Det är nu eller aldrig!

Ännu en ny kategori. Denna är då inte dålig heller. Träning. Ja just det, jag ska börja träna. Tyvärr så skippar jag att köpa ett träningspass till KAUIF denna termin då det inte alls är långt kvar. Så då satsade jag på att springa istället. Så igår när jag och Sofie var in till stan så tog jag modet till mig att köpa lite kläder. Det stod "löpset" på skylden ovanför så jag antog att de va bra att ha när man sprang. Sen två tröjor i ett pra material som inte drar åt sig svettet utan att de andas, som det så vackert heter. Det är tydligen bra. Lite pengar fattigare, men jag blev sponsrad av den bästa! Han är väl bara glad att jag tar mitt förnuft till fånga och börjar träna. Men det ska bli skönt. Bara man kommer igång så kommer jag nog tycka om det a lot, i hope!

Sen funderar jag även på att börja smoothisa igen! De är ju så gott. Köpa lite havremjölk och nån lätt yoghurt, frukt, bär och lite gott. Mums vad sugen jag blev. Ska försöka få ut ur Patric om han har en mixer hemma, orkar inte använda min lilla. Det blir så kladdigt. Fast har inte testat den en, men mamma har ungefär en lakadan. Men vill ha en sån där riktig mixer. Hoppas han har en. Annars vet jag inte vad jag tar mig till.
Nu en liten smygtitt på hur jag kommer att gå klädd.. Uhhh!Jag lovar, jag känner mig som en korv i dessa kläder. Men som nån sa, "Det gör inget att du är en korv. Du är söt! ". Så jag får väl tro på det. Hej platt mage, hej då gosmage!
Ska undersöka detta med träning lite, vill ju inte riskera att jag får något problem, jag menar. Jag mår bra av att gå runt och strosa här hemma. Tänka på att jag måste plugga men inte plugga. Jag tycker att min hjärngympa är bra, dvs mina mysiga korsord som jag bara älskar. Älskar!
Jag tycker om att laga mat till mig och min söta sambo. Även om jag klagar på att jag inte vill. För jämt när han står vi spisen är jag där och lägger mig i. Men ni skulle sett dagens resultat. Så sött. Men bra på att vända pannkakor i luften är han ju i alla fall, min prins!Kan väl även nämna att jag tvingade i mig grönt te utan mjölk&socker under min förra nyttiga period. Aldrig mer. De säger ju även att det är gift i dem. Så gött för mig att jag slipper tänka på det. Kanske kan dricka mitt goda svarta te utan eller med mindre socker istället. Eller varför inte bara vatten..? Hmm.

Nog om det. Detta blev långt. Hej svejs. Nu blir det att glutta lite på Glee, eller snart i alla fall. Kanske ska läsa en sida till i min bok. Så är den bocken utläst. Jag tror på det jag!Kommentarer
Postat av: sofie

Snyggis!

2009-11-26 @ 22:19:52
URL: http://specs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0