Varken fint eller fult.

Halluu bloggeeen!

Snart bär det av till KD gott folk : ) Blev ju inte precis någotbåtväder idag tyvärr. Jag som hade velat bättra på min bleka bränna.. Men icke. Håller ju på att bli skitväder nu igen, lagomt tills jag är ledig i nästan en vecka. Grattis till mig! Så kanske det blir bio lite senare också : )
Jag vill se Mamma Mia! Den verkar va såå bra! Och med tanke på att vi gjorde en uppstättninga av den när jag gick i 8an så vet jag ju vad den handlar om. Och den är bra! Och sen när man kollar på trailers på den så vill man inget annat än att se den! Så jag hoppas att det blir så!
Och sen vill jag köpa nya skor, jag har bara ett par svarta tygskor och gå runt i nu i värmen. Hur skoj är det? Så ett par sandaler har jag lust att införskaffa. Tyvärr så har jag ganska stora fötter så vet inte om jag kan ha dom i storlek 41. Men de va så fina så jag skulle gärna vilja ha ett par. Men det återstår att se om de finns och om de passar mina fossingar :D

Men nu ska vi nog snart åka! : )

Puss och hej!

Kletig och blää.

Nu snart ska jag bege mig till busstationen för att pka till Jacob : )
Ni får ha de så trevligt : )

Puss på er!

Hmmmm?

Jag skulle vilja släktforska. Det vore lite kul och spännande. Men är inte det svårt? Nån som vet? För jag vet inte ett dugg : )
Nu snart blir det tv-tajm en kortis innan jobbet : )

Puss

Onsdagen är här.

God morgon på er : )
Fy tusan vad trött jag var förut när alarmet gick igång. Men nu är jag uppe. Hade tänkt städa nu på morgonen men tror inte det blir något av med det tyvärr. Får städa på fredag istället.
Jag med min vanliga tur rev nyss ner en vasliknande sak som jag har flytljus i och massa glasstenar. Den puttade jag visst ner med foten så nu ligger allt på golvet. Hoppas det inte var mycket vatten i den!

Nej jag måste nog plocka lite ändå. Det ser hemskt ut här inne! Och så ska jag packa lite. Ska ju till Jacob sen : )
Och sen till älsklingen och sova så får vi se vad vädret erbjuder imorgon då vi båda är lediga! Vi har då planerat vad vi ska göra om det blir bra väder eller också dåligt väder. Håller tummarna på att det blir bra väder. Tyvärr så tror jag inte att det blir så bra..
Nej nu ska jag äta frukost och plocka lite på mitt rum : )

Ha en bra dag allesammans : )

Bläää.

Fy atsiken vad varmt det är. Ska klä av mig och hoppa ner i sängen, öppna fönstret och kolla på one tree hill och ringa till älsklingen och säga god natt!
Han är så underbar!

Blev bjuden med på picknick imorgon med mina kära vänner. Tyvärr så hade jag ju planerat att jag skulle till Jacob så det får bli en annan dag : ) Tycker om er ändå, hoppas att ni vet de : )

Sååå typiskt mig.

När jag jobbade förut och vi skulle ta lunch. Brukar alltid göra det när vi börjar bli hungriga så klart och när det är lugnt. Då som vanligt kom det folk som det brukar göra när vi ska sätta oss ner och äta. Då går jag in och "tar"
dom. De vill ha macka och lunch och jag var tvungen att plocka fram alla grönsaker och eftersom vi bara hade ställt in dom i kylen utan locka osv så skulle jag vara snabb och ta massa lådor på en gång och då så klart, då tappade jag massa små lådor över mig så jag fick tomat slem på hela tröjan. Tur att det fanns en ny i "omklädningsrummet" som jag tog.

Detta är min vanliga tur så att säga :P

Nagellack.

Jag vill verkligen såå gärna sätta lite färg på mina söta naglar. Men det är ingen idé, måste ändå ta bort det imorgon. Då kan jag lika gärna måla dom imorgon efter jobbet då jag är ledig i 5 hela dagar! Fy sjutton vilken lyx! :D
Den tiden kommer bli helt underbar kan jag lova. Förutom att äälsklingen jobbar ganska mycket så löser det sig nog i alla fall. Under dessa 5 dagar så fyller jag ju även år :D 18 år! Grattis till mig! :  )

MUMS!

Sitter och käkar kycklingsallad oc kollar på one tree hill.
Var även nyss ute ochövningskörde.
Går bara bättre och bättre.
Körkort nästa! : )

Gårdagens oväder.



KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL ARTIKELN PÅ AFTONBLADETS HEMSIDA! ; )

Mamma Mia!

Fy satan va de åskar och blixtrar ute!
Vill ha min älskling hääär!
Han ska åka hem från jobbet sen heltsjälv.
Jag är så orolig för honom!
Vill inte att något ska hända honom, lmin lilla prins!!
Han slutar om 27min! Håller verkligen tummarna.
Men blir ju lite rädd efter att man har läst om det det paret eller hört om dom.

Hoppas hoppas!
Vädret kan gärna få hålla i sig så här, fast inte riktigt men nästan.
Så det slipper vara så varmt nr jag ska jobba i två dagar :P

Nej nu ska jag nog gå ut och sätta mig på balkongen och beskoda vädrets makt! : )

Så gött som de kan bli.

Japp imorse åkte jag till söt-anna. Vi gick och köpte honungsmelon och nektariner och lite att dricka. Sen begav vi oss mot stranden där annas mamma var. Där la vi oss och sola och vi plaskade även lite i vattnet : )
Jonas var där med en kompis också : )
Men fyyy jädran va röööd jag är på min rygg! Men det är väl smällar man får ta. Nu jobbar jag i två dagar igen så då lär det ju inte bli någon solning för mig inte så det hinner lägga sig och min rygg får vila.

Men nu har jag nyss duschat och tagit en alvedon för jag har int i huvudet.
Ska lägga mig och kolla på one tree hill och be mamma smörja in mig.


Saknar dig älskling!
Låt det bli onsdag kväll fort!
För jag vill vara nära dig..
En kram skulle inte skada..


Var hos Jonas förut också.
Och vill bara säga en sak:
Det ordnar sig!

Som det brukar bli.

Haha trorni att jag har fått städat något? Haha nej verkligen inte. Har bara flyttat bort allt från stolen och kagt i sängen. Men det åker snart tillbaka till stolen s kulle jag tro för jag måste bädda.

Snart måste jag gå till bussen också.
Ni får ha de så bra idag för kommer nog inte skriva något mer nu, men ikväll : )


Äntligen en ledig dag.

Usch jag drömde att det regnade idag så Anna och jag inte kunde sola och bada. Men nu r jag vaken och det är blått ute : )
Ska plocka lite på mitt rum och äta frukost och packa en liten väska som jag ska ha med mig med sololja och lite annat smått och gott.
Nej jag orkar verkligen inte städa något men jag sa till mamma att jag skulle göra det så jag lär ju plocka lite.

Puss puss så länge!

Natti natti.

Nu ska jag lägga mig och kolla lite på teven eller något. Eller kanske läsa? Sommaren är ju som bäst med en bok! Eller hur, håller ni inte med?

Imorgon ska jag i alla fall åka till Anna. Det ska bli mysigt Om vädret blir bra ska vi ligga och sola och bada hela dagen och äta vattenmelon :D

Puss och god natt! : )

Jag är i himmelriket!

Oh gud jag öppnade mitt fönster för första gången idag, nu. Jag har ett sånt där man ppnar inåt ni vet. Och jag har verkligen inte orkat tagit bort alla saker jag har haft i fönstret. Men förut. När lilla syster kom hem och hon sa att det var kallt ute. Hallå? Då ville jag öppna fönstret på en gång. Så nu står mina växter på golvet o allt annat också. Så nu är det öppnat och fy vad skönt det kommer att bli. En sån där ventilgrej man kan öppna på sidan ni vet hjälper inte så värst mycket måste jag säga.

Puss puss!

Ajsingbajsing.

Kollade nyss till maten som står nästan klar på spisen o väntar på att mamma ska komma hem. Hade visst glömt att köttförssåsen stog på trean. Så de var nog tur att jag kollade. Inget illa hade hunnit hänt med den om det nu skulle kunna göra det. Men den smakar fortfarande bra :D

PUSS PUSS

Alltså fy satan.

Vilken hetta det är!
Har jobbat idag, kul kul när resten av familjen ligger på stranden. Så jobbar jag inne i 34 graders värme! JIPPIIEEE! liksom.. Och nu står jag och lagar mat och lyssnar på rix fm. Det gör ju inte det hela bättre för vem kan stå still och inte sjunga med när man lyssnar på musik? Inte jag i alla fall : )

Nej nu ska jag se hur de går för maten och torka av mig lite svett. HAHA va fräsch jag är. Men jag är ärlig :D

Ajjabajja vilken värme.

Det var inte någonvidare dag att jobba idag kan jag lova. Men jag gjorde det utan någon sur min. Längtade bara hem. Och hem kom jag. Då bytta jag om snabbt som attan och gick iväg till busstationen, satte mig på bussen till älsklingen. Åkte ut med båten med hans föräldrar och åkte till nån mysig ö och badade, solade och grillade. Snorklade lite också. Det var kul. Fast man såg inte så värst mycket : )

Nu ska jag kolla på lite bilder på nån söt båt tror jag och låta älsklingen sitta lite vid datorn. Han tycker jag är en blogg-nörd och han fattar verkligen inte vad det är för kul med att läsa massa bloggar. Men jag tycker det är kul! : )

Puss och god natt!

Dagen.

Skrev först degen, men aja. Ovärt fakta : )

Kanske skulle ha skrivit kvällen? aja.även massa ovärt...

Kvällen har varit myspys i bött!
Om de kommer imorgon när jag är hemma. Kanske även nån liten söt bild : )

Imorgon hoppas jag på lika bra väder och att jag får sluta tidigt så ska jag dra med bussen hit till sköna kristinehamn igen och hhoppas på att vi kan åka ut till ön igen o sola och bada massaaaa! : )

God natt gott folk!

Gor morgon härliga... Torsdag.

Hade asaaa kul igår då va i Örebroooo med snygg-Anna! : )
HAHA, jag ör så störd!

Jag som fick ett glädjerus genom kroppen typ när min kamera var laddad. Men det visade sig att den inte var laddad. Så när jag ska fota alla små artister som dansar och sjunger, för mig?! Så säger den till mig typ, "mitt batteri är tomt! *snyft*"

Nej men nu måste jag fixa mig. Ska kolla på one tree hill sen också. Men måste duscha då jag hade vax i mitt hår igår o massa annat skit!

Puss heeeeej!  : )

Öret nästa. STOP!

Ganska nyss hemkommen från jobbet. En varmdag idag. Ska fixa iordning mig sen cykla och ta ut pengar sen möta Anna vid busstationen så drar vi till Öreeeet! : )
Åh vad jag hatar mitt hår! men men, det kan inte hjälpas. Det är som det är och det är bara att acceptera.

Hoppas att kameran är laddad!

hoooooli makkaråååniii!

Tror jag kommer få cykla fort till jobbet :D
Sitter i pjamas och mysflätor och har inte gjort ett skit än : )
Ska byta om, fixa håret, sminka mig, borsta tänderna, ahh du vet va man gör på morgonen.
Så hej då hörs efter jobbet.
Önskar så att jag kunde ta med mig datorn och bara slappsurfa hela dagen! Men de går ju inte..

PUSSPUSS!

One tree hill.

Åh jag är på det jobbigaste avsnittet evveeeerr!
Kan jag inte hoppa över det? Nej då har jag ju inte kollat på alla i ordning!
Okej, en kväll. Sen är det över! :D

Bläähhääääh!

Allt blir bara bajs!

Och med detta går jag och lägger mig!

G O D  N A T T !

Nej nu ska jag lägga mig i sängen.

Klockan bara tickar iväg. Ska borsta tänderna, tvätta bort sminket, gå på toa och byta om och sedan hoppa ner i sängen och kolla på ett avsnitt av one tree hill.
Imorgon blir det jobbet igen. Kanske Örebro efter? Men jag vet inte. Hade ju varit kul. Men får se.
Äslklingen sa att de hade tänkt åka till västkusten över en dag senare i veckan. Men jag orkar inte ta ledigt igen. Förlorar verkligen pengar. Helgen skippade jag ju och det blir en redig slant när man tar ledigt huller om buller. Men får se hur det blir. Kanske ska försöka ringa till honom och försöka prata med den nörden.

Dagens klädsel.













Nu ska jag hoppa i sängen!

Puss och godnatt!

Jag älskar dig! <3

Mmh vilken härlig dag.

Jobb jobb jobb och åter jobb. 12 pers kom och fikade innan vi ens hade öppnat. Men välkomna in säger vi : ) Om allt är i ordning eller hyffsat iaf så tar vi in folk som kommer lite innan vi öppnar :D
Men de där 12 personerna hade gärna fått komma lite utspritt under dagen senare. Dör sen kom det inte allt för mycket folk må jag säga.

Och, ååhh vad galen jag blir ibland! Att du inte skämms!! Ifall min mamma skulle säga så där skulle jag skämmas ihjäl! Stackars dina döttrar!!

Nu ska jag slappa och hoppas på att Jonas kanske vill ut och gå sen eller något. Annars frågar jag Hanna! : )

Kolla in min älsklings och Emils blogg vettja! De behöver lite läsare! : )
Dock har de inte skrivit så mycket än, men jag tror den kommer bli bra om de kommer igång! : )

Nej nu blire slapp i bött här!  Och kanke något gott att tugga på. Mellanmål heter det ja!

Födelsedagskalas.

Åh fatta vad kul det är! Jag fyller snart år och vill såklart bjuda hem alla mina kompisar för massa kul. Och då kom pappa med världens bästa förslag! Och de flesta jag har frågat verkar nappa på det! Har bara några till att höra med så man vet på ett ungeför! Såååå kul!!! : )

Skogsmulle.

Kom nyss hem från ett besök i skogen med pappa och hans fru och min älskling.
Vi åkte dit för att först kolla om det hade börjat kikat fram några svampar. Men icke, inte än. Så vi får vänta. Blåbären var heller inte helt mogna. De ar lite sura. Men om nån vecka eller så då är de fit for fight eller så.
Så det slutade med att vi plockade lite vilda hallon :D
De är nu inne i ugnen och är på väg att bli en mumsig paj som vi ska äta sen : ) Till den har vu ju såklart vaniljsås :D
Efter det blir det raka vägen hem för mig och min älskling. Imorgon väntas det jobb för mig. Men det var skönt med en ledig helg!! : )

Måndag.

Åt nyss glass med hallon. Det var mysigt och gott.
Inte för att man ska klaga på värmen. Men nu är det varmt.
Och jag tror det är lite för kallt i vattnet för att bada.
Vilken otur.

Foto-tajm!

Älsklingen och jag snodde pappas systemkamera och är ute och fotar :D
Vill verkligen ha en egen. + massa objektiv!!!
Nej nu ska jag bortsa tänderna, sminka mig och fixa håret om man råkar bli med på någon bild. Men jag tar mycket bättre kort än älsklingen så :D

Puss puss så länge :D

Söndag.

Hej hopp!
Skriver inte så värst mycket. Men igår åkte jag och min kära pojkvän till pappa igen. Vilket kan vara orsaken till att jag inte har skrivit något..

Har varit med om en ganska så läskig sak, men den håller vi för oss själva... Vi är ganska bra av oss vill säga : )


Annars då, vi var och åt glass på Moster Elins förut : ) Riktigt gott!! Men ganska dyrt...

Alla ni som skriver blogg, uppdatera för tusan! Eller ni, era som jag läser! Jag vill läsa helt enkelt :D

Men nu ska jag nog snart äta skulle jag tro. Och greja med en ny sak, idé eller liknande! : )

Fredag kväll.

Åh shit vad trött jag är! Kan inte fatta det, har nästan bara legat i ängen sen jag kom hem. Kan kanske bero på den sena kvällen som blev igår.

Nu har sara fixat mig i håret och jag ska snart övningsköra lite och sen köra ut till beeaaaaaah! : )

Önska mig en trevlig kväll.

Åker nog till älsklingen ikväll och väntar på att han ska komma hem efter en vilt utekväll. Så önska mig en trevlig stund inatt eller att jag somnar skönt :D

Pusss!! <3

Se upp.

Jobbet, nu kommer jag!!
Ge mig en bra dag så jag orkar bli pigg!
Att vara ute och ränna och vara uppe sent är inget för mig..

Fredag.

Godmorgon gott folk. Här sitter jag med kurrande mage och är lite småstrött. Frukosten står laddad bredvid mig i sängen för nu ska jag kolla på one tree hill. Måste piggna till innan jag far iväg till jobbet. Hoppas verkligen att det kommer mer folk idag. Annars vet jag inte vad jag gör.
Måste även gå tidigare idag. För idag tänker jag inte vara kvar till 4. Det orkar jag inte för jag vill verkligen hinna med bussen sen och hinna handla och så innan. Det hann jag verkligen inte igår.

Anars var kvällen trevlig och mysig igår. Skönta att bara sitta och prata skit i flera timmar. Men vi gjorde även massa annat skoj :D Tack för kvällen flickor! : )

Nej nu blire frulle och oth ;D

Jobbjobbjobb och åter jobb.

Snart blir det att cykla iväg till jobbet. Känns verkligen som det kommer bli en seg dag.
Men det får väl gå. Måste höra med mamma sen om hon kan köpa saker til mig som jag ska ha ikväll när jag ska till Anna. Tor inte jag hinner åka och köpa det själv. Annars får jag väl ta något vi har hemma. Kanske finns någon hamburgare i frysen man kan ta : )

 

Dagens recept.

Sommarkorv
3-4 portioner

Ingredienser

300-400 g falukorv, frukost- eller grillkorv
2 gula lökar eller 1 purjolök
4 tomater
1 dl mjölk
1 dl mellangrädde
1-2 msk riven pepparrot
½-1 dl hackad dill
2 msk senap
½ tsk salt

Tillagning


Drag av skinnet på falukorven. Skär den först i skivor, sedan skivorna i 4 delar. Eller skär frukost- eller grillkorvar i skivor. Skala och skiva den gula löken eller snitta, skölj och skiva purjon. Skär ett kryss i tomaterna, doppa dem i kokhett vatten. Drag av skalet och skär dem i skivor eller bitar.

Lägg lök eller purjo, korv och tomater i en vid gryta. Blanda mjölk och grädde med pepparrot, dill, senap och salt. Häll det i grytan. Koka under lock på svag värme, 5-10 min, utan att röra om.

Till: kokt potatis eller ris, en blandad sallad





Morgan Pålsson.

Japp, nu ska jag lägga mig. Älsklingen ligger redan i sängen och väntar på mig. Men men, måte fixa en sak först bara. Låg visst lite saker kvar i slasken sen vi diskade. Och syster stör sig på det.


Bilder jag inte har lagt upp.

På väg till Göteborg


C och E .


Patric.

Framme på vandrarhemmet


Patric bäddar i sin säng.


Största delen av tummet.

Bilder från söndagen på stan, eller Nordstan.


Jag testar kläder. Stog mellan en brun kofta eller en blå.


Älsklingen valde och då fick de bli denna. Och allt det andra : )


Bild från affären Rut m.fl.


E inne på Rut.


En vägg inne på Rut. Ganska fräsig : )

På väg till vandrarhemmet igen för att be ge oss hemåt.



Patric, E och C.


Vandrarhemmet vi bodde på. Kan rekomenderas.


Våran packning. 2/3 av den är min och Patrics. Minst!

Hemma hos pappa

Patric hjälpte pappa och bygga plank. Jag var bara tvungen att kladda på honom.

Blev till att åka till skövde hmm igår. Då inhandlade jag detta :D
Fetis man ser ut då, men kolla på kläderna : )


Vitt linne med fjärillar på från GT, gula shorts från GT.


Även detta tublinne, lite puffat eller vad man nu ska kalla det över brösten och ett band under med en rosett.




Köpte även detta snygga arrmband! : ) Älskar't!


Denna tröja köpte jag också, från Cubus.

Så n uhar jag mer kläder. Passar bra när man ska bort två dagar i rad och ha det mysigt med underbart folk! : )




Har ni hört?

Om olyckan på liseberg om attraktionen rainbow?
Titta bara! Så hemskt!! Tänk att sitta i den!
Jag var ju där bara någon dag innan!
Men åkte den inte som tur var.
Kunde ju lika gärna ha hänt då liksom..


Matlagning och mys.

Nu är det matlagning för fulla muggar här. Tre kastruller på spisen och jag sitter här?
Hur ska detta sluta? : )

Min ficka är tom.

Kom nyss hem från Skövde. Blev lite handlat även idag! Jag är så dålig!!
Jag skulle inte handla något. Men det blev ett assnyggt armband, var bara tvungen att köpa det.
Sen följde jag med syster in på Gina. Där hittade jag ett jätte sött linne med fjärillar på. Men jag skulle ju inte köpa något så jag hängde tillbaka allt.
Sen så kollade jag lite till och så hittade jag det där linnet som jag såg på någons blogg för någon vecka sen, och jag blev ju kär i det bara jag såg det på bild. Och sen när vi var i Göteborg så fanns inte det där, eller jag hittade det inte. Och nu så kollade jag bara runt medans syster testade kläder för fulla muggar. Och då hittar jag det. Och då köpte jag det, och fjärills linnet och ett par gula shorts! Jag som inte skulle köpa något!!!!

GAAAAAHHH på mig!

Bilder kommer även här. Fast imorgon när jag kommer hem eller liknande.
Men nu ska jag äta hamburgare ute med heeela familjen. Alltså ute på altanen : )

Puss hejs! : )

Hej och välkommen!

Hemma från en mysig tripp till Göteborg.
Blev Liseberg från halv 5 kanske.
Blev lite krångel med spårvagnen, vi visste inte riktigt vilken vi skulle ta osv.
Men fram kom vi. Och då värmde vi upp med Lisebergsbanan eller bergbanan eller va den heter.
Den var brantare, läskigare och allt vad jag kom ihåg.
Och så regnade det på oss löite då och då.
Men vi hade kul.
Åkte balder 3 gånger. Det trodde jag aldrig om mig själv. Kanonen lika så. Och höjdskräcken!
Jag överträffar eller förvånar mig själv ibland faktiskt.
Hem färd blev det efter många skojsigheter.
Dels en gubbe som köpte upp alla brickor, då med fem nummer på varje och en bricka kostade 20kr. Och han köpte alla för att vara säker på att vinna en sån där stoor kexchoklad ni vet. För det var stjärnvinst varje gång. Efter det så köpte han typ upp helften av alla och vann igen. Kul för honom när han vaknar nästa dag utan pengar och massa godis. Han var nämligen inte helt nykter.

Lördagen blev det att gå på stan. Och jag fick lite kläder handlat. En tröja och 2 nagellack från kubus. Ett bälte, en klänning typ, en långa kofta och en sjal från gina. Så nu bler de inget mer handlat för mig på ett tag.

Men det har varit roligt : )

Lite bilder osv kommer så småningom. Kommer bli lite dålig uppdatering då jag är hos pappa med syster och älsklingen och vi grejar för fullt i trädgården. Hoppas ni inte sviker mig för det :D

Puss puss!!

trevlig bussresa blev det.

Mamma gick med mig till bussen förut för jag kunde inte bära allt själv. Blev ju i alla fall en full väska och två påsar. Men men, E vet i alla fall om det nu och de skämtade om att de skulle hyra ett släp på statoil. det var inte så snällt tyckte jag. Men men. Värst vad jag men mennar.
Nu påstår P att han har packat klart men vet inte riktigt om jag ska tro på honom. Men jag får väl göra det antar jag. För nu kom han och gosade ner sig mot mig. Han är så söt min älskling. Men nu borde vi nog snart sova.
Jag hittade min maskara förut : )
Aja, natti natti på er!

snart blir det farväl.

Snart åker jag till sköna Kristinehamn. För imorgon ska vi åka till Göteborg. Hoppas på att det inte blir allt för regnit bara. Men man vet ju inte, regnkläder är med.
Kollade nyss vädret på msn för imorgon. Ser ju ganska lovande ut. Men det kan ju ändra sig har vi märkt :P



nej nu ska mamma snart gå med mig till bussen. Hoppas EMil har mycket plats i sin bil imorgon. För jag har mycket packning med tanke på att Patric och jag ska till min pappa efter sen.

Men ha de bra tills vi hörs igen : )

+ att jag har tappat bort min maskara!!! Får ta med mig en gammal!!  :O

Utkast: @:t funkade ...

@:t funkade inte, eller jag kunde inte använda det när jag skulle logga in på msn. Vet inte vad det blev för vajsing. Så fick kopiera in det. Lite halvmysko då.
Två avsnitt ha gått av oth, funderar allvarligtpå att sätta på ett till. Hur kan man vara så här trött?
Väskan är inte öppackade helt sen jag kom hem från pappa. Så det är bara att fortsätta packa på den.
Vad kan behövas tro?
Regnjacka+kanske byxor.
Mobilladdare.
Kamerabatteriladdare.
Kläder i mängder.
Lakan och handduk.
Tandborste. Hmm borde köpa ny.
Skor.
Springkläder.
OSV!

Nej ett avsitt till får det bli.
Får städa lite snabbt sen bara.
Ska åka innan 10 sen. Hoppas jag hinner.


Älskar dig och er! Ni betyder så himla mycket för mig. Jag hoppas ni vet vilka ni är.. Och jag saknar dig sötsaken!

Jobb och regn, en härlig kombination.

Japp idag har det regnat, det har öts ner!
Trodde nästan för ett tag att jag skulle vara tvungen att cykla hem i öset.
Men lyckligt nog så slutade det att regna lite innan jag slutade. Och började igen efter 15 min när jag hade kommit hem.
Vädret är på min sida.
Och då hoppas jag att det blir bra i helgen.

Är trött efter dagen, har handlat fejtfoppatöffler till jobbet. Så kanske jag slipper verken i fossingarna och benen.
Men nu väntas ett OTH avstitt sen ska jag städa och packa. Och efter de ska ja nööörda igen! : )
Men får se om jag kan hålla de. Kanske blir två nu på en gång :D

Ny dag, nya möjligheter.

Ännu en ny dag har nalkats och solen har gått upp.
Jag vaknade innan klockan ringde imorse.
Hejja mig, även om det bara var någon minut så.
Jag vaknade innan 8!
Hur ofta gör man det då.
Så jag kanske fick min sömn inatt i alla fall.
Somnade ju tidigt för att vara mig.
Eller, inatt fick jag sova 2 timmar längre än natten innan.
Somnade en timme tidigare och gick upp en timme senare.
Ändå kollade jag på två avsnitt av one tree hill innan jag somnade.
Och jag har kollat på två nu på morgonen.
Eller ett?Jag minns inte.
Aja, ska klä på mig någon smutsig jobbtröja.
Jag lyckas ju verkligen jääämt smutsa ner dom.
Och duktig som jag är tvättade jag inte dom igår?
VARFÖR?
Nej hej, nu ska jag fixxaa mig!
Jobbet kallar.

Efter jobbet:
STÄDA
PACKA
KOLLA PÅ OTH
(kanske köpa skor som jag kan jobba i)
ÅKA TILL PATRIC



Kom och fika hos mig vettja ; )

Hojdidhf !!

HOLIIMACKARÅÅÅNII!
ONE TREE HIL AVSNITTEN ÄR KLARA VILKEN SEKUND SOM HELST!
SÅ GOD NATT FUCKERSn NU SKA JAG SNART LÄGGA MIG OCH KOLLA PÅ ETT AVSINTT!! <3
4sek!!

Jag tror jag är kär.

Jag är nog dödsförälskad!
Åggg, kom och nyp mig någon.
Man borde inte få vara sån här...!

Får jag chans på dig...

One tree hill?

Let me fall.

It's October again
Leaves are coming down
One more year's come and gone
And nothing's changed at all
Wasn't I supposed to be someone
Who can face the things that I've been running from...

Let me feel, I don't care if I breakdown
Let me fall, even if I hit the ground
And if I...
Cry a little
Die a little
At least I know I lived, just a little...

I've become much too good at being invincible
I'm an expert at play it safe, and keep it cool
But I swear this isn't who I'm meant to be
I refuse to let my life roll all over me...

Let me feel, I don't care if I breakdown
Let me fall, even if I hit the ground
And if I...
Cry a little
Die a little
At least I know I lived, just a little...

I wanna be somebody
I, I wanna be somebody
I wanna be somebody
I, I wanna be somebody who can face the things that I've been running from

Let me feel, I don't care if I breakdown
Let me fall, even if I hit the ground
And if I
Cry a little
Die a little
At least I know I lived...

It's October again
Leaves are coming down
One more year's come and gone
And nothing's changed at all


ÄLSKAR !!

Hårfärger.

Sitter och kollar igenom massa gamla kort på mig. Jag har verkligen färgat mitt hår AS mkt må jag säga. Ingen färg är den andra lik liksom. ska se om jag kan hitta några roliga. Men jag ser ju ut som ett monster på de flesta. Värsta surpuppan :P


29 augusti 2006


Nång gång mellan den 30 augusti
och 27 november 2006.


27 november 2006


11 januari 2007















22 januari 2007


Okej de tre sista ser man ju inte allt för mkt skillnad på. Och nu har jag cirkus sån färg som jag har på den första bilden.
Mer än den får jag nog aldrig. All färg slutar i just
den.



Torsdag.

Gich bra o jobba idag. Men jag lyckas verkligen jämt göra något som jag inte ska :P
Det var massa trevliga amerikaner som åt hos oss idag. Pratade med ett par för de ville att jag skulle ta kort på dom. Självklart att jag gör det.
Så frågade de mig om massa saker och så. Riktigt trevliga var dom! :D
Dom förstog ju mig ven fast jag pratar med min knöckliga engelska liksom. Men det var kul! Dom får komma igen! : )
Annars har jag varit själv hemma sen jag slutade. Inte allt för kul men ganska så skönt.
Blev en lååång dag på jobbet idag. Och en lång dag annars också med tanke på att jag gick upp vid 7.
Och mina one tree hill avsnitt är slut.
Hade glömt att fixa tre avsintt, de fyra sista på 3an. Fyyy skäms på mig!
Så nu har jag inget att kolla på..
Fast snart börjar det ett program på tv som jag ska se. Efter det blir det nog till att städa på rummet. Ser hemskt ut!
För imorgon kväll åker jag till Patric och så beger vi oss till sköna staden GÖTEBORG på lördagen. Blir dumpade hos pappa på söndag kväll, tillbringar början av veckan i den finaste mysstaden ever!



Promenix o fruktmys.

Cyklade ju till Hanna förut. Vi var ute och gick ett tag, gick och köpte frukt. Det slutade med att det blev två banander till mig, (som jag ska ha till min frukost imorgon o på fredag), en påse med lite vindruvor, de två gick på 15kr. Inte så farligt tyckte jag. Och en cantalope stavning? melon. En halv. Men den betalade Hanna än så länge.

Nej men nu sitter jag och äter pankakor och hemmagjord jordgubbssylt och ska kolla på one tree hill och vänta på att Patric kommer så ska vi leta vandrarhem och boka. GBG HERE WE COMEEEE! :D

TÄVLING!




Klart att man är med och tävlar! : )
Var det du också ; )

Soffpotatis o muskatt.

HAHA, hoppas du läer detta älskling.
Jag tänker på dig och hoppas att du har detbra på jobbet!
Har legat och kollat på one tree hill en stund nu. Såg att det var några avsnitt som jag hade missat visst.
KUUUL för mig! : )
Hmm, och en så har jag onyttat mig lite.. Spark i baken på mig! Ajjabajja!
Och så är jag lite stressad inför helgen! Jag stressar jämt upp mig!!! Jag hatar det!
Men vi ska sova där då i helgen. Och vi har liksom inte hittat något boende än.
Eller herrarna har inte bestämt sig! Typiskt karlar..
Nej men allvarigt. Jag vill ha allt ordnat snabbt. Visst så bestämde vi oss igår att vi skulle åka just då också.
Men det får bli som det blir!

Nu ska jag i alla fall ut och gå med Hanna. Först ska jag cykla hem till henne. Ge henne lite saker. Sen ska vi ut och gå sen får vi se hur det går. Ska försöka lägga mig i hyffsad tid idag. Kanske kolla på one tree hill. Ska upp 7 imorgon. Börjar halv 10 och jobbar tills vi stänger så. Måste vara pigg. Har en ny sak att göra på morgonen nu, att kolla på one tree hill. Det är mycket bttre än att gå upp så man måste tressa och vara trött när man kommer till jobbet sen. DÅ kan jag liksom ligga och dra mig men ändå kolla på något som jag verkligen älskar!

Och r inte detta typ den snyggaste bruden ever eller? Johooo! Grymt snygg är hon iaf! Vill ha sånt hår! ALLT!

Annars då, jo älskar låten också.
Lyssna på den vettja! ; )



Aja, tjing!










Mitt i natten.

En sak som var typiskt mig. När vi bakade förut så ställde jag in kakan som vanligt men jag råkade visst glömma att byta från start till över o undervärme. Så den blev lite brun på ovnsidan. Men den vart ätlig :D

Blir nog en utflukt till köratse Göteborg till helgen. Myspysigt värre liksom säger ja då va! :P
Var det någon som kollade på allsång på skansen förut? Älskade verkligen de där två tjejerna. Hur sköna som helst verkligen!

Nej sitter o letar lite saker nu. Men nu blir de att gå på toa o lägga sig! : )

Baka baka baka.

Nu ska jag och J testa att baka en vit kladdkaka och får se hur den smakar sen : )
Önska oss lycka till!

Haha, jag är bäst.

Jag hittade ett par rena strumpor!
Frun i huset hade visst tvättat dom som jag hade när vi sprang.
Så jag slipper ha på min ett par stinkbomber! ; )
Nu blir de att bortsa tänderna och sen knalla iväg tror jag.

Hej så länge!

Utgång.

Japp, nu ska jag leta fram ett par strumpor som inte stinker allt för mycket. De har nämligen tagit slut så jag har inge mer rena med mig. Är hos pappa och lever i en resväska. Men ska hem ikväll så det får väl gå.
Så ska jag och min käraste knalla upp mot stan. Blir nog en promenad? Det vore behövligt. Bara för att han har bil måste vi väl inte använda den hela tiden? Man bli så bortskämd med bil! MER PROMENAD ÅT FOLKET?! Kanske...?

Hej svejs nu gå jag! : )

Nostalgi på högsta nivå, nästa.

Oh! Pappa spelade denna låt för mig igår. Jag hade tydligen nästan lyssnat sönder den när jag var lite yngre. Vå lilla hövding sjunger den, nämligen Roger Pontare. Det är pappas kompis som har skrivit texten och hans bror som har gjort musiken. De har skrivit några låtar till honom. Fick reda på hur det kom sig igår. De hade nämligen varit med i en tävling om att skriva en låt till honom som han skulle sjunga när Öresundsbron skulle invigas. Och då vann dom :D Så då pratade dom med honom och han ville att de skulle göra några låtar till honom för han skulle göra en ny skiva, så då gjorde dom de : ) Lite halvhäftigt tycker jag, erkänn, låten är rätt så skön ändå?! Lyssnar på den om och om igen och sjunger med, nördig som jag är! :P


Blåsa och ett varmt klimat.

Japp idag sprang vi! JAJJEMÄN! 6km bar vi oss runt på. Om man nu kan säga så. Men vi kom runt, och inte sist blev vi av ca 40-50 anmälda. Skiitlite folk var det verkligen. Jag trodde det skulle vara många mer som sprang. Men tydligen inte, vilket var ganska synd..
Och en blåsa fick jah på köpet också. Min sula skavde på insidan av foten. Vid det där lilla valvet, men nej men ni fattar väl. Det känndes som om jag vid varje nertramp sprang på en vass kniv. Då visade det sig att jag fått en blåsa. HEJJA MIG! Och så gjorde vi en slags kontroll. Som visade hur mkt vi väger!! Hur många procent fett och muskler kroppen består av, hur gamla vi skulle vara enligt vår kropps  nånting, finner inte ordet jag letar efter, hur många nånting vi behöver/gör av med per dag. Vet inte. Och hur mycket vi har i bukfett av 0 eller 1 till tolv. Där hade jag #! Det bästa på hela kollen! Aahh osv. JAG SKA BÖRJA TRÄNA! MASSA MÅNADSKORT! Tänka på vad jag äter, cykla och gå och åka massa inlines! INGET, eller inte överdrivet med sötsaker förutom på helgerna! Jag vill så gärna ochhoppas nu på att jag kan genomföra detta! Ska se om jag kan få lite bidrag och hjälp med min träning. För nu vill jag vekligen!!
Men nu ska vi snart grilla, håller även på och blonderar slingor i älsklingens hår och sen ska vi kolla på sommarkrysset med pappa ch hans fru och sen ska jag övningsköra till pappas jobb och tillbaka.

HÅLL TUMMARNA FÖR MIG! En kamp kommer det bli, men faaan vad det är värt det! (ursäkta det fina ordet där i början!!! Men nu JÄVLAR!! ooooouups, igen! :P)

Ahhhh va skönt.

Nu har jag duschat kallt, ooh guuu så skönt de va.
Låter nästan som om de va en liten killgrej men icke. Så Nu mina små trollisar ska ag lägga mig. Kände att min mage va tom så sitter och äter lite på en baguette från jobbetnu med sallad, potaissallad oc grekiska biffar på. Mumma men ska inte äta hela fat skulle säkert kunna göra de. De är inge bra att äta så här sent fast ibland måste man.

Tänk er själva, ligga hungrig i ett pötthett rum och nästan svettas ovh inte kunna sova. Nu är i alla fall en av sakerna borta : )

Natti natti!

Fy fan.

Ursäkta rubriken men fy för i papperskorgen vad varmt det är!!

Pramenaden med Hanna blev mysig. Pratade massa och hade det kul.
Men allvarligt, jag sitter nästan och svettas inne på mitt rum!
Och jag ska sova, hur lätt kommer det att gå då.
Funderar nästan på att bara a en vända i kallt vatten i duschen,
för såhär kan vi ju verkligen inte ha det.
Kommer ju vakna i värsta poolen annars, inte mysigt.

Jobbade från kvart i 9 idag till kvart över 4 typ.
Hothothot säger jagbara att det var.
Men gud så sött, hade velat fota en liten gumma som var och fikade förut.
Men jag vågade inte fråga om jag fick.
Tror bilden skulle ha blivit vacker.

Men nu blir det nog till att lägga sig och kolla på one tree hill,
ett avsintt eller så.

Puss puss och god natt!
Ska vi slå vad om när jag somnar sen? :D



KHIHcldkhcljhvfv.

Sparka mig riktigt hårt i baken så jag  får fart på mitt feta arsle någon dag! Fatta vad trött jag blir på mig själv. När ska jag själv bli nöjd? Jag bara kollar på alla andra och vill också bli sååå!
Fan ta dig Sofia!

Blivit tvingad till glass.

Mamma tvingar i mig glass?!
Jag som ska ut och gå med Hanna. Hoppas det blir en lååång och skön promenad som vi brukar ha. Kommer då aldrig glömma i vintras när vi var ute och gick. Fy fasiken va kalt det var då och vi var klädda i jag vet inte hu mycket kläder. Men vi gick, gick och gick. I mer än 2 timmar!
Älskar dig tjejen! : )
Men nu ska jag äta upp min glass så jag komme ut någon gång!

Onsdag.

Full fart på jobbet idag. Ca 70-90 var det som kom och åt/fikade. Mycket roligt. Annars brukar de vara upp till 20 pers bara. Men inte idag inte. Men det var ifs 40st förbeställda eller som vi visste skulle komma men 15 av dom tror jag visste vi inte va de skulle äta. Så det blev lite fart i brallan där för att hinna med.

Varmt har det ju varit idag också. Så det känndes lite jobbigt att stå inne i ett litet kök och svettas när det var flera grader ute. Nej nej, men de nästan 30 graderna vi hade inne i köket dög dom med.

Men sen när jag hade slutat så hade visst Patric min cykelnyckel så han fick komma och hämta mig så åkte vi hem till honom och åkte ut på sjön i båten med David och badade. Jag kom i vattnet ovanligt fort idag. Blir nästan lite stolt över mig själv. Och så åkte David wakeskis också. det såh häftigt ut. Han åkte på en. Sist så gick det inte så bra för det var välldigt vågit då. Men idag var det nästan helt blankt på sjön. Och jag satt längst fram på båten och dinglade med mina fötter. Det var mysigt.

Sen när vi kom hem bjöds det på grillat och bara massa mys.
Men nu ska jag hoppa i sängen för jag ska åka med Anna till jobbet imorgon halv nio här ifrån. Så istället för att börja tio imorgon som jag skulle ha gjort så börjar jag nio. Men annars så brukar jag börja halv elva. Så kan ju hoppas på att kanske inte behöva vara kvar tills vi har stängt imorgon. det skulle vara lite jobbigt. men men, jag ska baka m assa kakor imorgon, eller i alla fall någon. Så kameran får följa med imorgon också eftersom jag hade den här.

Natti natti med er mina okända läsare. vore kul om ni kunde lämna ett litet spår så jag vet på ett ungefär vilken ålder det är på er era så troll : )


Mysdag med Ansjovisen.




Tiktig mysdag idag med Anna.
Vi gick till Hanna och fikade,
studentrabbat fick vi ju,
eftersom vi tydligen var fattiga studenter.
Men det var snällt.
Satt och glassa i solen och väntade
på att Hanna skulle sluta så gick vi med henne e bit.
Sen gick vi till Kronhallen och köpte en ask med vindruvor
och en liten påse med nötter.
en cyklade vi ner till Näset och la oss på en filt och bara snacka skit.
Sen tog godsakerna slut och klockan tickade på i jag vet inte vilken hastighet,
men fort var det. Så vi cyklade hem och sen åkte Anna.
Detta får vi göra om snart Anna!
Nästa vecka, eller hur?

Just de Maria undrade vad vi skulle hitta på sen efter skola,
efter studenten. Jag visste inte ens om jag ville hålla på med detta.
Men i så fall ett café typ eller med barn.
Så sa hon att jag kunde få följa med henne ner till Tahland och jobba där
 för de behövde personal på dagis/förskolan där. På en svenskskola då såklart.
Fatta vilken dröm!
Men hon kanske inte var allvarlig..
Blir ett snack med henne när vi jobbar tillsammans.
Tänk er, 4 månader om inte mer nere där.
Åhhh mitt liv skulle vara räddat!

Men nu blir de sängen!
Hej hopp gummisnopp!


Hmm...

Varför ska allt vara så komplicerat?

Nu är jag klar.

Nu har jag bestämt mig om hur jag ska göra till helgen.
Jag är inte precis nöjd över mitt val kan jag lova.
Men det blir bäst så. För alla.
För jag kan säga att jag inte är den pratgladaste personen när det gäller att prata på med andra människor som jag aldrig har träffat. Så det lär inte ens bli kul att ha med mig. Och jag kommer inte känna mig bekväm.
Så därför ska jag åka till pappa och springa de där 6kmrarna. Även om jag äkert kommer att såra Madde och jag verkligen vill till henne också. Men det kommer bara kännas fel.
Jag hatar mig själv verkligen! Men det blir bäst så här!
Förlåt...


Trallallallaalaaa!

Oh tror ni inte Anna och jag blev glada förut?
Vi hittade en låt som vi har letat efter sen jag vet inte när.
Jo typ lite mindre än ett år sen.
Precis när vi hade börjat 2an.
Och vi hittade den idag!
Nörda nörda nörda nörda! Säger jag bara ; )



Snälla hjälp mig!

Jag har ingen aning om hur jag ska göra till helgen?
Varför ska de vara så svårt.
Känns nästan som om jag vill åka till pappa.
Men ändå vill jag åka till Madde.
Men hur kul är det och komma dit och så när man inte känner någon mer?
Och dessutom hade jag ju bestämt att åka till pappa..

Allvarligt jag har ingen aning om hur jag ska göra.
Vad jobbigt det måste vara...!!

Pinsamt men jag vågar.





Detta är då den goooa bloggerskan jag skrev om för någon dag sen som ni ville se min fina teckning på.
Den ser verkligen helt mongo ut men den får duga.
Hoppas inte att era ögon ploppar ut nu bara :D

Bilden är dessuton inte ens lik den som jag använde som mall kanske man kan säga.

RSS 2.0