the world's greatest!

 

Min stora lillasyster!

Kommer sakna dig som en tok!

Det kommer bli så tomt!

Älskar dig min Habis! <3 massor..


Home again!

Sista dagen på jobbet idag och det gick bra! Vi käkade mat från Max, Anna och jag!
Är trött, hungrig, stressad inombords och gud vet vaaa!
Ska i alla fall se om det finns nått att knapra på. Jag vet att det finns chips, men tycker jag vart nog onyttig idag redan! När jag flyttar ska jag verkligen komma igång med mitt tränande! Både det ena och det andra ska tränas och fösvinna. Kom o tänka på hur mycket jag kommer få i lön nästa månad. Jag vill veta nu! Har räknat ut på ett ungefär. Och om det stämmer så säger jag bara mums! Spara spara spara! För detta kan bli tufft om vi har otur! Men vi kommer klara det. Det vet jag.

Babbel balbbel babbel-kvarn! Men vet ni va. Nu ska jag packilacka ner mitt rum. För nu är det inte länge kvar. Sophie.. om du läser detta, vad gör du på tisdag? På dagen.. Jag undrar nämligen en liiiten sak (A)

PUSSS!

Rubriken.

Dags för sista arbetsdagen för denna sommar! Ska bli skönt men kommer nog kännas lite tomt också. Men nu får jag i alla fall tid för mitt pluggande som jag är en aning panikslagen av! Men jag hinner. Får inte ta denna uppågift med för stort allvar. En mjukstart får det bli. Om jag klarar av det.

Men nu blir det ätning av frukost och se när jag får lov att åka.

IKEA-dax!

Efter skolan åkte jag och älsklingen iväg till IKEA med massa saker i siktet. Och saker kom vi hem till. Även fast vi satt som packade sillar i bilen hem så fick vi in allt! Tro det eller ej : )









HAHA !! Lita av all bröte vi köpte. Men nu blir det faktiskt sängen så jag orkar upp imorgon! Men börjar faktiskt 2 timmar senare än vad jag gjort de senaste två dagarna. Sååå skönt! Så jag tar bussen till Kristinehamn imorgon och går hem till min barndoms kompis, men bästis från lågstadiet, ja massa! Så ker jag bil med henne till skolan. Sen ska jag möta upp Emma när jag kommer dit. 

Nästa vecka flyttar jag. Så till veckan blir det säng och skrivbords-köp : )

Natti!

Höhö så gick det med den anonymiteten.

(ifall inte videon kommer upp så kan ni väl klicka på länken om ni är nyfikna :D
LÄNKEN! )

Haha, snyggt!
Men de va kuuuuul!
Men ser även att jag måste få bort min dubbelhaka!
Höhö. Skämt o sido. Tjejen bredvid mig är guld!


Mitt nya liv.

Nu är jag en student. En lärarstudent. Det känns faktiskt bra, riktigt bra.

The day.

Vaken och nervös! Ska fixa allt, överväga om jag ska göra allt, hinner jag verkligen?
Detta kommer gå galant. I know it! Inte har ni märkt att i de senaste inläggen att jag har skrivit hur nervös jag är inför detta?
Men det kommer gå hur bra som helst!
Nu blir det frukost annars hinner jag aldrig.

Mer sen! Ohhhhh jag är nervös!!
Pirripirr i magen :D


Imorgon smäller det!

Urk! Hemma från Gävle nu och sitter i sängen och är täpt i näsan. Igen höjdare direkt. Men lite otrevil (om den nu heter så) piggar snart upp. Är med mentol "smak" så det känns som man har en halstablett i varje näsborre. Smarrit! MEn den hjälper. Har även laddat upp med lite nya halstabletter om det skulle behövas. Annars så är jag faktiskt inte så jätte nervös inför imorgon. Kommer säkert gå bra, elle rjag vet att det kommer gå bra!

Ska nog försöka att få mig lite sömn nu snart! Ska ju ändå upp om 7 timmar så det är väl lika bra. Ska bara kolla schemat lite och se hur jag går resten av dagarna i vekcan :D

Natti natti från en blivande student! igen..



Saknar min älskling! Men snart bor vi ihop så då lär vi väl få nog av varandra!
Men jag saknar dig ändå, mitt gul! <3

Shopping tur.

Har nyss ätit en god lunch som stod uppdukad på bordet när jag och Lena kom hem från en sväng på stan.
Tog på mig en tunn tröja och sen en slapp stickad tröja över och sen gick vi. Lika bra att ta på sig kläder. Vill inte bli mer sjuk än vad jag redan är. Men det blev varmt! Att springa runt och leta efter saker man vill ha på stan när ma inte mår riktigt bra och med en stekande sol. Ingen höjdare! Men tog inte av mig något, tänkte att det är lika bra att svettas om det behövs istället för att bli mer sjuk. Sen blev det mat! Mums.

Snart blir det nog lite tv-mys för sen vid halv 5 går tåget mot Örebro. Mamma hämtar mig och så kanske jag övningskör hem? Vi får se vilken bil hon har och hur jag mår och hur trött jag är. Hemma sen blir det bara massa slappt, ska försöka i alla fall. Imorgon är det skolan som gäller. Första dagen och allt! Men töntiga jag frågade en liten mer tuffare och coolare typ en sak så det ska nog gå bra :D

Nej hemma sen blir det att leta fram min knarksprej för så ont jag hade i mitt huvud + bihålor förra vintern vägrar jag att få i år också!

Gävle

Sitter hos pappa nu! In das Gävle. Kom hit igår med tåget, fick åka tillsammans med pappas fru hit upp. Så nu sitter jag här. Egentligen kollar vi på film men kände att jag ville skriva lite.
Lördag idag. Mår fortfarande lite dåligt. Förkylning som spökar. Usch! Har kollat på våran kanske blivande soffa idag från mio. Skön är ordet! Försökte även hitta en jacka men de är alltid lika svårt. Känner att jag verkligen behöver en nu när hösten är på väg. Sen till vintern då har jag min vit och grå blommiga? jacka som är hur mysig som helst. Ingen speciel, bara min lilla skidjacka som säkert är det dyraste jag har köpt i kläd-väg.
Annars är jag sjukt nervös inför måndag! Visst det finns säkert inget att va nervös för men usch. Älsklingen kommer inte va där första dagen heller för han ska på utflykt i Mariebergsskogen med sin klass första dagen. Kanske kan va bra så han slipper gå där och skämmas över mig som säkerligen kommer se ut som en borttappad unge som letar efter min mamma eller liknande. Så de kan va bra. Vill bara få detta överströkat så man kan få börja på riktigt. Tror det kan gå bra! Har ju sett schemat för första kursen. Rätt så soft egentligen måste jag säga.

Men men, jag vet ju några som också ska läsa på lärarlinjen. Men inte några som jag direkt brukar prata med. Och de va ett tag sen jag gjorde de sist också. Men men, detta kommer bli bra! Ännu bättre blir det när vi har flyttat till Karlstad. Bo nära skolan och grejer och slippa pendla. Sitta och pendla från Karlskoga varje dag man ska dit, 3 timmar om dagen. Det skulle jag inte klara av. Så nej, på måndag är det mycket som händer må jag säga! Först skolan, sen in till stan och sen så är det ju faktiskt våran dag. Min och älsklingens! Och tiden bara flyger iväg!

Men nu ska jag återgå till filmen! Sen så har jag fått låpnat pappas systemkamera på obestämd tid. Så snällt! Då kan jag verkligen känna mig för om jag ska köpa mig en egen sen! Gulle pappa där!

Nej hej så länge!

Bil hit och bil dit.

FY! Nu är man hemma igen. Läskigt uppdrag. Myskobilar och kantareller. Mitt ute i skogen. Men nu är jag hemma. Hemma i mitt hus. Ska krypa ner i sängen och gotta ner mig under täcket. Sen ska jag sova gott och vakna pigg och glad fär ännu en dag med jobb. Men kanske får besök på jobbet imorgon. De blir mysigt o kul!


GOD NATT!

Bye bye!

Nu drar jag strax ut på äventyr! Ida och Marri kommer och hämtar mig. Kanske får ni nån bild senare, om ljuset tillåter vill säga :D

Pusss!!   

Idag kom det..

.. Samtalet va har väntat på!!
VI SKA BLI SAMBOOOOO!!

Hur underbart som helst. Ska skriva kontrakt efter skolan på måndag. Underbart!! Den veckan efter de så får vi flytta in. Så nu blir det att storhandla massa grejer, kul!!!
En jätte mysig lägenhet är de. En tvåa på 61 kvadratmeter. Mer behövs inte. Vi har även kollat på en trea i samma sorts hus, kändes för stor. Har ju inga saker och fylla ut med och vill verkligen inte dra in massa bröööte som de heter som bara står där för utfyllnad. Så nej en tvåa blev det! Nära till allt! Förutom centrum men de går bussar huuuur ofta som helst!
Så dit ska vi flytta. Huvudsaken är att det är nära till universitetet och det är det. För det är att slippa åka buss jag vill göra. Vilket jag fortfarande skulle få göra om vi flyttade in till "stan", eller närmre. Så detta tror jag kommer bli toppen!
Vissa kan tycka att den är dyr, men hällre lägger jag ut pengar på hyran än åker buss. För fy tusan, 3 timmar om dan är inget att hurra för. 10 min att gå till skolan bara, de är lagom :)

Ändrade planer för kvälle, inte lägga sig tidigt o mysa till en film här inte. Nehej du, jag ska med på uppdrag med min kära vän Madde och två filurer till. Kan bli skoj, eller de blir skoj!!


Jag ska bli sambo, trallallalllaaa. :D      

Impulsschopping?

Efter att ha ringt till skolan efter många om och men. Ni som känner mig vet ju hur jag är med att ringa telefonsamtal till okända människor. Men det gick galant..
Efter att ha gått i nattlinne till 1? så impulsade vi oss iväg till KD. Hämtade upp Saris och Mikael i Khamn och sen bar det iväg. En jacka stog på listan. Men ingen jacka fann jag. Men ett par snygga skor, en myströja, en kofta, en stickad tröja, en lång tröja och ett par tights. Sen va de nog inge mer. Jo en liten sak till. På två, eller fyra bokstäver. Beror på hur man ser de :D Behövligt!

Men nu ska lillfia sova då hon har huvudvärk+ska upp och jobba imorgon. + att hon ska med sin mor på uppdrag. Snart lämnar vi alla denna byggnad. Fri som en fågel. SOmmarstugan nästa? Vore mysigt. Men nästa sommar.

Good night!

Totally dead!

Den 6:e dagen på denna jobbvecka. (som man har jobbat) Och imogon är jag ledig!! Hur ska vi fira det då? Egentligen vill jag antingen till Kd eller till öret.. Vet dock inte vart de bär av. Kanske inte blir nått ens.. Men skulle verkligen behöva lite nya kläder,skor och en jacka!! Men nog om det.

Har jobbat 6 dagar i rad även denna vecka, eller förra va de 5 och jag var ledig på söndagen. För skönt. Är lite slut om man säger de. Fryser lite och är seg i huvudet. Men senare blir det nog bio med min älskling. Igår va vi ute och plockade svamp i ösregnet plus att vi cyklade. Vet inte hur många kilometer. I regnkläder och fetaste stövlarna. Men kul va de! Tycker det är mysigt att hitta på saker tillsammans. Inte bara va inne och slappa. Fart och fläkt. Men att va inne och slappa och bara mysa är inga fel de heller. En film och lite godis så är kvällen räddad liksom :) Fast odis kan kippas ibland, eller ganska ofta.

Men på tal om att jag är helt slut. Mitt sommarlov har ju inte gått ut på att jag ska ha fått vila upp mig inte. Nej nej. Jag har istället jobbat häcken av mig och kommer va allt annat än utvilad näs skolan börjar. Men till veckan jobbar jag bara 4 dagar, eller 3.. Jag vet inte än..

Nu har älsklingen kommit. Jag väntar på mat sen blir det bio. Först ska vi leka dataproffs och fixa min systers dator.

Är så trött... Kola i huvudet, verkligen.

På jobbet.

Har nyss ätit en kycklingsallad a la sofia :) bara så ni vet liksom. O nyss vi de en liten skit unge som sprutade ner hela toan med sån där wc anka grej. Skit unge! O vatten på golvet va de också! O så va de nyss en kärring här som kunde vart lite trevligare. Gjorde en glass till hennes son o hon rabblar upp allt hon ska ha. Svart kaffe, en kaffe med lite mjölk o socker i (kaffet tar man själv tänkte jag) och en macka. Sen frågade jag lite snällt om hon skulle ha något. JA JAG FÖRSÖKTE JU NYSS SÄGA DE! Ah hon kanske inte direkt skrek men trevligt lät de inte. Då sa jag, men något mer än kaffet så som hon rabblade på kunde jag lika gärna ha missat de. Men lite brudpar här utanför piggade upp mig nu :) sen så dricker jag massa te, de är gott :) nej nu ska jag göra nått annat. Föresten så har vi vart duktiga här idag o städat kylarna anna och jag :)

10 things you didn't know about me.

Med överseende med att jag kan ha skrivit fel i rubriken då jag suger på engelska, (svenska också för den delen) men jag försöker i alla fall :)

1. Jag saknar att träna dans. Slutade för att vi flyttade och vågade inte riktigt börja här.. Skämms på mig!
2. Jag börjar komma över min fobi för disktrasor, som jag förr knappt kundeta i.
3. Jag bli äcklad av grodor/paddor.
4. Jag har pinsamt stora fötter. Hittar inga fina skor.. Tyg skor? Kanske inte är så snyggt till allt.
5. En sak jag snart kommer berätta om det går vägen. Den saken vet ni inte.
6. Jag vill bli en ung mamma? Inte så troligt då jag börjar plugga om 10 dagar!
7. Jag är sjukt nervös för att börja plugga. Skolan är större än störst och gissa vem som kommer virra bort sig, jo jag!
8. Jag saknar min morfar och kan fortfarande gråta för honom ibland. Nyår 08/09, de va hemskt.. <3
9. Jag är rädd för att jag ska bli en liten ensam tönt på min nya skola :)
10. Jag ska ta tag i min träning. Men bllås grna hit lite motivation. Den finns men vet inte hur jag ska få fram den..
+ en till = 11. Jag har aldrig, då menar jag aldrig sovit själv hemma. Jag vågar inte.. Hoppas mamma hinner komma hem innan jag somnar. Så läskigt!!


En jätte rolig lista va, nej men jag är trött och ska nog sova nu. Men kände bara för att göra något litet annorlunda som massa redan har gjort men inte jag :)
Men nu blir det natten. Hugo sover redan tror jag och jag ska väl försöka göra desamma. Jobb imorgon. Hoppas att det blir massa regn för jag vill inte stå inne där en dag till när det är fint väder. Ge mig hösten med massa fina färger på träden. Mysiga koftor, strumpbyxor, stövlar och tända ljus.


God natt!



Den stora champagneflaskan fick jag av kusin Ida och hennes Simon. Mums!

Framtiden.

Kom bara på en sak. Det kommer hända så sjukt mycket i mitt liv nu framöver. Jag jobbar alla dagar (förutom en helg då jag är ledig) fram tills skolan börjar. Känner att varje liten slant man kan tjäna kommer att behövas.
Sen finns det vissa saker jag skulle vilja dela med mig av till er. Men jag vill inte säga något då de inte är helt säkert att det kommer gå vägen än. Men jag hoppas verkligen!

Min kära pojkvän Patric och jag har snart varit tillsammans i 3 ½ år. Tycker att tiden går hur fort som helst, men ändå har vi hunnit vara med om så mycket. Massa roliga saker och mindre roliga saker. Alla förhållanden stöter på med- och motgångar. Lika så vi. Men vi har klarat oss igenom allt! Vilket känns ganska så jätte bra som jag brukar säga :)
Älskar dig min pojk! <3



Han ser dock ut att vara hur sleten som helst, håret är ur funktion :)
Och så är han nog lite trött på alla mygg som jagade oss!
Men jag tycker om honom för det, världens finaste!




Trevlig kväll.

Oh vilken trevlig kväll! När pajen till slut stod i ugnen kom Madde hit! Hur mysigt som helst att träffa henne. Sist vaaaaaaaa på Putte.. Men nu va de mysigt. Vi pratade massor. Jag bjöd henne på paj, hon låste ut Hugo på balkongen efter att Madde tog en rökpaus innan maten. Sen blev det en promenad med Hugo-bus och sen in och prata massa mer. Vi ska träffas snart igen det har vi nästan lovat varandra nu! :D

Men nu blir det att lägga sig. Bara ta bort det lilla smink jag har på mig, sen blir det ett bamsehopp ner i sängen och sova hur skönt som helst!

KRAM!!

Det här med att bli vuxen.

Jag är så trött och seg. Sitter själv nu här hemma för alla andra är ute på vift. Så här är det jag och Hugo. Pajdegen står i kylen och ska snart tryckas ut i en form och sen in i ugnen och förgräddas. Paj kommer jag försöka mig på att laga mer sen. Det finns ju hur mycket som helst att göra med en paj. Man kan ha i vad som helst nästan ju. Bara man tycker om det så går det ju superbra. Nu pratar jag förståss om en matpaj och inte en sån där sockrig paj som man kan ha bär i och grejer. Nej utan en matig paj. I denna ska jag ha i skinka, ost, purjolök och paprika. Plus lite äggstanning på det. MEn jag måste bara nämna pajen som Sophie och jag gjorde till vårt projektarbete! Den var gudomligt god!! Åhhh!

Just de, att bli vuxen. Jag har ju som sagt va kommit in på universitetet och börjar den 24/8.. Vilket är jättesnart! Nervös är ett av alla de saker jag är. Men jag är även nyfiken, förväntansfull, ja massa mer. Det ska verkligen bli en upplevelse att testa på detta. Jag kommer bli tvungen att ta ett lån. Så det kommer jag ju få dras med i några år efter att mina studir har avslutats. Men det kan det kanske va värt? Inte för att jag är helt säker på om det jag har kommit in är helt rätt sak för mig. Men som sagt, det är värt ett försök och om inte annat kan det kanske gå att byta sen. Jag ligger ju fortfarande som reserv på mitt förstahandsval, inte längre 23:e utan på 8:e.. Så vem vet, 8 stycken kanske hoppar av och då finns det plats för mig.

Och varför ska pajdegen stå inne i kylen i 1 timme för? Nu får det räcka, 30 min duger gott och väl. Vill ha min mat någon gång. Så det blir paj och lite sallad till. Och maten ska jag nog avnjuta framför en bra film tror jag. Och så blir det nog lite mys och en promenad med hugo sen också. Sötsaken som är så stor. Han som va så liten när han kom till vår familj. <3




Så liten och söt! <3

Nu ska jag göra klart pajen!

Seg dag.

Imorse var vi iväg på hemligt uppdrag. De va mysigt och jag hoppas på det bästa även här, då det inte är samma sak som förra uppdraget vi va på.

Annars så har jag jobbat även denna dag.  Blir snart trött på att jobba så mycket som jag gör! Jobbar för mycket!! Men oj vad pengarna kommer sitta fint sen när de kommer in på kontot!

På tal om något annat har pappren kommit från universitetet nu och jag har fått min litteraturlista. Jobbigt att inga böcker fanns inne på bibblan då det blir liiiite dyrt att köpa alla böcker. För aldrig i livet att jag kommer köpa alla böcker till varje kusr. Nej nej inte en chans!!!!! Då kommer det inte bli många ören kvar till annat kul som vill hinnas göras i pluggpauserna.

En annan sak.. Skulle fått ett nollningsschema men tror dock inte att jag fick med något då jag inte hittar något som ser ut som ett schema. Lite trist. Men det får lösa sig på något sätt :D

Nu ska jag göra annat. Väntar fortfarande på besked.. Jag vill veta nu!!

+ att jag ska göra om min söta design som är från i höstas.. mys på de!

Gratis fotobok

Såg just att man kunde få en gratis fotobok om man skrev minst 100 ord om den :)
Så det är väl värt ett försök i alla fall!!



Fotoboken är från Fujifilm. Man ska väl inte glömma att nämna att detta erbjudande är justf ör de som har en blogg eller annan hemsida. Det gäller en gång per blogg eller hemsida.
Du kan antingen ha boken själv eller att ge bort den. Själv funderar jag på att ha den själv. Kan vara kul att ha en rejäl bok med bilder på det man verkligen vill ha. Lite lyxigare än ett vanligt fotoalbum som man sätter in framkallade foton i. Dessa blir ju som ett med bladen i boken.
Kanske blir det bilder från studentresan, greklandssemestern eller kanske studenten? Det finns massa saker, då menar jag massa saker som man kan välja mellan att ha i boken. Eller så blandar man helt enkelt bara bilder som man är lite extra nöjd över. Kan ta fram fotoboken och visa folk som kommer på besök osv.

Du borde också passa på, om du har en blogg eller en hemsida att ta del av detta erbjudande. För det gör jag just nu. Jag håller verkligen tummarna!

En smygare.

Följ med mig på jobbet. Lite smygbilder! Jätte kuuuuuul :)























Nej nu får det bara bli EN bild till.. kände att de kunde bli lite tråkigt för er att kolla. Om ni ens kommer kolla. Men jag hade kul när jag gick runt o fotade lite så där i smyg. Med mobilen liggandes på högkant fast på den långa sidan o bara knäppte av dessa fagra foton.

Vad blir den sista bilden på då.. Jo de godaste som finns..






GLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAASSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!

Ännu en dag..

..hmmhmhhmmm. Nu ska jag se vart min jobbtröja är, borsta tänderna, borsta håret? mascara mig lite och sen leta upp mina nycklar. Packa ner korsordstidningen (ifall det blir lika tomt på folk som igår) och sen cykla iväg och börja jobba 10:30. Blir till att cykla som en jubelidiot för att hinna. Men det är min grej. Gör det varje dag, förutom de dagarna jag cyklar i gooooood tid så jag är där 20 min innan jag börjar. Aja.. nu ska jag väl börja.. Har 5 min på mig sen måste jag stå redo med min vita springare för att sen hoppa iväg.

Önskam ig en trevlig dag på jobbet :D

Kisssssessss...

This is the end.

Nu säger jag God Natt för kanske 2a gången idag? Men nu ska jag krypa ner i min nybäddade säng som jag har legat på i en timme säkert och nördat lite. Men vad skönt det är. Oläsa om andras liv. Vilken nörd jag är. Men sån är jag. Nu ska jag se om jag har ett korsord här i närheten också. Oj då nu blev de lite "tant"-varning på mig också. Även fast jag älskar (ett starkt ord kanske) att lösa korsord.

Natti natti! Jabb imorgon mellan 10:30 till 16:00/30.. urk.


En liten sleten bild på mig efter vårt lilla äventyr i morse. Fy så trött jag va. Att jobba sen var rena pinan. 

Kvällens onyttighet.

Passade som en pusselbit i min mage. Nämligen blåbärspaj. På blåbären älsklingen och jag va ute och plockade i helgen när vi va till mormor och hälade på :)

De smakade därför extra gott!


De är faktiskt på en liten tallrik även fast den ser enorm ut..




Blåbärsäventyret! I bilder.


Älsklingen gör en söt min


Värsta gänget med blueberryyyy


Våran häst, i was the driver, ofc!!


Ja vet inte om de syns men mitt på stammen sitter de värsta feta trollsländan.
Den attackerade oss ett antal gånger. Läskig!



Galen-Hugo tycker om att springa läs på mormors stora gård!


Bild på oss, de sötaste paret i skogen. Höhö. Snart blir det ännu mer av oss <3


Men nu ska jag nog skriva mig själv en Att-Göra-Lapp så jag vet vad jag ska göra imorgon. Nämligen STÄDA mitt rum. Och nu ska jag fortsätta bädda rent i min säng. Sovaaaaa! Slippa gå upp ap-tidigt imorgon. ka sova till 9. Vilken lyx!

God nattinatt!

I don't know what to say.



Jag brände nyss mina korvar. Bara för att jag satt här och nörda. Lyckat mästerkocken, lyckat!

On our way.



Upp tidigt imorse. Klockan ringde exakt 05:45. Hur underbart är inte det? Inte underbart alls tyckte jag och snozade vidare i 10 min. Sen hoppade jag på älsklingen och var jätte nervös.  Plågade nästan i mig frukosten, även fast att jag var vrålhungrig. Jobbigt!
Gjorde mig lagomt snygg genom att platta mitt fluffiga hår och sen satte vi oss i bilen och for iväg. Nervös som en gris var vad jag var. Fy tusan. Men nu är det gjort och gud vad det kändes bra. Så fint så jag nästan ville börja gråta.. Nu är det bara att vänta på nästa besked.Och jag hoppas verkligen att detta kommer gå bra. That is what we want, for real.
Men de finns ju vissa saker som man funderar mer på än andra. Dels så kommer det bli ap-dyrt. Jag ska börja plugga men vi får ju se hur det blir med det.
Men nu ska jag leta vidare efter lite saker på blocket som kan va bra att ha. Ifall detta går vägen vill säga. Vilket jag verkligen hoppas.
LOVE!

5 days left to freedom, for 1 day.. Back to work.

Kul att Anna är tillbaka på jobbet!
Jag fick sluta vid 4! SHOOOOO! De va längesen man slapp låsa den dörren. Men nu så.
Annars så hade vi ju 40 frallor i morse. De gick bra men de visade sig att de va en grupp med säkert hälften helt eller halvt synskadade. Wow. Så vi fick greja lite mer än va vi trodde. Men nu är jag hemma. Trött och slö. ska snart packa min lilla väska och åka till sötisen. Som för tillfället spelar dator och är sjuk. Kram på honom!


No headline.

(haha jag och min engelska..)

Ja god morgon god morgon. Ringt ett samtal. 07:30 ska jag befinna mig på annan ort imorgon. Kul kul. Sen hem och jobba efter de.
Undrar hur lång tid det kan ta.... Får säga till min jobbkompis att jag möjligtvis kan bli lite sen. Men hoppas att de är något som är bra bara. Annars blir jag besviken. Haha. Men o andra sidan får man inte ge up hoppet :)

Nu ska jag äta frulle. Om 40 min ska jag gå utanför denna dörr och cykla till mitt jobb. 40 mackor plus kaffe är vad som står på schemat fram till klockan 10:00. Gott. Undrar jag om de blir nån macka över till mig som jag kan frukosta på :)

Ha de så bra idag o hoppas att vädret blir skit idag! :)


Hemligt uppdrag.


Det dåliga vädret drog sig in äver staden vi skulle in i.


Älsklingen är alltid lika rolig att ta kort på.




I HOPE!!!


I mörkret myser vi, min syster och jag.

Syster och jag är själva hemma när de andra är i väg på biio. Vi har myst till det med poppisar och godisar. Mysigt!
De är inte så ofta som vi myser till de så här längre. Så det är mysigt när de väl händer.
Så nu ska vi se på Beck. Och varför tycker alla att Mikael Persbrant eller va han nu sjutton heter är så jädra snygg för? Han är inte direkt fin ju.



Men nu, BECK! 

Nostalgiiiii!



Gjorde mig en liten Ann-Britt macka.
Tyvärr på fel sorts bröd.
+ att hon fick osten att smölta och bli så goooood!
I miss that time..

Sooooool!

En liten snabb uppdatering från stranden :)

Gjorde frukost till mig och min pojk i morse eftersom han va så snäll och kom till mig inatt efter en mysig, rolig och ond natt på stann med Anna och Alexander. De va kul! Först hem till Anna och laga lite mat och hon fick visa mig sina kunskaper på hamburgare :) sen blev de mycket skratt och lite spel och absolut inget fuskande :) sen bar vi, de tre flumma, av till statt! Dans, shots, öl, cider, munvatten och annnisbananis :) en lyckad kväll! Och heders gäst till götet är jag också! :) Men nu ligger jag som sagt i solen och steker. Hoppas på lite mat snart. Hej så länge :)

Glass glass hallon glass! Nej vanilj.

Hallooo! Fint väder idag JAAAAA! Sitter ute i solen på jobbet och fikar nu :) hanna serverade mig en god liten ensam kaka med lite glass. Gamla kakor går ju inte bara att slänga inte. De bränner på benen o jag vet inte hur länge sen de va jag kände den känslan. För skönt! Bli kanske utgång sen med anna. Får se. Egentligen är jag inte jätte sugen men vad gör man inte för en kär vän? :p skulle vilja bada också eller bara va ute :) men de får bli imorgon om de är fint väder :) nu ska jag äta upp min kaka :)

Shit is not all..

En jäkligt varm dag på mitt roliga jobb idag. Men tyvärr så är eller var nog detta sista dagen för mig som bos där borta. Dvs jag återfår min vanliga lön (som jag är glad för, men fick högra nu). Imorgon blir sista dagen att jobba denna vecka. GÖTT! Sen är jag ledig två dagar och jobbar sen 6 dagar i rad igen.
Men men. En solig söndag vill jag ha! Då ska jag gästa min pojkvän och tvinga med honom ut på sjön  : )

Men nu snart kommer sötingen hit och vi ska gå och få maten serverad hos mammas pojk. Grillat it is!

Lite bilder från das day! NJUT!







Oj så duktiga vi har vart idag! Till skillnad från alla andra som har vart ute i solen och njutit så har vi gjort ett mycket bra jobb jag och Lina! För nu är det inget annat än rent i vårt kök!
Det gillas!

Krebo

Sitter på bussen till älsklingen nu. Är snart framme. Är så trött så skulle kunna tuppa av när som. Borde dricka ett och annat glas vatten när jag kommit fram och kanske ta mig en liten alvedon. De känns som att de behöver. Annars så är jag glad för att jag har kommit in på skolan. Men jag kan ju säga att det är en och annan tanke som flyger runt i huvudet på mig inför detta. Jag är nervös men ändå förväntansfull. Tror de kan bli kul men samtidigt lite jobbigt och svårt. Helt nya sätt att arbeta på och jag med min svenska.. De gör inte de hela mycket bättre. Men de ska nog gå bra. Folk får läsa igenom mina saker innan jag lämnar in dom så de inte finns allt för många stavfel osv.. Jobbar imorgon också. Och även på lördag. Ovanligt? Nej! Men på söndag och så även på måndag så är jag helt ledig. Hur skönt som helst. Tyvärr så kommer de väl inte vara så bra väder som de har vart de senaste dagarna. Just bara för att jag är ledig. Men de får man ta. Bara att få sova ut och inte behöva tänka på jobb är hur skönt som helst. Men nu kommer nog söt hit och hämtar mig. :) Puss puss!

Dääänskeeer.

Kulig dag idag på jobbet. Japp japp. Men nu nog om jobbet. Köpte presenter till min mor efter jobbet också. Hoppas hon blir glader för dom :)
Ska nog upp i ottan och gratta henne imorgon jag :D
Annars så orkar jag faktiskt inte skriva så mycket. Jag är sleten och grå. Ledig igår men var tvungen att kolla om det verkligen va måndag. Och tur va väl de annars hade jag försovit mig ganska så jätte rejält :D

Annars så väntar jag på besked från universitetet som jag antagligen får imorgon. Nervigt till tusen. Men håll tummarna för mig!!!

PUSS!

This day!

Mysig dag! Älsklingen kom till mig igår och jag fick en mysig present! Plus att jag nu har massa pengar att köpa massa fina saker till min nya lya som jag snart får hoppas ja!! :D
Annars så är jag ganska jätta trött och vet inte ens om jag orkar att se beck sen. Höhö!

Jobb imorgon också. Tills på lördag :(
En bokning på 29 pers som ska ha lunch imorgon! Gud vad jag inte tycker om att vara boss där borta på caféet ibland. Men det går nog bra. + att Lina är där innan jag kommer och bakar massa mumsigt! De är grejt!

Nej nu ska jag ut med soppåsisarna!

TJARÅÅÅÅ!

Vad är det för dag? :)

HAHAHAH! Fett HAHA! Jag glömde ju uppdatera detta söta inlägg igår. Så nu kommer det! :)
En liten söt text till mig sjäklv :)  <3







Vilken bra dag
Vilken glad dag
Vi vill fira din födelsedag idag
Du kom ut och du skrek
Du va liten och blek
Men va på din födelsedag
Hipp hurra!

Vilken fin dag
Det är din dag
Du blev född på en dag som idag
Du va skrynklig och blöt
Och du lipa och tjöt
Men det var på din födelsedag
Hipp hurra!


What to say?

Jag är helt död. Men vill nog egentligen inte erkänna det för mig själv. Jag jobar dagarna i enda.. Sover så länge jag kan om dagarna. Vilket blir till absolut senast klockan 09:00. Kommer i säng lagomt sent och är även lagomt trött då jag oftast kommer hem runt 17:00 och har då inte allt för mycket för mig. Förutom att vara trött. Men de kommer antagligen bara bli värre när jag väl kommer in i jobbranchen på riktigt. Jobba 8 timmar (eller är de 9 timmar?) om dagen, ehh inte alla dagar, som alla andra vuxna som har ett jobb. Tufft! Tänk alla mammisar och pappisar där ute som har ett jobb och masa barn att ta hand om när de är hemma?!?!?!?! Två heltidsjobb! Och jag klarar knappt av ett!

Om vi säger så här. Idag började en ny månad, nämligen Augusti. Det är fortfarande vecka 31 och jag har jobbat hela denna vecka förutom i måndags eftersom vi alltid har stängt då. Och jag jobbar även imorgon. På min dag!
Ledig alla måndagar så klart. Men jag jobbar tis-lör nästa vecka. Tis-sön veckan efter de. Tis-fre veckan efter de. Och tis-sön veckan efter de. Dvs att jag är ledig 3 dagar utöver de 4 måndagarna månaden har att erbjuda. Ganska så tufft av en tjej som lämnar dessa underbara 18 år imorgon och blir ett fjuttigt år äldre imorgon. Suck! Men vi får se vad denna ålder har att erbjuda. Säkert har den något kul i bakfickan.

Men nu ska jag se hur de går i köket eftersom jag och mammi har bakat sen jag kom hem från das jöbb! 4 sorter har det blivit och massa babbel och grillande.

Nej mer hej imorgon kanske.  PUSS!


Jobbet

Hej hopp! :) Sitter på jobbet och slappar med Hanna. De finns inget att göra o inga folk kommer hit o fika heller. Hanna är trött o jag har träningsvärk i min vänstra arm utan att veta vad de är jag har gjort.. Lite knepigt. Ska försöka få Hanna lite piggare :) Eller så städar jag lite. För de behövs ALLTID! Och imorgon är de ju tydligen inte vilken dag som helst. Nej nej. För imorgon är de min dag! Haha! Mer än era i alla fall :) Drömmen vore ju att då en systemkamera. Men de lär fortsätta att bli en dröm. För en sån tur har jag nog inte. Typiskt! Men jag blir glad för de mesta. O nu ringde Hannas mobil såååå ovanligt :p Nej nu ska jag städa eller äta lite glass :) Puss puss!

RSS 2.0