Första oktober.

Haallojj!

Idag är det första oktober. En riktig höstmånad tycker jag, så mysigt! Blir snart att inhandla ännu mer koftor, nya skor, halsdukar och mysiga vantar. Ohh så mysig den här månaden kommer bli.

Det är även fördigtapetserat i vårt sovrum nu. Blev inte riktigt som vi hade föreställt oss men det blev fint! Tror det kommer bli bra. Med lite nya möbler och mysiga växter, lampor, ljus, kuddar och så kommer det nog bli hur bra som helst. Ska försöka komma iväg till ikea nån dag till veckan och köpa en sängstomme och kanske en byrå. Så vi kan fixa till det. Även en taklampa för det har vi ingen än. Sen är det bara köksmöbler som saknas så är de klart. Bara lite småfix kvar. Känns bra!

Håller även på och tvättar just nu. Så skönt att vi inte har långt till tvättstugan utan bara några meter. Så har en tvätt i maskinen resten är redan på torkning. Så ska snart gå ner och kolla igen för de verkade gå snabbt att tvätta en maskin. Se allt hinner torka till 23:00.

Nu ska jag fortsätta se på tv :)

Just de, är lite liiiite bilder här nu. Kan dels bero på att jag inte har någon sladd här (uppackad) till systemkameran, har tappat bort ena delen till laddaren och sladden till mobilen är också nerpackat nån stans. Så det kommer så småningom. Och då blir det massa bilder :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0