Nästan alkis.

Det gick ju inte allt för bra på provet idag. Jag glömde massa drinkar!!! För det första var det alldeles för kort tid att skriva allt på. För det andra så glömde jag massa drinkar. Fyy på mig! Kändes inte alls bra. Jag fick ihop jag vet inte, typ 27 drinkar. Var det inte typ 25 för VG har jag för mig... ? Men G duger för mig. Jag är verkligen skoltrött så det skriker om det! Skönt att det snart är jullov.

Nu har jag ju tydligen visat mina kära vänner min underbara balklänning som hänger i hallen på mammas garderob och så. Då skulle jag väl lika gärna kunna lägga ut en bild här... hmm... en liten stund kanske. Har inte så jätte bra bilder. Den bästa är på systers mobil. Kanske borde orka leta efter min sladd?

Men här är i alla fall en liten dålig bild till en början.
Bilden framhäver ju inte precis den rätta färgen på klänningen. Men så där ser den ut i alla fall. Den är is-blå kanske man skulle kunna säga. Den är gudomlig i alla fall. Ska ha underkjol under också så den får lite större kjol. Det var det som var bättre på den andra som jag tänkte köpa i Skövde. Den hade en perfekt kjol. Jätte fin och denstog ut som jag vet inte vad. Man kände sig jätte fin. Men det gör jag i denna också. Puss på den!

Kommentarer
Postat av: anniss

klart vi ska göra det, älskar dig min lille krabba! <3

2008-12-09 @ 22:16:31
URL: http://annaamj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0