Jag vill ha sommar igen.

Jag längtar inte till Bulgarien. Jag längtar inte till studenten då vi får poppa massa bra låtar på vårat traktorsläp. Skrika oss hesa och gråta så mascaran gör våra kinder gråa av klet. Jag längtar inte tills jag får hoppas och skratta och vara lycklig att jag har klarat av 12 år i skolan med bra betyg. Jag längtar inte alls!

Men åh så jag längtar!




Sjungom studentens lyckliga dag
låtom oss fröjdas i ungdomens vår
än klappar hjärtat med friska slag
och den ljusnande framtid är vår.
Inga stormar än i våra sinnen bo
hoppet är vår vän och vi dess löften tro
när vi knyta förbund i den lund
där de härliga lagrarna gro
där de härliga lagrarna gro.
Hurra!

Svea vår moder hugstor och skön,
manar till bragd som i fornstora dar,
vinkar med segerns och ärans lön,
med den skörd utan strid man ej tar.
Aldrig slockne då
känslans rena brand,
aldrig brista må
trohets helga band,
så i gyllene frid som i strid.
Liv och blod för vårt fädernesland!
Liv och blod för vårt fädernesland

Inte illa fyndat.

"Jag sitter här och pluggar och käkar massa godis för jag har jätte tråkigt!"

Tänk er det med "jag sitter hä i venten och tralla lallalaaa..."

Men jag sitter i alla fall och försöker plugga. Hade världens huvudverk i skolan så när jag kom hem blev det ut och kissa vovven och sen lägga sig och sova. Men vaknade efteren timme och lika bra var det. För här ska det pluggas klart innan natten idag. Och smart som jag är så har jag bytt ut en text också. Men imorgon när jag väl har redovisat kommer de väl inte fatta vad texterna har för sammanhang till min infallsvinkel. Då är de töntiga i så fall.

Men nu är godiset slut som jag hittade. Eller det finns mer men det kanske inte var mitt? Så lika bra att inte äta upp det. För nu ska jag plugga och har nyss blivit av med mina magsmärtor. Överdrivet. Men hade lite ont.


Bilden är lånad från DN:s hemsida.


The end.

Nu är det slut! Sitter här och tjurar för att jag är stressad som en gnu. Så nu moffar jag med en liten yoghurt, äpple och banan. Eller i alla fall något av de. Usch. Urk. BLÄ.

Summer! Oh.

Inte lite man längtar till sommaren när man hör den här låten! Så nu tycker jag att ni ska ge mig sommar! NU!

Du!


bed time!

Nu blir det inge mer pluggande för idag. Blevett bubbelbad på toppen av struten. Har inte så mycket kvar att skriva på rapporten nu. Men ska bara få ihop det för just nu är det ganska flummigt. Men imorgon är en ny dag med nya möjligheter och andra avenyn! Kan knappt bli bättre!
Menn nu blir det sängen och kolla tonårsliv och sen sussa sött! :D




Älskling <3

Han



Vet inte vad det är med hans musig. Men den är skön på något sätt!

2h.

Kan sitta och plugga i ungefär 2 timmar till. Vill få denna skit gjord så det är lika bra. Även om jag sitter här och nyser om vartannat så går det framåt. Får se hur det har gått för min kompanjon imorgon då också. Just nu är jag på resultat och det är väl den jobbiga delen. Men det ska noog gå bra :D
Sitter och skriver lite med min vän också. Vi pratar om helgen mellan 8-10e. Kanske komma och göra sällis då. Hoppas hoppas! Och du ANNA! Polisen någon dag, imorgon kanske? PUSS! Nu blir det fortsätta att plugga + en varm välförtjänt dusch!

        

"Oh vad det kliar på bröstet!"

Pratade om fusk idag på våran jätte seriösa lektion. Någon brukade skriva på sitt bröst och låtsades att det kliade och kollade in under tröjan. Knepigt tyckte jag. Men jag är väl för knäpp får sånt antar jag.

Annars så funderar jag på att tröstäta lite då jag är sjukt trött och har massa plugg tills på torsdag. Jag känner mig galet stressad och skulle bara vilja ha kväll och mys under en filt till en romantisk film. Åh vad jag älskar att drömma mig bort. Borde inte ens skriva detta.. Men allt är bättre än plugg. Nej nu ska jag sluta tänka på mat. Har äggsmak kvar i munnen så mår nästan illa. Nu blir det att skriva projektrapporten. Nästan helt klart.

Hanna och jag har suttit och pluggat sen 4!! Och vi kommer verkligen ingen vart! Till matte provet som vi har imorgon fattar vi ingenting och till stinas arbete och till mitt alkohol prov vet jag inte hur de går. Om jag fortsätter som jag gör nu så är nog stinas arbete snart klart. Matten får nästan gå som den går. Kanske gör mer sen eller hemma eller går upp tidigt imorgon och läser lite. Mattias prov ska jag också öva lite på. Ohh! Helt galet. Jag mår typ dåligt av de här!! Jag vill ha helg nu!!!!!! Kommer gå skit imorgon! Bara stinas arbete blir klart så är jag nöjd! Kommer inte kunna lära mig så mycket mer av matten idag känns de som. Provet är klockan 8 imorgon!! Hej då!

Sweet dreams!

Nu blir det sängen för att få en natt med skön sömn! Imorgon blir det ölprovning för hela slanten. Slapp dag i skolan men massa plugg denna vecka. Stress stress stress! Filmen ska i alla fall brännas och så nu så hoppas den blir bra.

Natten!

Inunnunnuu!

Vilken underbar helg det har varit. Jonas och Emilia kom i helgen så på fredagen tog jag och Emilia oss en liten promenad och visade upp skatten för min mamma och syster och de blev helt till sig. Och det förstår jag för hon är gudomlig! Sen åkte hon hem och sen gick jag och Patric dit på kvällen och då blev det att sitta ute på altanen en stund i den sköna kvällsvärmen. Sen på lördagen gick vi ut och gick igen runt 13-14 någon gång och gick lite på stan och kollade på allt som gick att kolla på och sen blev det en tripp bort till nobel där det fanns ett enormt tivoli nu i helgen. Blev ett varv där som gick på 2 röda och sen kom Jonas och Putte och hämtade oss då blev det hem och sitta ute i solen och glassa. Sen gick jag och Emilia för att handla saker till kvällens grillning. Jag fick köra en tom vagn, var nästan lite mallig. Vilken känsla! Ska inte säga att jag själv väntar tills jag får köpa en egen barnvagn, för det gör jag inte (a'
Så sen blev det grillning och kubbspel hela kvällen lång. Sen blev det en riktigt tjejig kväll för mig och min lilla Ia, skratt var det va de va och det tog aldrig stopp! Oj så kul vi hade! Min sanna vän! En underbar helg har vi haft tillsammans och jag längtar så tills jag kommer upp till er, då bler det röjj :D <3

Nu ska jag röjja här hemma sen rymmer jag till Patric <3 Imorgon blir det ölprovning på Harrys + en mycket givande mattelektion klockan 8 på morgonen. I love it!


När ängeln bara var några dagar! <3

Hurruy¨¨'''. Blä hata detta tangentbord!

Nu blir det att gå en sväng på stan  med Milla och bebis. Sen går vi en sväng förbli det sketna tivolit som är här i staden. Men det är mysigt att bara gå omkring. Vi 2 och barnvagnen. Kan knappt bli bättre :D
PUSS!

Jag tror jag blir blind.

Träffade nyss Emilia och lilla bebisen. Hon är ju så himla söt! Det blev en liten promme men blir nog att kanske ses lite sen också. Oh så har hon bjudit hem mig till hennes födelsedag. Ska se till så jag kan åka dit. Men det finns ett litet problem, pengar! Men men, vi får se om de löser sig. Hoppas på det!
Men nu ska mina naglar torka så ska jag städa lite och se om pojken kommer hit lite.
Puss!

Dags för sängen.

För lite mer än en timme sen blev mitt PM klart till NP muntliga i svenska. Käns skönt att ha det avklarat i alla fall. Då är det bara att "skriva" det man ska prata om så man vet på ett ungefär och ser hur lång tid det kommer ta. Och sen projektrapporten och filmen+boken. Allt tills på torsdag nästa vecka. Men det kommer gå galant. Det vet jag!
Imorgon kommer mina bästa hit till staden om allt går vägen. Då ska jag få träffa mina flickor, och pojken. Och lilla bebisen ska få sina kläder som jag har köpt och kanske fixat till lite. Ska bli mysigt. Emilia är ju något av det bästa som har hänt mig så det ska bli skönt att träffa henne. Ska höra om vi ska ta oss en liten promenad, kanske blir Hugo med? :)
Men nu ska jag krypa ner i min gosiga säng, tyvärr utan pojken min. Men jag ska tänka på skolan då somnar jag nog fort. Eller inte. Men god natt!


Liiite fattigare men oj så lycklig!

Oj så jag har shoppat idag. Massa fin fina saker :)
Och imorgon kommer bästaste hit! Oh så jag saknat henne! Så i helgen blir det mys med mina bästa tjejor <3
Nu blir det plugg!

Min kompis är ful!

Sitter och har samhäll i skolan. Glömde verkligen alla mina behövliga papper hemma imorse så här sitter jag och skriver ut tusen papper till. Kuligt. Men anna sitter inte bredvid mig idag för det gör hanna. Men jag saknar anna lite. Men hon är ful idag så hon kan sitta där borta i sitt hörn. Apan.

Nej nu ska jag ta mig i kragen. HEJPAAAA !

oohh-boy! och ostmacka!

Har nyss ätit lite frulle. Kommer bli mega hungrig om 5 min men det får gå. Skolan kallar om 10 min. Eller det är bara jag som blir så stressad när jag cyklar när det tar 10 min att gå. Men sån är jag. Hihi. Efter skolan blir det Öret med mammi en sväng för att hitta skor till studenten/balen. Storfotade jag är glad om jag hittar ett par som mina fötter kommer ner i. Så då får det bli samma på studenten som på balen. Ja ja.

Borde inte storlekarna på skor gå lite längre än till 41 tycker jag. Det är så många kvinnor, även flickor som har stora fötter nu för tiden. För bara jag är det väl inte? Men ibland har det faktiskt funnits storlekar upp till 42, men då har de varit förstora istället. Så skor är inget för mig. Kanske skulle börja gå barfota året runt?

Nej nu blir det sminkning, fast inte mina ögonfransar. De får vara bara ett tag. För klanten jag råkade klippa av dom med min ögonfransböjare som jag inte använt på ett tag. Klipp! Så va de av 5mm. Hurra så med mascara på ser det färj*vligt ut helt enkelt! (fast bara på ett öga, därför det är så fult)

Hej då!

Done!

Blev ett litet personligt brev förut. Och inte så värst mycket kärleksbrev. Två jobbansökningar inskickade och lite övningskörning och mat på det och jag sitter, ligger i min säng och ska göra de sista cirkeldiagrammen som vi ska redovisa imorgon. Jag är trött och vill sova. Blir att sova när dessa är klara. För inatt ska det sovas skönt. Synd bara att jag inte har min söta pojk här. För det vore mer än mysigt!

Igår kollade vi föresten på The Grudge 3,
de filmerna är juinte så läskiga egentligen, mer obehagliga tycker jag. Men det var mysigt. Skräckfilm med någon man tycker om är ju inte helt fel. Men en romantisk film är heller inte helt fel.

Nu blir det att fortsätta här samtidigt som jag kollar lite på tven.


Yesss.

I'm working hard hard! Men inge kul att jag inte får till ett cirkeldiagram som jag måste. Det blir bara ett rakt sträck. Jag fattar inte. Men sluta klaga. Stavas det med ett E eller? Det ordet jag nyss, med störst sannolikhet stavade fel på! Men jag bryr mig inte för här söks det massa jobb. Eller i alla fall två. Så nu ska jag skriva ett litet personligt brev. Eller kanske ett kärleksbrev :)

Kommsi kommsi.

Kom och klia mig under foten eller pilla mig i håret för detta tar livet av mig. Blä!
Snodde en bild från Änniss också till på köpet. För hon tyckte jag va sötis på den! <3


I hate it big time!

Sitter hemma och försöker vara duktig. Plugga som en riktig häst är det jag har tänkt göra idag. Kom hem för kanske en timme sen och har knappt kommit någon vart. tit lite godis och funderat på att ta en alvedon. Mitt huvud verker och jag är trött. Men ska i alla fall få klart det här som ska redovisas imorgon men även börja skriva lite på NP i venska som vi har nästa vecka. Blä! Även projektrapporetn ska va klar nästa vecka. Mumsigt på att vi har mycket i skolan som jag har nämnt tidigare. Men nu ska jag försöka få ihop ett cirkeldiagram för lite olika saker. Men har nästan glömt hur man gör. Lycka till till mig!

aftso!

finfinförkortning som jag kom på helt själv. men stress stress stress. mycket i skolan nu så jag borde ta vara på tiden i skolan. precis som min granne anna här bredvid. hon satte sig och började stryka under lite saker på sitt första papper. då började vi skratta. bara massa massa mer papper kvar att stryka under lite på. det va lite kuligt tyckte jag. puss.


Sitting in the boring school!

Sitter i skolan och har samhäll nu. vi ska jämföra två stycken länder med varandra. det ena ska vara ett i-land och det andra ska vara ett u-land. det är inte så kul men skrivaren går varm i alla fall. sen vi kom hit har vi mog skrivit ut över 100 papper. inte bara vi då, utan hela klassen. så de så, typ. men anna har nog skrivit ut nästan 100 papper själv hon. duktig som hon är. höhö. Men nu ska jag vara lika duktig som anna och skriva ut 100 000-tals papper som jag inte kommer orka läsa igenom. hat gött levermos. oh nu blev jag hungrig.

Jag vill spy!

Sitter och kollar på det jag har skivit än så länge på min projektrapport! Oh fyy vad jobbigt det kommer bli att skriva den! Vet inte ens hur jag ska skriva min inledning. Så pinsamt!

Men nu ska jag nog ut med syster och hugo och gå lite. Kan vara bra att röra lite på fläsket ibland. Och sen efter det blir det nog några situps, de vore härligt. Kanske ska försöka fixa träningsverk tills imorgon, de vore något va ?


Haha, Norrland, Holand, Hyvland?

Sophie och alla mina andra snälla vänner klagar på att jag inte kan stava. Så nu säger jag bara oj oj oj och åter OJ! Vi sitter nu i skolan och ska skriva ett litet arbete om öl, Sophie valde Heineken åt oss, den tönten. Så nu sitter hon och töntar sig och kan inte stava så vidare bra hon själv den tönten. Tönten tönten tönten tönten tönten! Haha, jag får inte kalla Sophie för tönt, men de gör jag ändå för hon är så söt när hon blir arg :D
Nu ska jag hjälpa Sophie. Puss på rumpan!

Får man lov att må bra?

Nu känner jag faktiskt för att böja må bra. Jag orkar inte gå runt med massa jobbiga tankar i mitt huvud dygnet runt. Det funkar inte. Jag börjar bli ganska trött på det. Att inte ha någon som man kan prata med om det gör det hela bara mycket värre. Eftersom jag känner mig å hemsk och bara vill försvinna är det inte ens någon idé att försöka prata med någon.

Pratade litemed Bea i fredags och hon verkade förstå. Att gå runt med en sån här känska och inte veta vad man ska göra gör så att jag blir helt svag. Tårarna tränger på och jag kämpar för att de inte ska komma ut. Jag vill inte känna så här. Jag vill att allt ska vara bra. Jag vill leva! Men just nu känne jag mig så instängd. Men jag ska vara ärlig. Ibland så försvinner känslorna för ett tag och det känns riktigt bra. Men mesta dels så är det bara skit. Men jag ska tänka, ffundera och klura lite. Ska fråga mig själv vad jag egentligen vill.

För en vacker dag ska jag också må bra.
Och jag vill inte såra någon. Men i slutet gör jag nog tyvärr det.

Detta va bara något jag ville få ur mig. Så detta kommer inte gå att kommentera mina vänner. Helst ska ni inte prata med mig om det heller. För då kommer tårarna att pressas fram, och det vill jag inte. Jag kommer prata med någon om det när jag känner att jag kan. Och det är med någon jag verkligen kan lita på. Om jag inte pratar med just dig behöver inte det betyda något. Jag kanske inte pratar med någon annan heller...

Tuppilaner :)

Kul att jag hade glömt bort hur man uppdaterade med bild från mobilen, men här kommer i alla fall bilden och texten som är från i förmiddags :D
Seriös-Anna och Tönt-Fia :P



Är i skolan och har servering nu :) anna och jag var ute och plockade tuppilaner förut, de va jätte fina :d men nu ska vi gå in och höra vad de är i all mat. De är jätte mycket folk som ska äta här idag. Så önska oss lycka till :) anna säger hej!!

Är i skolan och har servering nu :) anna och jag var ute och plockade tuppilaner förut, de va jätte fina :d men nu ska vi gå in och höra vad de är i all mat. De är jätte mycket folk som ska äta här idag. Så önska oss lycka till :) anna säger hej!!

Tjoho!

Nu är äntligen filmen klar! Boken ska vi inte tala om. Vi bestämde om för att skriva alla recept för hand eftersom vi såg att texten syntes jätte dåligt i ett annat ljus än de som vi i skolan. Så nu har vi 13 kvar att skriva, av 46 kanske? O fy vad jobbigt de är att skriva! Och så måste det ju bli fint också till på köpet. Men vi hinner skriva de imorgon. Filmen krångla lite men nu är den i alla fall utbränd. Så nu skjutsar patric hem oss eftersom att sista bussen gick vid 23, o de är ett tag sen. Men nu är vi äntligen på väg hem och vi lämnar snart den andra staden så nu blir de hem och sova mindre än 5 timmar. Gött! :d god natt!

Vi säger ooooh!

Sophie och jag sitter och längtar till sommaren, eller i alla fall jag :D De gör Sophie också, vilken tur : )


In das school.

Usch för en seg dag. Min hjärna har inte kommit igång än, och mina bihålor är inte riktigt bra än dom heller. Men det tar sig. Bla bla bla. Hej då! Läs Annis blogg :) Hon hann skriva meeeera :D

Inget.

Fy fan för det här! Jag verkligen hatar det!! Men man rår inte för sina känslor, helt och hållet. Sån himla skit är vad det är. Men gulle dig. <3

Sill å potäter.

Nu är snart påskhelgen över, skönt eller inte? Men jag hoppas på att få sova skönt i natt i alla fall. Utan täpt näsa eller liknande. Annars så sitter jag här hos Patric och ska försöka få ihop filmen. Fixade över det sista vi filmade till en skiva men den vill inte leka med mig. Får inte fram att det är något på den. Hoppas pappa hinner skicka det till mig innan onsdag. Annars är vi lite körda. Eller så får vi göra utan den lilla saken. De är inte jätte viktigt. Men nu när vi ändå har gjort de så vore de kanske lite kul att använda de. Men vi får helt enkelt se hur det blir.
Men nu ska jag fortsätta med filmen så den blir gjord. Sen så blir det en PA vecka, eller ja, tisdag och onsdag om jag får som jag vill. För vi måste ju bli klara. Tisdag blir det att göra klart boken helt och hållet ungefär och sen blir det de sista på filmen och utbränning på onsdag. Gött! Redovisning på torsdag, undrar jag hur det komemr gå? Men det blir säkert super! :)

Hejs!

Otur eller tur.

Första dagen på mitt långa lov blev jag sjuk. Kände mig helt död på praktiken hela dagen. Men sen har det bara gått utför. Har inte i hela kroppen, nyser och snörvlar. Är trött och seg och mår illa. Ingen bra början. Och så här har det varit de två senaste dagarna. Mycket trevligt. Tjollahopp! Men det är bara att försöka tänka på annat.
Men nu ska jag gå ut och nysa i det fina vädret för sen blir det grillat för andra kvällen i rad. Så underbart!

Puss hej!   

Knivar är bara till besvär.

Jag fattar inte hur jag jämt lyckas skada på mig ett eller annat vis. Igår skar jag mig på på högerhandens pekfinger, hur jag nu lyckades med det eftersom jag höll kniven i den handen och strimlade paprika. Ibland är jag bara för bra. Och idag skulle jag sköra i ett segt bröd och tillslut kom jag igenom, men lite väl mycket för då blev det ett djupt hack i vänsterhandens pekfinger. Så nu är jag jätte skadad. Funderar på om jag har fått blodförgiftning, det gö ont o båda fingrarna i alla fall.

Min pojke komer hit och tillbringar natten här sen. Det ska bli mycigt. Och så ska jag kanske som sagt, fundera på om jag vill ha med honom till pappa i helgen eller inte. Får fundera tills imorgon. Och imorgon (!!!) kanske jag ska träffa Jonas och Emilia lite snabbt! :D Och inte vem som helst också, utan lilla Isabella. Ohh hoppas hoppas att vi kan säga hej lite snabbt innan vi åker! Vore underbart guligt! <3


Dunkdunk-dunkdunk.

Känner mig helt dör. Huvudet bnkar och jag skulle vara vilja flyta ihop till en lite slime hög. En grön. Jämt när jag tänker på grön slime kommer jag att tänka på vran lilla Ölandsresa som vi gjorde nån gång, -94 kanske de va, med familjen Wieberg. Både M och A lekte med den där gröna slimen, men jag och Sara fick knappt röra den. Möjligtvis bara peta lite på den för att känna hur den kändes. Var vi små kanske? Hmm, ja lite kanske. Men de va kul. Den filmen vi har där ifrån är för söt. HAHA! Roliga minnen, men egentligen blir det minnen som man har fått från en film, minns knappt något från den resan. Bara pappas kamera.
Annars skulle jag ha hittat på något med Madde idag. Dålig som jag är så skämms jag så att jag glömde att höra av mig. Och sen när jag slutade minpraktik så var jag verkligen helt slut. Först gå i regnet hem genom stan ör att lämna en bok som min pojk har lånat på bibblan. Sen hem och bara dö ungefär.
Ska kanske gå ut lite. Bara strosa runt huset elle rliknande. Måste fundera på hur jag vill göra till helgen. Ska Patric följa med eller inte. OHHH jag hatar att ha en sådan beslutsångest!

Hej då!


Eget tryck.

Vad kul det skulel vara att designa barnkläder. Elelr i alla fall rita tryck som kan vara på dem. Det ska jag testa nån dag :) Så nu sitter jag här och försöker komma på söta filurer som kan pryda en liten bebis-body. Har ni något förslag, ni mina många jätte läsare? :P

Annars så har jag fördrivit min tid med att sitta vid datorn när min man har jobbat. Fixat och trixat med våran film som ska vara klar den 16e. Det blir den ska ni se :) Då är det bara boken kvar.. Hur går det med den? Ja du jag har ingen aning. Men det har Sophie.

Imorgon blir det heller inget lov för mig då jag ska ta igen praktik. Kuligt kuligt. Hoppas jag inte svälter bara. Blir att ta med sig frukt. Men grattis. Nu kom mannen hem, en timme efter att han slutat jobba? Hur kan de ske? FRÅGESTUND!!

Söting.

Bara för att få mig på bättre humör.


Som man bäddar får man ligga.

Ja ja du har så rätt så. Och jag ska göra det. Hur jätte ogärna jag än vill de så måste jag. Blä. Men det är bara 4 dagar, 8 timmar om dagen, öhm, 32 timmar? 8 timmar mer än ett dygn. De klarar man. För snart är det en solig resa till Bulgarien som väntar. Ja ja sluta nu tjejen. Stina kommer bli glad på dig om du står ut i fyra dagar o så slipper jag ta skit inför hela klassen denna gång. Känns inte de bra? Jo de gör det. Snart är det studente och då kanjag göra vad jag vill.

Trött är jag och jag borde stöda. Hoppas att kvällen inte blir skit bara. Usch. Jag vill bort här ifrån.





Vad jag saknar dig, min morfar.
Kan du inte komma tillbaka till oss..
Vi saknar dig så.
Varför var du tvungen att försvinna så fort.
Vi hann aldrig förbereda oss på att du skulle lämna oss, för evigt.
Jag vill ha dig här morfar.
Kom nu. Jag klarar inte det här mer nu.

RSS 2.0