utstrålning? Snälla hjälp mig!!

Annars ska jag kolla på gårdagens avsnitt av Andra Avenyn som jag missade pga att jag fikade god kaka med mysigt sällskap! Och efter det blir det käk och rent hus! JAMMIEEE!

Nyhet.

Om ni kollar lite till höger så ser ni något som inte har funnits här tidigare.
Det är nämligen en liten nedräkningsgrej som räknar ner hur många dagar min bästa vän Emilia har kvar innan ögonstenen kommer ut. Som ni ser så är det just nu bara 19 dagar kvar. Det kan bli fler men även mindre. Bler att snart kööpa mer kläder till lillen. För fina saker ska den få av sin moster Fia! De är en sak som är säker. Ska skämma bort den där plutten något enormt! Jag änskar mina vänner all lycka och jag kommer gå på helspänn om lite mer om en vecka! För fy sjutton vad nervös jag är. Men ni kommer klara detta galant och jag kommer alltid att finnas vid er sida. Hjälpa er. Vara barnvakt. Byta blöjor. Ja allt! Till och med torka spya, och då har jag kommit långt! :D

Ni är bäst Jonas och Emilia! Ni förtjänar de bästa, och det har ni! <3

Midnattsblogg.

Men usch, har inga kockkläder rena tills imorgon. Jo en rock utan knappar. Undra vad mamma vill säga mig med detta. Men ska jag va helt ärlig så trodde jag att de v tvättade. Men tydligen inte. Får se om systeryster har något som är hyffsat rent som jag kan få låna imorgon så kan ja tvätta kläderna imorgon.

Nu du så har jag planerat födelsedagspresenter här :D
Hoppas du blir glad! Puss på hjärtat mitt!



Blä för att restaurangshowen är slut!
Ska aldrig slänga denna söta t-shirt med en grön prick på framsidan med Arena reklam på och snyggaste trycket på baksidan! Aldrig!
Dessa dagar är nog något vi alla, nästan alla i alla fall, kommer att minnas! För så himla kul har det varit!
Så de så!!

Shov me heaven.

Tråkig, slpp o otroligt seg dag. Söndagar är verkligen ingen toppendag förutom att det blev trevligt morgonssällskap och att det är beck ikväll. Sitter här i mitt rum och funderar på vad man ska köpa till sin pojk som fyller år snart. Tror jag har kommit på det ultimata. Får bli en sväng på stan efter att man har slutat imorgon o höra om jag kan få tillbringa veckan där för jag måste få klippa i våran film. Den ska snart va klar och jag ska höra med Sophie o hon godkänner min idé som jag har.
Men nu ska jag skriva ner vad som ska inhandlas imorgon.

Puss

RS 2009 pepptalk!

Leverpatsej&smörgåsgurkamacka&mjölk sen är dagen räddad!

Gick riktigt bra igår må jag säga! 2orna gjorde ett bra jobb de också.
Nej inge sölande här inte. Är mycket som måste göras innan 12:50 :D

CIAOOOOO!

Showtime!

Blir en fullproppad dag idag. Ska till FH innan 2 sen för ska va ombytt o klar. Kvart i 12 ska ja möta Hanna på stan. Innan de så ska jag dels gå till skolan o hämta lite saker och massa mer känns de som. Så hejs, nu blir de duschen!

A long time ago..

Hoppas dessa 12 år kan leda till härlig vänskap!

Glömde rubriken ?



Min sladd till min mobil är spåtlöst försvunnen. Eller så orkar jag inte bara leta. Men så är det. Jag har varit totalt död idag sen jag kom hem från FH. Gick in och satta på en film som jag säkert har nämnt. Vet inte ens om jag har nnämnt att jag va trött? De har jag säkert. Va som sagt va lite väl borta förut. Kröp ner under täcket med alla kläder på och försökte somna till ljudet från Rallybrudar. Vilket egentligen va en ganska så skön film. Fick ju lov att kolla om från början efter att jag tagit tag i mig själv och nästan dragit mig upp ur sängen och ätit och kolla klart på den. Jag fick mig några goa skratt i min ensamhet i mitt mörka ganska stökiga rum. Men ska försöka städa någon dag. Men är ganska förvånad över mig själv att jag har lyckats hålla ordning i min garderob sen jag rensade den. Det ni!!!
Men nu får gärna AA börja. Patric är och tränar och Markus bara sover. Vilka töntar.

HEJ! Visst är jag ganska snygg imitt snyggt stökiga rum? ; )

blå, svart och rööööd.

Det är färger jag har på min hand nu. Tre stycken plåster pryder min hand så vacker just nu. Tack Sophie för dom, de var behövliga!

Förberedelser inför restaurang showen även denna dag. Lite inan det var dags att sluta tog Sophie och jag tag i att banka. För det är verkligen ett himla tjat på att man ska banka de där jädra sakerna till borden. De ska ligga som en bård på bordet som ser ut som en filmrulle, negativ. O jag står och bankar med en hammare i nästan, lite mer än en timme och jag får blåsor som svider och är ivägen överallt. Så jag fick lite plåster. Och de är just av färgerna, röd, blå och svart.

Är helt slut efter dagen. Åkte till min pojk vid 23 igår. Blev lite oroligt här hemma och då är det skönt att komma bort. Speciellt för en sån tjej som mig. För jag är ju som jag är. Helt underbar! Så lite trött va man imorse, så när jag kom hem lite inna 8 la jag mig på sängen och sov i nästan en timme. Sen tog jag en kaka och gick och mötte Anna. Nu ska jag slå på en film och drömma mig bort. Blir duschen, mat och film och soooova sen !

Fick svar från dig idag föresten, jag vet inte vad jag ska svara. Men nej jag är inte och var inte sur för att du var eller är med din flickvän. Men vad hände med mig? Helt plötsligt betydde inte jag något. Och jag har inte varit sur. Tycker bara att ens, bror, kan höra av sig även om han nu fått en flickvän. Men det är vad jag tycker.

Inga sura miner, igår fick jag höra både det ena och det andra. Och jag kan inte säga annat än att jag blir glad. Tack för att du finns! (du läser nog inte ens detta. Men vem gör det? Jag skriver till Gud!)

KYSS!


I'm stronger than you know!

Varför är jag så dålig.

Här sitter jag och fyller i en jobbansökan som jag säkert har försökt att fyllt i 5 gånger eller liknande. Lite jobbigt. Men jag kommer inte få in den idag heller. Men man skulle ju kunna hoppas att den kommer iväg imorgon i alla fall. Det är ju så konstiga frågor. Kanske skulle man skriva en egen och skicka in istället? Jag vet inte vad som är bäst. Aja.

Du får mig att må bra. Du är lite söt.

Min P!



Det var en mysig resa, innan allt..

Snart smäller det!

Några timmar har spenderats i hålans folketshus där vi håller på och förbereder inför restaurang showen som snart drar igång. Vi fick snygga tröjor på oss så reklam har det verkligen blivit idag när alla drog ut och åt på olika håll, mest max och donken, men i alla fall :D
Kommer bli lite pirrigt, inte tusan vet jag om jag kommer klara av att ha en egen kassa, men det märks.
Kan bjuda på en liten bild också från förra årets show. Sminkningen kliade och håret va väl inte jätte snyggt. Liksom kniv och gaffel i håret. Typ lilla sjöjungfrun stuk över de hela. Hoppas på en snyggare sminkning i år :)
Annars kan ni kolla in pepparkakan och hans kompis här nedanför.



Kan inte förstå varför alla i klassen, nästan plus många mer tror att jag är utländsk. Kom med bättre undanflykter nästa gång :P

Så himla trååååk!



Kan jag säga mer än att jag faktiskt saknar denna person, det kan jag inte va?
Men det gör jag i alla fall och det är säkert!
Bläää! Men jag ska och hälsa på honom nån helg när våren är här.
Orka åka dit nu när vädret bara är mer eller mindre slask. Näää, det får vänta i några veckor!
Men jag saknar honom i alla fall, Min Markus!

Käj and Äj!

Anna är lite klantig.
Klantig jag sa klantig!

Dagen idag, den 9e dagen på praktiken gick fort tills vi började tänka på tiden för så gick den segt.
Men nog om det. Vi har fått en inbjudan jag och Anna, eller är det kanke en utbjudan? Inte vet jag. Ska vi eller ska vi inte Anna? :P

Nu ska jag e om det går att klippa lite film på min sega dator. Annars blir det Patric hela helgen.

YES!

Nu har Sophie och jag 7 minuter och 30 sekunder av våran film. Det är alltså i färdigt tillstånd, men vi har inte lagt in de fräna effekterna som vi ska ha än...... men de kommer inom kort. Så nu har vi inte så jätte mycket kvar att klippa... bara liiiiiite :D

KUL! Men nu ska jag låta Sophie visa sina kunskaper i filmklippning, ciao :D

Härlig tisdag.

Mysig dag på masten idag. Anna och jag var nog fortfarande lite höga efter gårdagen men det gav efter efter en liten stund, eller en lång stund. Men tiden gick ganska segt idag. 5 minuter har nog aldrig någonsin gått så sakta. Men men, nu ska jag vara slösaktig och fylla på min mobil med lite pengar. (anna nu du, nu har jag läst igenom det jag har skrivit och det var lite bokstäver som inte var där de skulle vara. bara för att jag inte sitter vid min dator.)
Men men, sen måste jag höra av mig till sophie om hur vi ska göra imorgon :D
PUSS!

Filmklippdax!

Sitter här i min lilla lugnan ro och klipper film i min pojkes rum när han är och tränar. Hans söta föräldrar kollar på film och myser. Idag är det en speciell dag. Så himla mysigt och kul. Jag hoppas att jag får vara med om samma. MYYYYYS!
Men men, nog för att jag sitter och klipper våran PA film som är 1.5 minut färdig och 2 timmar återstår att klippa ner så.. ja vad ska man säga. Sophiiiiiie, jag har inte skrivit några recept än, så vad ska jag skriva för några? Har nästan inga pengar kvar på mobilen heller.. och ringer inte gratis eller nått. Så, du bestämmer. Nullreceptet stå bak på mjölpåsen i alla fall :P



Mosshiiitooo!

Idag är det söndag, om någon har missat det. Sista dagen hos pappa, sista dagen innan en veckas praktik börjar igen, en dag innan slutspurten av vårat PA drar igång. Och 101 dagar innan studenten. Det ni. Det är mycket på en gång nu men vi får hoppas på det bästa :D
Ska fixa det sista med filmen som ska in på dvd:n för nu är allt utbränt förutom den snutt som är på den 4:e bandet :D


RSS 2.0