Räjjdeåå!

Bästa radiokanalen någonsin? Tack Sophie! : )

Läggdags

Det är vad det är nu. Kom hem från Jonas och Emilia för en timme sen kanske, Putte va där också så vi spelade ju Buzz. För bra var jag ju!
Hoppas verkligen att det kommer gå bra för er! Ni vet mitt nummer så slå en pling om de skulle va något ju : )
Kan ju säga att jag längtar också. Sååå otroligt sött!!

God natt.

J&E

Nu tar jag cykeln och beger mig till Jnas och Emilia. Vi ska spela buzz! NEJ MEN NU MÅSTE JAG CYkLA!!

Heldag med bästa!

Igår var jag med Sophie i Karlstad. Dels så gick vi och sa HEJ
till dom på Stadshotellet där vi ska ha praktik. Verkade vara
hur roliga som helst : )
Vi var även ganska shoppinggalna, men vilken kul dag vi
hade sötsaken min : )
Skor, kofta, linne o massa smått och gått från IKEA! : )
Nej nu ska jag se om maten snart är klar. Blir
att gå till Jonas och Emilia sen och hitta på
något, kanske film?

Kommer alltid finnas för er sen om ni behöver mig!


Rödsprängda ögon.

Har typ sovit lite halftsen jag kom hem från skolan. Jag får för lite sömn, helt klart. Så nu några timmar senare när jag orkade gå på toa och ta upp datorn så är mina ögon helt röda. Kan det kanske bero på att jag har legat och snoooosat med mascara på? Mycket möjligt. Men nu när jag börjar vakna till liv är jag hungrig. Blir grillad lax o pressad potatis sen och för hoppningsvis någon mumsig sås till de.

Sen ska jag till Jonas och Emilia och kolla på film : ) Myspys!

Saknar min älskling!!

Myspys med mamma.

Mamma undrade om jag hade någon småromantisk film förut som vi kunde kolla på när vi åt. Så klart jag hade det : )
La fram den till henne för månader sen och sa att hon skulle kolla på den. Men gjorde hon det? NEJ! Så den har vi kollat på. Men det fick bli att trycka på pausknappen lite för Micke kom osv. Men nu ska ja tvinga ner henne i soffan igen : )

Har sovit i nästan en timme nu på kvällen vå dagar i rad? Absolut inte likt mig! Chansar nog på att jag får för lite sömn om nätterna.. Men nu hotade hon mig nästan att hon satte på filmen igen. Så måste rusa. Hej så länge : )

Klagande.

Klagar inte jag på dig så klagar du på mig. Så jag får väl ta mig och skriva ett snabbt litet inlägg innan jag lägger mig.

Skolan har börjat och massa läxor har börjat rulla in. Tror aldrig vi har haft så här många läxor så tätt förut. Verkligen inte när skolan precis har börjat! Nej fy skäms på lärarna!
Annars går det bra. Fixade till mig matte b så nu har jag det också. Skulle ju inte ha läst det från första början men nu gör jag det, och det är lite svårt nu i början men de kommer väl : )
Hanna och Madde kom tillbaka idag också. Skönt, saknade ju dom lite.
Annars då, älsklingen kom in på universitetet så det kanske blir flytt till den staden när jag har gått ur skolan om ett år. Men vi får se vad farmtiden erbjuder oss.

Annars då så orkar jag verkigen inte skriva något mer just nu. Men är det någon som har Agnes låt, va hette den nu då.. hmm,.. emotion eller nått så hör av er, : )

Puss & Kram!

Detta är ju för mysigt.

Ligger hemma i älsklingens säng nu. Åkte hit efter jobbet förut.
Vi åt grillat ute förut, myspys det också, och gott! Hela tallriken var ful. Då med grönsaker också förstås : )
Skulle kunna bostätta mighär en längre tid faktisk. Ingen som ropar på att man ska göra massa saker eller liknande. Det finns inget mysigare än att vara här. Hans säng är ju för skön. Mycket skönare än min! (hoppas ni antecknar :p ) 
nej men nu ska vi lägga oss och jag ska läsa. Vet inte ifall det blir så för oss båda eller om teven får stå på.
Men nu ska jag i alla fall lägga mig och läsa. Imorgon väntas det jobb och ska se ifall jag får syster att komma och fika hos mig + att hålla mig sällskap : )

Natti natti!

Hejsan hoppsan lillebror.

Nu drar jag till micke och käkar grillat. sen tar jag min polle och trampar iväg till sophie och sen blir det utgång :)
Puss puss <3

NU!

    

Dunka dunka.

Grannen dunkar musik för fulla muggar. Mina syskon får ryck och jag sitter här och är nörd har jag fått höra. Nu ska jag lägga mig men först ska jag se om jag vågar göra en sak..

Puss och god natt!

Tönten drar sig tillbaka.

Den där töntiga saken jag skrev nyss, jag väntar lite med den.

Annars då så finns det en sak jag skulle vilja få ur mig. Men jag vet inte hur, vet inte om jag vågar, vet inte vad jag kommer få till svar?
Men det är ju helt noralt att jag ber om de?! Men feg om jag är så vågar jag inte eftersom jag vet lite hur det ligger till..

Vet du vad?

HAHA är jag töntig eller vad? Men jag ska tusiken testa, kan ju inte gå annat än skit liksom. Men tänk om de går? Fatta va fränt, och kul! : )

Puss puss <3

Onsdag.

Hej kära vänner.
Idag är det då onsdag om jag har rätt. Idag drog plugget igång, igår var det ju bara en slappis dag med idag började det på riktigt.
De ämnen som jag kommer läsa detta år är:

- Svenska B
- Livsmedelskunskap
- Matkunskap
- Samhällskunskap A
- Religion A
- Servering B/ansvarsfullalkoholhantering/dryckeskunskap
- Livsmedelshygien
- Näringslära
- Hotellkunkap
- Matte B (IV val)
- Serveing F (IV val)
- Barteknik (IV val)

Tror jag fick med allt nu : )

GOODNIGHT!

Nu ska jag hoppa ner i sängen, krama nallen och fortsätta läsa i boken, den andra kvinnan. Ni borde läsa den! De enda som är jobbigt är att det är liten text, men det brukar det väl vara i de flesta pocketböcker ? :P

Sov gosigt allesammans! : )

Införskaffas?


Fårlåt men jag kan inte sluta..

HAHA, hur töntigt det än låter så sja jag nu sätta/lägga mig i sängen och kolla på Hjälp-jag kan inte sluta fisa.

Storstädning i full rulle.

Usch jag orkar inte ens skriva, men samtidigt vill jag. Finns så mycket jag inte har skrivit som jag vill dela med mig av. Det finns så många bilder jag vill visa och allt. Men jag städar och måste bli klar. Denna gång får det inte bli ett flertimmars-projekt som det oftast blir när jag ska städa.

Puss och gummistövvel!

Igår, i sökandet efter alvedon.



När värkandet var som värst orkade jag med detta :O

Det är så mysigt.

Sitter ensam hemma hosälsklingen nu när han är iväg och bisiktar bilen, heter det ens så? Har legat och kollat runt lite, läst i en ny bok som jag har börjat läsa. Det kanske jag har nämt. Det är i alla fall jätte bra. Den andra kvinnan heter den. Har ju nyss läst ut en bok som hette au pair. Det var också hur bra som helst. Tycker inte om när böcker tar slut fort och det gjorde den. Men den var inte så tjock heller.

Men nu ska jag lägga mig och fortsätta läsa och vänta på att de kommer hem och då ska jag hoppa in i duschen och kanske bli serverad lunch sen om jag har tur. Sen ska älsklingen och jag hoppa i regnkläder och bege oss ut i skogen och promenera och hoppas på att vi hittar någon svam vi kan plocka med oss hem : )

Puss puss!

Aj!

Det kom tillbaka så fort jag ställde mig upp och skulle gå! Men jag fåt bita ihop! För imorgon ska jag umgås med min pojkvän en sista hel dag innan skolan börjar!
Men fy satan va ont det gör!!!

Fy vad hemskt.

Förut gjorde jag mig en smoothie på banan, kiwi, hallon och lite yoghurt och fortsatte läsa i min bok som jag började läsa på jobbet idag. Sen la jag mig oceh vilade lite för jag är så himla trött. Sen kollade jag lite på tv och sen fick jag världens kramp i magen. Kunde inte gå helt upprätat och fy tusan, Det var hemskt.
Nu har det värsta gått över och hoppas på att det inte kommer tillbaka. Ska sätta på mig ett par tajts och en kofta och börja packa. Ska gå till bussen och åka till älsklingen strax. Vill verkligen inte att jag ska få så ont när jag går dit eller sitter på bussen. Det skulle jag verkligen inte orka. Men jag fattar inte varför jag fick så ont? Tror aldrig jag har fått så förut..
Det ska i alla fall bli skönt att åka till min snutt lite. Han ringde förut och hela jag bara längtar efter att vara i hans närvaro. Han är så mysig och jag älskar honom.

Snart har vi varit tillsammans i 2½ år och det är sååå underbart!
Pratade med pappsen igår också och jag ska ju låna hans systemkamera till Grekland men så sa han att jag får låna den ett tag efter det då också för att fota och känna på hur det är. eftersom jag har tänkt mig köpa en. Men det är väl snart slut på rean och den blir asssdyyyyr! Den som lever får se som jag brukar säga. Men nu ska jag försöka klä på mig lite mer än en lång t-shirt och börja packa.

Puss puss, kanske uppdaterar från älsklingen sen!

Igår, idag och ikväll.

Känner att jag har uppdaterat dåligt här. Jag jobbar, jobbar och jobbar.
Kom och fika hos mig så jag får något att göra, typ.
Annars var jag på skumparty igår, fy satan vad kul det var!
Dansade och bara hade skoj!
Oj oj oj, de vill jag göra om!
+ att jag var där med de underbaraste.
Annars är jag trött, trött och trött och vill sova och längtar till hösten.
Skolan börjar om, 3 dagar, kanske. Om jag räknar rätt.
Vi ska utomlands mitt i våran apu.
hur kommer det gå?
Bra hoppas jag eftersomvåran resa redan är bokad.
Och inte i hela livet tänker jag avboka den! Ta mig i armhålan typ.

Men nu ska jag nog hoppa i pjamasen och lägga mig!

Puss och hej!

Nighty nighty.

Nej ni, nu ska jag bädda i min säng eftersom min ena växt + ett glas med lite te som jag råkade glömma i fönstret imorse hade blåst ner när jag kom hem från jobbet. Så det måste jag göra nu eftersom allt var fullt med jord.
Sen ska jag tända lite ljus och läsa :D

Hoppas ni får en skön kväll, puss och god natt!

Färgade håret förust föresten ; )      

igår och idag.

Glömde skriva hur jag åt och rörde på mig igår, så här kommer det : )
Till frukost åt jag en god banan och björnbärssmoothie på lättmjölk, så det blev mer som en milkshake. Men god blev den. Provade även att mixa ner lite müsli i en liten del av den men det blev inge vidare gott.

Igår
Frukost: Banan och björnbärsilkshake/smoothie.
Lunch: Kycklingsallad, igen ; )
Middag: Stuvademakaroner och stekt fläsk och massa grönsaker.

Motion:
Sprang/joggade ca 2,5km och gick 2,5km. Såg en älg och en ekorre under tiden också som jag kollade på :D
Cyklade till och från jobbet som vanligt. Visst räknas det som motion? ;P

Idag:
Frukot: Havregrynsgröt med rivet äpple och kanel på och grönt te.
Mellanmål: Ett äpple.
Lunch: Kycklingsallad idag igen ;$
Mellanmål: Hallon och persika smoothie.
Middag: Potatis och hel ugnsstekt kotlett och lite sås och grönsaker.

Motion:
Idag har jag inte rört så mycket på mig. Det har regnat så så har varit ute så lite som möjligt : ) Tyvärr. Men imorgon blir det att skaka rumpa! De gillar vi!



God natt.

Nu ska jag däcka i sängen hade jag tänkt mig.
Ska bara se så att flugan inte är kvar på mitt rum.
Hade nämlugen en fluga på mitt rum inatt som satte sig i mitt ansikte hela tiden så jag vaknade stup i kvarten.
Inte allt för mysigt måste jag säga. Så så får det inte bli inatt igen. För då dööör jag!

Natti natti, sov gott alla underbara!

Dagen.

Ni vet ju hur min morgon såg ut, eller hur?
Gick upp klockan 7, gjorde en tallrik med lite lätt vanilj yoggurt med müssli och ett stort glas med grönt te med lite citronsmak i. Inte alls min smak men det kanske är bra? Det känns som det är det i alla fall. Klädde på mig lite andra kläder och begav mig ut när klockan var 07:45 och mötte Hanna. Vi gick en promenad på ungefär en timme tillsammans. Kanske lite mindre. Sen när jag kom hem duschade jag och gjorde mig en smoothie. Sen gjorde jag mig iordning för att cykla till jobbet.

Det var verkligen hur lugnt som helst på jobbet så hon jag jobbade med ville åka hem och jobbamed sitt företag eller vad man nu ska kalla det för det var ganska mycket i rullning. Så jag blev själv och hon frågade mig om hon skulle va kvar tills en annan tjej kom som skulle hjälpa mig och stänga och jag sa nej åk du : )
Under de 40minutrarna jag var själv kom det säkert 20personer :O Lika mycket om inte mer än vad i hade haft innan. Sen när den andra tjejen kom blev det lugnt igen. Är inte det typiskt?

Efter jobbet blev det att göra sig iordning för att sedan åka tillbaka till jobbet och möta alla andra som jobbar där och åka på avslutningsmiddag. Jätte mysigt. Mitt i skogen. Där fikade vi först vid en sjö. Myspys! Sen gick vi tillbaka och då fick vi middag. Supermumsigt! +efterrätt.

Dagens matintag:
Frukost: Ett gla grönt te utan socker och mjölk och en tallrik med lätt vanilj yoghurt.
Mellanmål: En äpple och kanel smoothie.
Lunch: Egengjord kycklingsallad på jobbet med lite mangoray dressing på och vatten med gurka och citron i.
Fika: En halv äppelkaksbit.
Middag: Halstrad lax, kräftstjärtar i creame fraich med rödlök inrullar som en rulle i lasagneplattor, en salladslök, någon smörsås tror jag, och en liten brödbit och en halv 33cl naturell loka.
Efterrätt: En liten bit blåbärscheescake med lite vaniljglass och en pinne gjord av vårrullsdeg.

Maten nu på kvällen blev inte så nyttig men det var ju ett speciellt tillfälle och jag tyckte ändå att jag var ganska duktig ändå :D

Dagens motion:
Morgonpromenad i ca 1 timme och en kvart ~ 8000 steg.
Cykling till och från jobbet ~ 40 min sammanlagt.
Ca 15+15 min promenad i skogen på avslutningen.


Smoothisen



Kvällens klädsel  en vit söt kofta


Jobbet nästa.

Sitter här och dricker och dricker och dricker.
Hade nog förmycket äpple i smoothisen ;p
Stog att man skulle ha i ett, jag hade i två, så det lev som äppelmos. Men snart är det slut och jag ska borsta tänderna och cykla till jobbet och vänta på att det blir lunch :D
KYCKLINGSALLAD!!! Jag längtar!

Puss puss, kommentera gärna så jag får något kul att läsa när jag kommer hem sen : )


Vi två.

Älsklingen och jag ska försöka ändra på våra matvanor. Han ska äta mer men nyttigare, jag ska äta mindre och nyttigare. Är vi inte för bra. Vi båda började igår.
Imorgon ska vi träna tillsammans också. Vad det blir får vi se då :D



Ganska gammal bild på oss ;P

God morgon sköna tisdag.

Idag ringde klockan klockan 7. Gick upp och tog mig lite frukost. Klädde på mig och gick och mötte Hanna så gick vi en promenad i ca 1 timme : )
Är vi inte för bra?
Så nu har jag duschat och ska göra mig en smooothie :D

Frukosten blev lite lätt vanilj yoghurt med lite müssli i och ett stort glas med grönt te med lite citronsmak, utan mjölk, utan socker. Det är verkligen inte gott!
Gicj ca 8000 steg ch nu ska jag göra mig en äpple och kanel-smoothie :D

Klarar vi det tillsammans?

God natt.

Nu ska jag krypa ner i sängen och läa en bok och dricka grönt te.
Det ska bli mysigt. Att bara njuta och ta det lugnt.
Som förut när jag var ute och åkte inlines och det började regna. Jag stannade upp och bara kollade upp mot himlen och sträckte ut armarna och bara va. Jag struntade i hur blöt jag blev eller att folk kollade på mig. Det där var livet!



Imorgon ska jag möta Hanna vid skolan klockan 8. Då ska vi ut på en morgonpromenad. Och till frukost imorgon blir det en äpple och kanel smoothie. Till lunch på jobbet blir det en kycklingsallad med kanske lite mangoray dressing eller vinergrette, får se hur jag gör. Blir så torrt utan något till. Och till middag blir det någon lyxig mat tror jag. Ska på avsmutning med jobbet. Så ingen nyttig middag inte, nej nej. Men det får gå. Ska ju trotts allt gå ca en timme p¨å morgonen och sen 30 minuter efter jobbet. + att jag cyklart till och från som tar kanske 40min sammanlagt.
Men nu blir de mys! :)

Godnatt!




Promenix.

Nu ska jag snart ut och gå lite med min söta vän Hanna. Det var ett tag sedan jag träffade henne så det ska bli kul. Ska höra om vi ska ha en myskväll nån dag innan hon åker bort till värmen den skitungen! :P
Älskar henne ändå! För hon är jämt så go o glad o söt! : ) <3

Shopping.

Blev en runda på stan förut och träffa Sophie lite.
Blev lite sommarkläder till Arena på fredag. Och ett par skor.
Men dom bjöd mamma på.
Ursäkta bilden men den stå på tangentbordet på min dator så de va inte så snyggt.
Fanns ett par kvar på halva reapriset och de lyckades passa mina fossingar :D

Idag börjar det.

Efter som jag fick insperationen så pass sent idag så började jag kväll.
Nu vet jag min ursprungsvikt på ett ungefär. med tanke på att jag vägde mig med ett bar byxor, linne och en tjocktröja. Men då väger jag mig med det om en månad igen.

Frukost: Två mackor, en grov och en vit med en halv skinka på varje och smör.
Lunch: Rester, pasta, köttfärsås och kycklinggryta. Jag vet mumsig mix : )
Middag: Smoothie

Motion:
Åkt inlines i 30min, det började regna.
Rask promenad i lite mer än en timme.
+ gick på stan?

Eget recpet:
1 kiwi
1 banan
1-1½dl frysta björnbär
1-1½dl vaniljyoghurt








Nu är jag på väg!

Åkte inlines i 30min förut. Det började regna och dessutom är jag rädd när jag åker. Har varken hjälm eller skydd och kan knappt bromsa. Och sist jag åkte så ramlade jag på rumpan och fick ganska så ont. Så det fick bli en snabb men kort tur idag.

Håller även på att skriva en inköpslista till min diet som jag ska börja med. Ska nog även gå till gymmet som ligger 200m här ifrån imorgon och höra vad det kostar att träna där. Vill nämligen börja på pilates där. Vi var där och tränade det med skolan en gång. OH vy vad kul och jobbigt det var. Om man hoppade över en dusch efter det kan jag lova att ingen ville vara nära en ;P

Så nu får vi se om mammakan inhandla detta åt mig.
Med på listan står bl.a.
Müssli, natuell yoghurt, grönsaker, frukt, fryst mango, bär (det ska jag skriva till, frysta), grönt te,
ja så långt har jag kommit, inget godis, ingen läsk, ingen oboy och inget annat sött nu på en månad, eler fram tills jag åker till Grekland. Tror du jag kommer klara det? Har du lust att följa min resa och min (förhoppningsvis) viktnedgång?
Då kan du följa min blogg här. Om ni inte är medlemmar kan ni bli det här.

Ett försök.

Läste nyss intressanta inlägg i en blogg. En tjej som har ätit nyttigt i en hel vecka och tränat varje dag. Och hon gick ner 2,3kg på en vecka och 1kg efter tre dagar!

Jag vet en som ska testa detta, och det är jag!

Eftersom jag ska till Grekland om lite mer än en månad so måste jag!

Så hej hopp hej då till datorn. Nu ska jag ut och åka inlines!

Och vid 8 ska jag ut och gå med Hanna! : )

Ha de gött! : )

Ny blogg design?

Det kan du vara med och tävla om här! : )

Veckan som kommer.

vilket väder jag ska få stå ut med dåå!!!
Kan jag inte bara somna in och vaka när allt är bra igen,
när allt har löst sig och jag är glad?



Min kära vän.

Min vän sa nyss en ganska bra sak till mig. Trötthet kan påverka en person så mycket. Jag känner nu att min kropp och min hjärna har inte fått vilat ut ordentligt på en vecka. Det är nog det som gör så att mitt humör spökar så. Tyvärr så finns det flk i min omgivning som får ida för det..

Men åååh vad trött jag blir! Allvarligt!!!!!!! 

Bajs och hej då nu ska jag decka i sängen!!
               

Det finns bara ett ord,

BAJS!!


Åh det finns inget mer som jag kan bli trött på snart känns det som! Jag försöker planera in saker och allt verkar bara skita sig till slut i alla fall! Vad vill världen mig egentligen?! Man kan inte få allt! Man kan inte vara med på allt!! Ni får helt enkelt välja, eller du får välja! Tror du inte jag hade velat vara där också eller? JOOOO!

Jag vet inte hur jag ska göra längre!!!

Dags för lite egenmys.

Efter en vecka av jobb och slit är man ganska trött. I alla fall jag. Hur ska jag orka med arbetslivet sen egentligen? När jag knappt klarar av att sommarjobba? Men det är väl en vanesak.

Men nu ska jag i alla fall hoppa i plurret och äta marabou med non stop i : )
Mumsigt!

Hörs sen, tja!

Gratis bio?

Där blev jag medlem idag. Dock vet jag inte om det är något för mig. Men för dig kanske det är det?
Testa vettja ; )


Beroende?

Usch inte trodde jag att det var så???
Kollade nyss på det 17e avsnittet av one tree hill av sesong 5.
Säger bara en sak, VAAAA?!?!?!!?
Måste kolla de andra när jag kommer hem sen.

Men nu, seg som jag är måste jag skynda mig och göra mig iordning för börjar jobba om 30 min (A)

Bra gjort!!

Mums mums.


Kan knappt vänta.

Kan ni förstå hur mycket jag längtar till september eller? Vi åker om ungefär 1.5 månad. Och det ska bli sååå skönt verkligen! Ligga på stranden, med bira i handen, försöker sola bort den vita randen. Ja ni vet : ) 
Annars då, jag är sjukt sleten efter att ha jobbat sen i tisdags. Det tar på en och jobba även om det är hur lungt som helst. Kan man inte tro men det är sant.

Annars då, så väntar jag på mat. Är hungrig. Så tyvärr stoppade jag in några godisar i mun för en stund sedan. Dumt gjort av mig. Men jag var tvungen. 

Annars då, så ska jag gå och lägga mig i älsklingens famn i soffan och göra syster+pojkvän och min egna snutt sällskap tills maten är klar.

LÄNGTAAAAR!

Grekland.

Igår beställde vi en sista minutenresa till värmen. Till Grekland blev det. Jag som alltid har velat åka dit. I alla fall på senare tid. Det blir jag, min pojkvän, min kompis och hennes pojkvän. Fatta vad kul vi kommer ha : )

Kan inte tiden bara rusa iväg så vi får åka snart?

Sommar sommar sommar.

SHOOHOOOOOO!

Slut dina ögon, låt dina tankar vandra långt långt bort.
Solen värmer din kropp, du vill svalka av dig.
Du går sakta ner i vattnet och låter det omsluta din kropp.
Du tar ett djupt andetag och dyker i!


Åh vad jag längtar!

Fick insperation från avslappnings-skivorna vi hade i lågstadiet när vi hade avslappning i källaren :P

Nu, måste jag bara avboka några saker.

AHHHHHHH!

Nu åker jag till jobbet för er som vill veta. Och det regnar ute och jag ska cykla. Så regnjackan på och allt, för här kommer jaaaaaaag!

God natt.

Nu ska jag lägga mig och bläddra i teoriboken.

Puss puss!

Längtan bort.

SOphie och jag itter och kollar på resor. Vi ska kanske åka tillsammans! Hoppas att den blir det där datumet. Det skulle vara perfekt och komma bort. Men jag vill ju ha sol. Är det sol då? Badvarmt och sol så man kan bli brun? Är ju lite därför jag i alla fall vill komma utomlands. För att vi inte har fått riktigt den möjligheten i Sverige denna sommar. I alla fall inte jag som jobbar som en tok! Jag jobbar de timmarna man vill ligga ute o glassa.


PUSS !

Är du klar snart Sophie?


Lite roliga frågor.

Japp det stöter jag ju på kan jag lova. Som denna tex:



Hoppas jag inte har kryssat i fel svar för då vet jag någon som skämms :P

Schackalacka-BOOOM!

Det går verkligen inge bra för mig! Jag går in på programmet, och vipps. Jag fattar inte hur man ska göra för att det ska funka. Jag kommer bara åt de test jag har gjort en gång. Men kan inte göra något nytt :O
Men nu kom jag på en sak som jag ska testa ifall det går!

Håll tummarna för mig! : )

Snart blir de körkort.

Nu har jag nördat klart. Så nu blir det att göra lite teori så man kan få det där förbaksade körkortet någon gång :P

PÖSSS!

Nu ni.

Nu händer det grejer. Jag som är en helt One Tree Hill besatt nörd så är jag äntligen på de avsnitten jag ALDRIG har sett förut! Så nu vet ni någon som ska nörda lite..
Men senare blir det att göra lite teori.

Puss hej : )            

Tidiga mornar.

Det tycker jag inte om. Även om klockan 8 inte är så jätte tidigt så tar det även emot och gå upp på morgonen. Men det funkar.
Ska fixa mig nu och ligga och slappa lite och äta frukt medans jag kollar på one tree hill. Sen blir de att kolla på tven lite sen cykla i rääääseeer fart till jobbet : )

Puss puss!

Natten.

Nu blire natten!

GOD NATT BLOGGEN!

Körkort.

Jag har satt ett mål. Och även en lite överenskommelse med mig själv. Att varje gång jag blir sugen på godis ska jag ta mig ett glas vatten och läsa teori. Antingen i moken och svara på frågor i böcker jag har fått av älsklingen. Eller göra något av de två program jag har plå datorn.

Jag kan om jag vill! Hoppas jag! Det svåraste är nog uppkörningen och halkan. Teorin tror jag att jag har ganska lätt för att klara : )
Eftersom jag tydligen verkade vara en lätt lärd elev. Ska gå dit och göra pärmar nån dag.


Bio, torsdag?

Japp, det kanske blir bio på torsdag med Sophie. Mamma Mia! Vill verkligen se den. Den verkar ju vara så bra. Hörde även med henne om våra män skulle med. Och att Hanna eventuellt ville med.
Kollade även på en film förut som gick på 4an. The wedding date eller något hette den har jag för mig. Ja det gjorde den. Den var bra, men kom på att vi hade sett den en gång tidigare för ett tag sen. Men den var liga bra för det för vi hade glömt bort den nästan.
Någon mer som såg den?

Puss

Manliga bloggare?

Det är väl så att det är mest tjejer/kvinnor som bloggar? Eller har jag helt fel? Aja, jag har i alla fall läst blondinbellas pojkväns blogg. Den är faktiskt ganska bra. Man har ju fått sig en bild av honom när man har läst bellas blogg. Så nu kan man få chansen och se ifall den uppfattningen stämmer överens med hur han egentligen är. Lite små kul tycker jag : )

Hallå.

Hemkommen från jobb och frissa. Håret blev bra men ingen lugg. Hon rekomenderade mig att vänta tills i höst. Då det kan vara jobbigt med lugg en varm sommardag. Den drar ihop sig, den krullar sig och den blir vaaaarmt. Och så ska jag färga håret nästan torsdag. Kollade färg nu när jag var där och jag hittade en jätte fin färg. Så den får det bli.

Nej nu ska vi, jag och min pojkvän se om vi kan hjälpa min kusin och rita en tatuering till henne.

Puss puss

HEJHOPP.

Nu ska jag cykla till jobbet i regnet. USCH! Hörs sen!! : )

Vem bestämmer över bloggarna?

Det har Alisa skrivit så bra om. Vem är det egentligen? Bloggare klagar på andra bloggar att de innehåller för mkt reklam osv. Vem bestämer egentligen vad en blogg ska innehålla? Man skriver om precis vad man vill i sin egen blogg!! Tex. vad skriver jag om? Inte ett skit egentligen. Hur vettiga inlägg skriver jag? Inte ett dugg vettiga! Nej just det. Kända bloggar hackar på andra kända bloggar.

KLICKA PÅ  BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL ALIIAS INLÄGG!

Skulle man kanske..

Nej ni, nu ska jag nog lägga mig. Ska ju jobba imorgon :D Eller så, känner inte för att gå upp tidigt. Men jag måste. Ska slå in paket också tror jag och ge dom till födelsedagspersonen :D
nej men ett avsnitt av One Tree Hill väntar nu! Sötaste ungen ever ju! Om ni har sett 5e sesongen : )

Natti natti på er! : )

Sexprodukter.

Det har apoteket börjat att sälja. I alla fall på vissa ställen. Det är väl bra? Sp slipper man gå ner i en sån där snuskig lite halvläskig mörk källare och köpa nån leksak. Här är det ljust, fräsht och massa folk inne på samma gång oftast och ser vad man handlar. Jajjamän, men lika bra är väl det för hur naturligt är det nästan inte att göra det lite skönt för sig? Hur många gör inte det liksom. Nu sitter inte jag här och säger att jag gör det men folk finns det som gör det, det vet jag : )

Då är väl detta ett jätte bra alternativ? De vet vad de håller på med och så.

"Oavsett ålder och kön är ett bra sexliv positivt för välbefinnande och hälsa. Med hjälp av produkterna i serien Trust in lust kan du göra det sköna ännu skönare. Och du kan lita på våra lustfyllda produkter. Trust in lust är framtagna med hänsyn till RFSU:s och Apotekets höga kvalitetskrav där njutning och säkerhet går hand i hand."
Apotekets hemsida



Så nu vet ni vart ni ska gå imorgon : )



Ojojoj.....!

Snälla kan inte detta hålla i sig? Snäääällla!

Mysigt väder att sova i nu, det blåser lite. Tror det har slutat att regna. Sköönt! Hoppas det är fint väder imorgon när jag cyklar till mitt lilla jobb också. Nej jag måste sluta skriva så töntigt. HAHA! : )

Morgondagen.

Vad händer imorgon för er då?

Själv ska jag jobba, klippa mig, kanske gå en sväng förbi fotografen och se om han kan ta kort, fira födelsedag (inte min), vara onyttig igen, äta en god frukost och massa mer : )

Klippning.

Imorgon har jag fixat klipptid. Vet inte hur jag ska klippa mig. Funderar på att klippa lugg. Men jag vet inte. Och så vill jag färga håret. Fast min kära pojkvän vill inte att jag ka färga håret i den färgen. Men han har inte så mycket att säga till om. Han får färga håret i nästan vilken färg han vill, finns lite undantag då han kommer se helt konstig ut om han färgar i vissa färger. Men jag tror att jag kan passa i den färgen :D   


Hmm, vad kan det vara..

Jag undrar vad jag har ätit... ?

Rekord.

Besöksrekord idag på bloggen! :D Tönt

Fortsätt gärna läsa mig blogg och säg vad ni tycker om den :D
HAHA, patetiska jag! : )

Här är ...

Här är 8 sanningar om mig:

1. Jag tycker inte om att ta på disktrasor. Måste tvätta händerna minst två gånger efteråt.
2. Hatar grodor/paddor! De är vidriga!
3. Jag är ganska onyttig.
4. Jag är rädd för att något ska vara fel med mig.
5. Jag har aldrig testat att röka. Vilket jag är ganska stolt över :P
6. Jag vill ha körkort.
7. När jag flyttar hemifrån vill jag antingen bo i Karlstad, Göteborg eller i Hjo eller nån stans i skåne
8. Jag ser svarta skuggor i ögonvrån på kvällarna.

Utmanar: De som kommenterar.


Tååårta.



Jag ville blåsa ut ljus, så då fick de sitta i en bulle.

Födelsedagspresenter och örebro-shopppaaaat!

Lite av mina födelsedagspresenter.
1. en bok, pengar och lite smått.
2. Ett par jeans grejser :P
3. Parfym.
4. En skål.
5. Tallrikar och glas.
6. Halsband.
7. Tunika liknande tröja.
















Saker jag handlade i Örebro idag.
1. En söt fotlänk.
2. Två böcker, fortsättning på en serie jag har. (Prinsessasdagbok ungefär)
3. Kofta.
4. T-shirt.
5. BH, älsklingen sa att den va fin häromdagen så då fick de bli den.
6. Två nagellack.
7. Paraply, I <3 rain! Står de på.

















SÅ NU VET NI DET ERA NYFIKNISAR!
Snyggt ord :P



Goooooood mooooorgoooooon!

Nu beger jag mig snart av till Örebrooooo! Ska inhandla present och även kolla om jag hittar något till "håll-i-hatten-dagen" :P

Ha en bra dag!


PUSS!

Goooooood mooooorgoooooon!

Nu beger jag mig snart av till Örebrooooo! Ska inhandla present och även kolla om jag hittar något till "håll-i-hatten-dagen" :P

Ha en bra dag!


PUSS!

Nu ska jag krypa ner i kojan.

Efter en ganska lugn och skön dag så ska jag lägga mig nu. Ska bara plocka in tvätt och fixa till mig. Sen ska jag lägga mig och kolla å one tree hill. Älskar det pogrammet! Men väntar tills jag kommer till de avsnitten som jag inte har sett. Och vilka det är minns jag inte. Oh va jag längtar!

Natti natti gott folk. Nu ska jag krypa ner till kojs!

Hörs imorgon!

Dåliga matvanor.

Nej nu ska jag ta mig något att äta. Äter alldeles för sent tycker jag. Blir pizzarester sen igår. Mums men ack vad onyttigt!

Imorgon blir de öerbro med syyyeteeer! : )

Ändrade planer.

Ca 4min in i programmet knackade de på dörren. Mammas gubbekom och skulel låna tvättmaskinen. Klart han fick de :D Hjälpte till att hänga tvätt och sätta på en till maskin. Men nu snart ska vi ut och övningsköra. Får se om det blir att fortsätta på programmet sen eller om det blir att gå ut och gå en promenad igen. Får helt enkelt se.

Men nu ska jag ställa iordning i vardagsrummet och byta om. Man blir nästan svett av bara tanken på att träna. HAHA!

Blossom.

Bilderna på mina presenter får vänta. Är nämligen själv hemma nu och har nyss varit till affären och köpt frukt för under 30kr. Fick mycket för såpass lite pengar. Men nu ska jag även passa på att göra ett Blossom pass. Fick ju med en dvd med träningspass när jag köpte en tidning. Och eftersom jag har så litet rum så är det inte så lätt att göra det här inne. Så då passar jag på nu när jag är själv å gör jag det i vardagsrummet : )

Hörs sen!


Nu jädrar.

Nu ska jag sätta mig och läsa körkortsteori! För nu jädrar ska jag ta körkort! Min lärare som jag hade i teorin sa ju till mamma att jagvar en duktig och verkade vara en lättlärd elev. Och han sa att om jag inte hade lagt ifrån mig boken så skulle jag säkert lätt klara det. Teorin alltså. Så nu börjar det!

Körkortet, här kommer jaaaag!!!

Vad ska man göra?

Är själv hemma och har ingen aning om vad jag ska göra. Men totr jag kanske kom på en sak nu. Jag vill ut och gå och ska nog höra om Hanna kanske vill med. Var ett tag sedan vi sågs och det är på tiden nu tycker jag.
Skickade ett sms och frågade henne. Annars får jag väl gå sjölv. För ut ska jag. Varesig de blir ensamt eller inte.

Puss puss!

Ohh de P&E säger!!

Vilken jädra trapputgång jag bor i säger jag bara!!!! Fy satan, vad är de!? :O

Härliga gråa, trista söndag.

Idag är jag 18 år : ) Känns ju ganska bra ändå. Jag somnästan hade lite ångest över att jag skulle fylla 18. Men nu känns det ganska bra. Ser fram emot vissa saker sååå mycket! Tex. När jag kommer få ta körkort. Hur kul kommer det inte vara liksom? : ) Helgen då vi ska ut i KD! Sophie och jag! Fy tusan va kul vi kommer ha! Vi kanke borde ta med oss simfötter? ; ) För det har vi ju dansat i tillsammans förut, och det gick ju verkligen super.

Annars idag då? Ska väl plocka iordning på mitt rum efter gårdagen så det inte blir stökigt igen. Måste hålla det rent till i alla fall på tisdag. Får se hur det går med den saken. Jag vet ju hur jag är. Jag är verkligen expert på att stökaner.

Nej men nu ska jag kolla på one tree hill. Och sen ska jag tvätta hela familjens tvätt idag också. Känner att jag borde hjälpa till lite mer här hemma.

Bilder på saker jag har fått kommer när jag orkar fota dom : )

Suprizzzee.

Jagg det var vad som hände mig idag. Oh vad jag älskar er för det ni gör för mig. Hela bunten!

*hemlis*

Hihi, : )
Nu är klockan 00:45 ungefär skulle jag tro : )
Och jag och älsklingen ska lägga oss och kolla på House of Wax.
Läässkiiiiigt!

Jajjamän.

Nu har jag diskat klart och ska börja fortsättningen av städningen av mitt rum : )
Har kanske fått med mig Sophie till KD om nån vecka. Shooohooo vad kul! hoppas att de fixar sig så hon kan. Skulle vara sååååå kul verkligen! : ) Inge kul om det bara blir jag och grabbarna. Nej nej, minst en tjej ska med : )
Nej hej nu ska jag stääääda! : ) Om jag inte uppdaterar något mer är det för att jag har fått en allergiskreaktion på allt damm som ligger under min säng! HAHA!

Püss! : )

Hihi.

HAHA jag har hittat vart mamma har gömt mina paket! HAHA! Måste bara säga! GUD VAD DÅLIG HON ÄR! Men nu ska jag inte kolla mer på dom utan diska, diska och stääääda! : )
Håll humöret uppe! JAAAAA tack : )

Träffade även Jonas förut ju. Blev bjuden på mat hemma hos honom och Emilia. Oh va snll och go hon verkade vara! Vi får se till att träffas ofta. Eller mer i alla fall : ) Jag blev i alla fall bjuden dit fler gånger så gärna : )

Puss pusssss!

Bakning i full fart.

Som ni vet så kom Anna hit förut. Vi lagade mat.
Det blev schnitzel,
fullkornsris, kryddig bea-sås, sallad och lite mango-fanta. Det var mycket gott. Och efter maten så började vi att baja.
I början blev det lite flummigt. Vi filmade nämligen och så : )

Vi bakade:
Snabbullar. Typ som vaniljbullar.
Dom blev supergoda! : )



Vi gjorde även chokladsnittar.
Blev också goda såklart : )



Blev ävern hallongrottor : ) Den blev söta och smakade lika så : )



Och till sist, chokladbollar. MUMS! Ni ser ju bara vilket monster det blev av Anna ; )



Nej nu måste jag diska och städa klart mitt rum. För sen ska jag nog baka en satts till med bullar.
Och så kanske jag får fikabesök : ) Hoppas!



Ja ni ser ju hur det ser ut bara i köket. Så nu blir det att flytta tillbaka datorn till mitt rum och sätta på någon håll-igång musik! : )

Hade så gött så länge!


Tick tack, tick tack.

Nu har vi äntligen bakat klart : )
Och nu ska jag ta mig något att dricka, kanske ta med saft i en flaska.
Ska nämligen byta om snabbt, platta håret och sen bege mig av till Jonas och säga grattis till honom : )
Blir nog inte där så länge då jag måste hem och diska och städa klart innan mamma kommer hem. Annars blir hon nog lite argsig på mig.

Ha de gött så länge!

Jag är hungrig!

Bakning.

Anna och jag håller på o bakar för fulla muggar :D

Vaxiga hus tycker jag inte om.

Japp, House af wax skulle vi kolla på. Och det gjorde vi också. Visst den var lite obekväm av sig. Och så ville jag inte se klart hela så vi gick hem. Stackars pojken min han fick inte se klart den. Men vi kan kolla på den någon gång då det är ljust ute och klockan inte är efter 1 på natten tack : )

Annars så var vi ute på sjön med Emil förut. Älsklingen och han åkte wake skis eller wakeskis eller va de nu heter förut. Värsta mysigt var det. Sjön var helt blank och mums vad mysigt det såg ut. Vattnet var helt ljummet också. en perfekt kväll var vad det blev : )

Nu ska jag plocka ordning i sängen. Jag har visst spritt ut lite saker i den har jag fått hört. Ska göra mig en liten bok hade jag tänkt mig. Jag blir ju snart heeeelt galet 18 år jag : ) Schiiiitiiing! Så det ska bli kul att hållapå med den : ) Hoppas den blir bra bara : )

Men nu ska vi nog snart hoppa i sängen. Måste plocka och göra mig iordning. Kanske blir lite fiske imorgon på morgonen/förmiddagen också. Det ska ju vara halv solförmörkelse imorgon så den ska vi titta lite på. Det är ju tydligen bara "hel" solförmörkelse ungefär vart 200e år så detta är lite häftigt.

Nej men u ni, sov gott ni som inte redan har lagt er och av er, mina få läsare.

Puss puss, hörs imorgon för då lär jag ha tid att skriva. Ska nämligen städa och baka, och för hoppningsvis kommer Anna till mig också och så kanske vi ska träffa Jacob och Viktor lite också. Och så ska vi tjuvlyssna på de band som spelar på PIP!

GOD NATT !

RSS 2.0