Glömde rubriken ?Min sladd till min mobil är spåtlöst försvunnen. Eller så orkar jag inte bara leta. Men så är det. Jag har varit totalt död idag sen jag kom hem från FH. Gick in och satta på en film som jag säkert har nämnt. Vet inte ens om jag har nnämnt att jag va trött? De har jag säkert. Va som sagt va lite väl borta förut. Kröp ner under täcket med alla kläder på och försökte somna till ljudet från Rallybrudar. Vilket egentligen va en ganska så skön film. Fick ju lov att kolla om från början efter att jag tagit tag i mig själv och nästan dragit mig upp ur sängen och ätit och kolla klart på den. Jag fick mig några goa skratt i min ensamhet i mitt mörka ganska stökiga rum. Men ska försöka städa någon dag. Men är ganska förvånad över mig själv att jag har lyckats hålla ordning i min garderob sen jag rensade den. Det ni!!!
Men nu får gärna AA börja. Patric är och tränar och Markus bara sover. Vilka töntar.

HEJ! Visst är jag ganska snygg imitt snyggt stökiga rum? ; )

Kommentarer
Postat av: Sophie

Haha precis =P Nu har jag provat kläderna ihop, om man räknar bort slips och strumpbyxor. Måste köpa det sistnämna imorgon och gå till Jimmy för att låna slips =)

2009-03-10 @ 20:49:44
URL: http://smyhr.blogg.se/
Postat av: Sophie

Haha okej =P Skönt att vi inte har prov imorgon ^^

2009-03-10 @ 21:17:39
URL: http://smyhr.blogg.se/
Postat av: MizthaNguyen (v.

Hejsan! Lust att följa varandras bloggar via bloglovin? isåfall lägg till mig och skriv sedan när du gjort det så kommer jag att lägga till dig direkt när jag ser det, tack och hej :)

2009-03-10 @ 21:59:25
URL: http://mizthanguyen.blogg.se/
Postat av: mamma & bullen

wooah, jag alskar din troja! supersnygg!

2009-03-12 @ 10:18:44
URL: http://mammaochbullen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0