Mörkret faller och jag kanske ser lite ljus där framme...?

Blä och urk! Jag jobbar och sliter men inte ska jag klaga! Pengar behövs. JAAA! Till råga på allt har vi hittat en super fin lägenhet som vi vill ha. Jag har även hittat ett jobb jag ska söka. Ska skriva ett cv på jobbet sen när tiden går att fördriva med annat. Vet inte riktigt vart stället ligger där borta men hallå? Vet jag vart nån gränd i Malmö ligger? Njeee, så då går väl detta lika bra. Man måste våga se sig om här i livet. Eller hur? :)

Annars bölir dte nog frukost nu snart om jag inte väntar med det tills borta på jobbet. Oj vad klockan går ser jag. HAHA! Segisen här igen. Men nej. ett block ska jag leta fram så jag kan skriva lite sen. Annars får ni ha en super dag och jag saknar er mina flickisarrrr! <3

De finns mycket jag vill just nu! Hoppas att något slår in i alla fall! Lägenheten, jobb/skola.. PENGARRRRR! Och kanske en FRAMTID! För de vore inge fel.

Hej A-kassan, socialbidrag.. Ja vad finns mer. Men oj så bra det är att det finns saker för arbetslösa också! :D

HEJSVEJS!

Kommentarer
Postat av: Lena

Vadå MALMÖ???! dit får du inte flytta.. =(

2009-07-22 @ 12:16:36
URL: http://leeenaaa.blogg.se/
Postat av: anna

men oj, ända borta i malmö?:D haha, vad äre för jobb ? :) miss you tooooo (om jag räknas som en av dina flickisar, hahah)

puss<3

2009-07-22 @ 21:54:51
URL: http://annaamj.blogg.se/
Postat av: annis

hahaha men säg inte sådär då:D men vad roligt hörruuuu krabban! vad heter stället då?:D ahaa, men då :/ du hittar nog någon snart:)oh, va bra :$ du är en av mina också :D <3 PUSS

2009-07-23 @ 22:37:42
URL: http://annaamj.blogg.se/
Postat av: anna panna

haha okeeej, låter som ett trevligt ställe :D haha.du är <333333333

2009-07-23 @ 23:00:40
URL: http://annaamj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0