What to say?

Jag är helt död. Men vill nog egentligen inte erkänna det för mig själv. Jag jobar dagarna i enda.. Sover så länge jag kan om dagarna. Vilket blir till absolut senast klockan 09:00. Kommer i säng lagomt sent och är även lagomt trött då jag oftast kommer hem runt 17:00 och har då inte allt för mycket för mig. Förutom att vara trött. Men de kommer antagligen bara bli värre när jag väl kommer in i jobbranchen på riktigt. Jobba 8 timmar (eller är de 9 timmar?) om dagen, ehh inte alla dagar, som alla andra vuxna som har ett jobb. Tufft! Tänk alla mammisar och pappisar där ute som har ett jobb och masa barn att ta hand om när de är hemma?!?!?!?! Två heltidsjobb! Och jag klarar knappt av ett!

Om vi säger så här. Idag började en ny månad, nämligen Augusti. Det är fortfarande vecka 31 och jag har jobbat hela denna vecka förutom i måndags eftersom vi alltid har stängt då. Och jag jobbar även imorgon. På min dag!
Ledig alla måndagar så klart. Men jag jobbar tis-lör nästa vecka. Tis-sön veckan efter de. Tis-fre veckan efter de. Och tis-sön veckan efter de. Dvs att jag är ledig 3 dagar utöver de 4 måndagarna månaden har att erbjuda. Ganska så tufft av en tjej som lämnar dessa underbara 18 år imorgon och blir ett fjuttigt år äldre imorgon. Suck! Men vi får se vad denna ålder har att erbjuda. Säkert har den något kul i bakfickan.

Men nu ska jag se hur de går i köket eftersom jag och mammi har bakat sen jag kom hem från das jöbb! 4 sorter har det blivit och massa babbel och grillande.

Nej mer hej imorgon kanske.  PUSS!


Kommentarer
Postat av: annis

hahah okej:D:D men kan du kasnke ses på söndag eller måndagen då?:D alltså 9 eller 10 augusti. ahaha. förlåt för att jag är så trög ibland :Dhihi, men gud va skönt då! :) jag kom hem runt 4-5 inatt och vaknade halv tio.. haha. itne så skönt! men äre galej så äre! haha

<3

2009-08-02 @ 13:22:39
URL: http://annaamj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0