Hot hett varmt, ja vad du vill.

Nu snart bär det av till Sophie :) bara packa lite innan o vänta in Hannis. Toppenkväll ser vi fram emot.

O så saknar ja Ännis o Emilia lite ossååå.. <3

Lite bra.


Små lätta moln.

de ser jag inga för tillfället :)
sitter ute på ballkongen efter en varm dag på jobbet. stängde gjorde jag också. gick lite segt och blev orolig för att jag ska ha glömt att stäng av en affeplatta. men hoppas den va av! Sen blev det ner och ligga i kvällssolen i näset me dlite fika och ett dopp. men nu sitter jag som sagt här och väntar på vällens mat. sommarmat. färskpotatis, kassler och gräddfil med gräslök. sen blir det bara att ta det lugnt. jobbet imorgon också och jag ska öppna. sen blir det till storfors hem till sophie och ha de mysigt. måste tömma kameran så massa bilder kommer det att bli.
nu är det säkert massa stavfel men orkar inte läsa igenom för tror att maten är klar nu så jag ska äta! :D


imorgon blir de gooodis o god mat!

Hard work! ...

FRÅN IGÅR! VARFÖR UPPDATERADES INTEDE FÖR :O

Hard work!

Jag sliter och sliter men snart är det söndag <3
Gick lite segt att jobba idag men jag tog mig igenom dagen. Gött.
Imorgon blir dte jobb igen. Gött gött. Vill verkligen inte ligga ute i solen o glassa. Nej det är inget för mig.
Blev mormor lite förut efter jobbet.
Spruta vatten på Bajs-Hugo som tydligen hade varit inne i kohagen och intimatsig lite med en kobajs. Mysigt.
Så jag attakerade honom med vattenslangen. Sen fick det bli badkaret och massa sååååååååpa.
Sen blev det en sväng förbi MR:PERFECT's jobb förut också på hemvägen för en glass, ett hej, en kram och en puss.
Sen brummbrummade jag vidare hem i min köna bil :D

Nu blir det faktiskt sängen. Gosigt men ensamt.

Jag längtar till det blir vi.


Nej.

Idag vill man inte jobba. Men min kropp behöver vila från solen.

Härligt väder.

Nu är man hemma från det där roliga mötet. Det gick ganska fort och Linda va där så vi pratade lite. Nu ska jag som sagt va försöka få i mig lite mat och sen gå till bussen. Sist jag åkte buss höll jag allvarligt nästan på att svimma. Det var verkligen pötthett där inne och fläktarna funkade inte. Men men nog nu med massa babbel. Måste käka! :D

            

Hurtigt hett.

Nya träningspasset är nog att stressad springa runt och dammsuga i långärmat när det är säkert nästan 30+ här inne. Fy tusan för det. Magen fick nyss en banan och jag ska slänga in sakerna som ligger på sängen på ställen där de får plats på 15min för sen måste jag packa på 30sek och sen springa upp till arbetsförmedlingen på skitmötet sm säkert kommer ge mig massor av skratt.
Sen springer jag hem. Äter något. Springer till bussen med min förhoppningsvis inte allt för tunga väska och har med mig pengar och åker till min pojk där han kommer bjuda mig på ett svalkande dopp i vänerns mysiga vik med kvalitétsvatten, mumsigt!!!

Hej dååååå!



Svalkande dopp!!
Jag längtar...

Sommar sommar.

Hett hett hett och åter hett. Vaknade av att Hugo la en spya ute i hallen.. Blev en liten promenad i min söta pjamas i morgonsolen. Och nu sitter jag är. Massa timmar senare. Ska städa, kulkul. Sen blir det att gå till arbetsförmedlingen. Känns helt jätte värt måste jag tillägga. Men det får gå. Ska skynda mig att städa så jag hinner sitta på ballkongen lite o sola innan det bär iväg på nya äventyr. Sen har jag inte bestämt mig om jag ska med mamma nån stans sen o sola eller om jag åker till Patric och är med på fräsigheter på sjön. Vi får helt enkelt se. Kanske får mer färg om jag är med mamma o solar istället för att sitta i en båt med flytväst på mig? Men vi får helt enkelt se.


HEJSVEJS! imorgon jobbar jag.. :'(

Så ja!

God morgon mina vännor! Solen skiner och fåglarna kvittrar och himlen är helt blåååå.
Nu blir det att packa, slänga i sig frukost och bege si bort mot bussen. Ska åka till älsklingen. Vi ska nog bada och ha det ganska så skoj :D Sen ikväll kanske det blir en tripp till storfors och träffa andreas o kanske fiska lite(?) Vi får helt enkelt se hur det slutar. Härligt väder är det i alla fall, så mycket vet jag och det är underbart! Plus att jag vet att jag drömmer konstiga drömmar allt mer och mer.. Helt sjukt. men nej nu får jag brådis här. Men vi hörs :)

PUSS PUSS !


MYYYYSSS!

Allsång på Liseberg.

Ikväll är det allsång på Liseberg med Lotta Engberg som programledare om jag inte har fattat fel. Är det premiär också? Det vet jag inte men jag vet att ett avsnitt är ikväll i alla fall så det ska jag bänka mig framför. tycker det ör lite mysigt faktiskt. Har nästan alltid, så länge jag minns kollat på Allsång på Skansen så detta tänker jag ge ett försök. Tycker ju bättre om Göteborg än stockholm så vem vet, allsång på liseberg kanske slår allsången på skansen?

Till allsången blir det en av de alla nybakta blåbärsmuffinsarna mamma och jag har bakat.

Vad tror ni, är Allsång på Liseberg något att ha?


Dodaay?

Vad händer idag då? Känns så ovärt att bo här!! Jag vill fly här ifrån. Inte för att jag inte trivs eller så men vad finns det att göra?
Alone. Det är vad jag känner mig. Så snart får det bli duschen. Promenad ute i det fina vädre(?) och sen laga käk. Sen ska jag väl tycka synd om mig själv för det känns meningslöst att sitta i denna håla hela sommaren utan att göra ett piss. Tackavetaja Kristinehamn med min älskling eller mormor. Sen kan allt annat ta sig nån stans för detta suger.


Midsommar.

Tack för en mysig midsommar dag. Blev att sova länge. Min man och hans vän begav sig ut o fiska på morgonen och jag låg kvar och sov i x antal timmar tills han kom hem igen. Sen tog det inte lång stund innan vi begav oss till sjötorp för en mysig midsommar dag. Vi kollade på folk som dansade runt stången och kastade pil och åt på restaurang och kollade slussen och jag vet inte allt vi gjorde. Sen hem. Greja lite sen kom vännerna hit igen och vi lagade festmåltid.

Abborrefilé med en liten sallad och balsamvinäger till förrätt. + vitt vin.
Grillad fläskfilé och ugnsstekt färskpotatis tzatziki och beasås och sallad till varmrätt. + god cider.
Jordgubbar och grädde till efterrätt.

Kubb och "jag ritar du gissar sen byter vi-spel" :D

Så nu nyss för en liten stund sen gick vännerna hem till sig och vi ska sova. Jag ska lösa sodokii :D

Jag tror inte att det är sant!

Snart åker du i soptunnan och jag skaffar mig en ny!
Klanten har gjort det igen! Klippt av sina ögonfranser med den där förbenade ögonfransböjaren! Jag hörde det där ljudet och jag brister ut i ett gnälligt, "neeeej inte igeeeeeen!... :(" Men men, heter man Sofia och är född till en kllant så var det väl inte någon större förvåning. Eller hur? Haha. Skratta åt mig ni bara. Eller du Anna. Jag vet att jag har gjort din dag nu :D love u! <3

Nej nu snart bär det av för att leka mors grisar och hoppa runt o leka grodor.

Hejsvejs!


Kvack kvack på er!

Idag är det midsommar och än så regnar det inte. Men det skulle inte förvåna mig ifall det kommer lite småskurar sen. Men det hör midsommar till så det är inget att hänga läpp för. Snarare vara lite glad för då är det som det ska vara ju.

Annars sitter jag i min pojkes rum, han har varit ute och fiskat från typ 9 halv 10. Tog mig ett varv genom balbilderna nyss och gud så vacka vi va!! Slänger in en eller två bilder så får ni se.
Annars ska jag nog greja lite så jag är redo för dagens bravader lite senare.

Kram!!



En bild fick de bli :D o den är min min min så sno den inte! :P

Nu bär det av.

Host host. Skit dag idag. Yepp. Men ska brasha häret och sen bege mig upp till stadens stad och se om jag hittar något finfint som jag kan ha på mig imorgon. Men det är väl knappt troligt. Men men.

Sara gör mig sällispällis.


Lite gammal bild kanske, men det är min syster.
Haha, du får skylla dig själv att du har den på min dator knäppis :D

NU DRAR VIII!

Missmissmissss.


Jag saknar dig!

Kommer inom kort?

Bilder från bulgarien, balen och studenten kommer. Jag looovar. Men nu något annat. Jag som är en plugghäst, enligt vissa. Kanske ganska många hoppa spå att komma in på universitetet efter sommaren. Och om denna flicka inte gör det vet hon inte vad hon ska göra. Så därför hoppas vi på det.

Utbildning

Här beskrivs våra ingångsinriktningar:
Barn i förskola och förskoleklass - utveckling och rättigheter

Termin 1-2: Kurser inom allmänt utbildningsområde
Termin 3-4: Inriktning
I inriktningen utvecklar du dina kunskaper om barns utveckling och hälsa. Du får även en förståelse för barns situation i förskola och samhälle liksom förskolans roll i samhället. Du studerar också frågor om barns rättigheter och vad FN:s konvention om barnets rättigheter betyder i förskolans vardag. Inriktningen fokuserar på att barn är aktiva och delaktiga i sin egen utveckling.
Termin 5-6: Specialiseringar Innehåller kurserna Svenska och matematik i barnens värld och Småbarnspedagogik - kreativt meningsskapande.
Termin 7: Allmänt utbildningsområde som innehåller examensarbete.

BEHÖRIGHET: Grundläggande samt Sv B/Sv2 B, En A, Sh A, Ma A.

Kan inte detta passa mig så säg? ;P

Återkommer.

Det är nu jag måste visa mig själv att jag är en stor flicka. Jag trodde inte att det skulle bli så här. Men det är nu jag inser hur mycket jag kommer sakna dig! För nu har du flyttat. Och här sitter jag med blöta kinder och tänker tillbaka på saker vi gjort tillsammans och alla våra hemligheter. Men det kommer nya tider och nya tokigheter vi kommer få vara med om i våra liv.
Nej vilken tönt jag är!

Men en sak ska du veta, jag saknar dig och jag älskar dig Anna Maria Johansson!

Är i skolan och har servering nu :) anna och jag var ute och plockade tuppilaner förut, de va jätte fina :d men nu ska vi gå in och höra vad de är i all mat. De är jätte mycket folk som ska äta här idag. Så önska oss lycka till :) anna säger hej!!

nu så.

är de inte långt kvar. !!
balen igår va mysig. puss på den.
studentlunchen idag den dög. maten hann bli kall innan man hade fått allt. men vem ha jag att skylla. jag fick i alla fall mat i magen.
och vagn påklädningen gick ocksåå bra.
och resten ska jag inte nämna. pinsamt värre. men jag är oskyldig. bara skyldig till en liten del.

och duktiga jag har varit med på björkjakt. har även snart målat fransk manikyr helt och hållet själv på mig själv och det blev nästan bra. har ett lager kvar på min högra hand sen r det färdigt. och sen blir det att hoppa i säng för imorgon är det stora dagen. pirrit! men kul kommer vi ha. vi fick även ett provåk på släpet förut. men nu ska jag sluta skriva för har redan pajjat två naglar lite. god natt! sov mysigt alla studenter ute i världen. <3


Nu är det snart slut..


Mörkret har tagit över.

Vilken seg äcklig dag det har varit idag. Helt jätte otroligt värd. Nej inte precis. Men den får duga. Ont har jag haft också. Och sov gott inatt gjorde jag också. Ovanligt skönt. Men så kan det vara ibland. När lugnet har svept sig över en. Då är det som bäst.

Annars så har jag nyss blivit av med mina skiftningar. Får se om jag vågar mig på att se på resultatet sen också. Letar efter lite inspererande bilder på håruppsättningar tills imorgon. vet ju redan hur jag ska ha och så men vill ha lite mer insperation för att se om det finns något mer som man kan göra. Nej nu blir det till att städa och slappa för imorgon är det bar och min bästa farmor och farfar kommer.

Hej svejs!

Nu va de slut!

Ingen mer skola. Nej för nu är det slut. Tråkigt. På måndag blir det bal. Tisdag avslutningsmiddag. Onsdag studenten. Dagen man har längtat efter sen man visste vad den sagen innebar. Och nu är det här. Och jag längtar inte ens. För jag vill inte. Men den dagen komme rbli super. Det vet jag!

Men nu ska jag äta mina kycklingnudlar. Packa och glömma att mitt rum ser ut som en bombad stad och ta bussen till bästa och sen beger vi oss till en ännu större stad. Och ikväll hoppas jag på massa mys och tidig sömn.

Puss!

God morgon, kort och gott.

En skön natts somn i min egen säng bredvid min älskling. Utan öronproppar och läten som stört mig när jag har velat försöka sova. Hur skönt som helst!
Igår gick jag runt och var mindre död än vad jag trodde att jag skulle vara. Mammi kom och hämtade mig vid bussen, vi for iväg till willys och handlade lite sen hem och åt lunch tillsammans. Jag babblade på som aldrig förr och gud vad skönt det var att vara hemma!

Men nu blir de frukost, SVENSKA frukost! Inte för att frukosten har varit jätte osvensk där borta men mums så gott det ska bli! Sen blir det att hoppa i lite kläder, fräscha till ansiktiet lite. Slänga upp håret i någon fräsig toffs och sen ut och gå i den svenska naturen med svensk frisk doft med hugo i kopplet i handen och sen bra musik i öronen och gå runt och fläscha med min inte allt för brunbrända kropp. Ska bli mysigt de!

Hej!

Hellooo Sweden, here I'm!!!

Äntligen är man hemma i Sverige igen! En vecka i Sunny Beach i Bulgarien tar på ens krafter. Ändå har det varit lugnt, i alla fall för min del. Och skönt är det.
Så nu sitter man på Alrlanda och väntar på bussen som ska ta oss till Västerås och sen 1 timme och 40 minuters väntan där så är man snart hemma. snarare runt 11-halv 12. gissa om det ska bli skönt?!!! MIN SÄNG!
Tror minsann jag sov lite på planet förut, men inte direkt någon höjdare för oj så obekvämt jag satt. Men de va lika bra för schwooosch så fort de gick att komma hem till Sverige.

Nu vill jag bara hem. Krama om alla för att jag har överlevt! Träffa min älskling. busa med Hugo. Allt! Duscha i min dusch!
Nej att va hemma är allt bra underbart egentligen. Plus att man kunde ha fått liiite mer färg. Men vit rumpa har man ju i alla fall. Så lite sexig är man ju, trots allt!

Hej hopp!

RSS 2.0