På väg bort.

Sitter på bussen på väg till arlanda. Vi åkte nyss ifrån västerås så är inte så jätte långt kvar, vad jag tror! Sen blir det att sitta på arlanda i evigheter för att vänta på att planet ska lyfta. 86km kvar till stockholm är det i alla fall. Men nu ska jag prata med mina kompisar. Puss! Älskar min Patric, du är mitt allt! <3

The last night in my own bed.

Haha erkänn att ni blir förvånade av att jag skriver detta klockalag? :P
Men det blev i alla fall en nattripp till grannstaden för att hämta lite saker min snutt hade glömt att tagit med till mig som han skulle. Den slarven. Så nu är man nyduschad och snart nyborstad i både hår och i tänder. Sen blir det sängen för antagligen inte alls mycket sömn.. tyvärr. För idag har man inte mått så himlans jätte bra kanske. Jag är ett nervvrak. Jag har haft jätte ont i huvudet. Varit jätte trött. Mått illa och massa massa mer saker.



Annars har jag och mina flickor varit in till örebro idag för o växla pengar. Det var det många som skulle göra får jag lov att säga. Lång lång låååång kööööööö var vad det var! Men jag köpte mig en cheeeeeeeeeeeesburger och en toppenglass :D

Men nu är min sötnos här och vi ska försöka knö oss ner i sängen som är full med packning. Klar är jag ju inte med den i alla fall. Men det får bli imorgon för nu ska jag myssova! Natti natti!

I miss.


Detta saknar jag, för mycket!
Men snart bär det av igen hoppas jag!
Om man bortser från imorgon då :)

Hot!

jag tror jag har feber... Jäkligt varmt är det i alla fall... Hemskt!

The day before tomorrow.

God morgon kompisar! Har varit en seg morgon men nu blir det frulle och allt annat för snart blir det att dra sig mot skolan.
Imorgon går vår buss vid den här tiden till arlanda. Usch så hemskt! Anna och jag. Aldrig att jag släpper din hand!!!!

Men nu blir det hej då för skola i en timme typ och sen örebroooo! :D


Goooo eller?

Har nyss kommit hem från en biltur till och från kristinehamn med mina bästa! Mys emilia och mys bebis och pucko jonas :D
Så nu ska jag dammsuga och sen käka sen beger vi oss, me and my mään till min andra hemstad. Ska bli mysigt.

Pussiluss!


Du+Du+Du=Hugo


Av dessa tre fina hundar har vi fått våran fina hugo. Det är så roligt för man ser verkligen vilka delar av kroppen som är från vilken hundras. han har tex. papilonhuvud och en spetssvans. Utav collin har han väl mest fått färgerna. Men han är så fin så fin!
Lite små kul att veta för er. Hur hugo ser ut ser ni ju i något inlägg ner :D
För övrigt är jag sjukt trött. Ska lägga mig sen och bara må! Sova tidigt kanske? ;)

Aj aj aj SoffanProppanDottan...osv...

Jag är i Storbrittanien..? Anna är allt bra konstig hon. Hon trodde att min rubrik löd så nämligen. Förvirrad tant de där.. Men aja.
Sitter i alla fall i skolan nu. Efter att nästan ha kommit försent då jag låg kvar i sängen 25min innan vi började. Ej iordning eller nått så fick jag KUTA upp ur sängen för att ge mig av till skolan i räserfart. Och jag hann! Tro det eller ej :)
Annars så har Sophie och jag ett litet balbekymmer.. vi vet nämligen inte när vi ska hinna köpa oss våra balbiljetter.. AHHHHHHH! borde gå o ringa till Putte för o se om hankan ge mig pengar till den så jag har det. Om jag ska be Sophie att köpa dom till oss på måndag när inte jag är här.. Men vi får se :D

Puss hej, har snart redovisning i svenskan :D

Can't you see?



En liten skillnad på dessa två pojkar! Den första bilden är på Hugo dagen då han kom hem till oss skulle jag gissa på. Och den andra är tagen fr någon vecka sen. Han ser inte så jätte snäll ut på den, men det är han. Han växer så det knakar men snart får man hoppas att det är slut på det! :D
Kommer ihåg när han kunde krypa in under soffan. Det kan han inte längre. Våran stora pojke! <3

Till dig.



Ska jag vara ärlig så saknar jag dig superdupermegajättemycket!
Jag vill ha det som vi hade det förut.. Men jag börjar inse att det nog faktiskt inte kan bli så.. Men jag hade velat.
Tänk alla studer vi har haft tillsammans? Alla tokigheter vi har gjort under alla dessa år.
Vi har så många minnen. Eller jag har det i alla fall.
Kommer dels ihåg när du skrev några av de rader som är med i denna sång till mig. Just de raderna vill jag ge dig nu.. Nu på en gång!
Du är en av de bästa vänner jag någonsin har haft!!
Du har varit som en bror för mig under alla dessa år. Ett tag kom vi ifrån varandra men lika bra hittade vi tillbaks till varandra som första gången. Är det möjligt att vi ska kunna få det lite som det var förut.
Jag har en man och du har en kvinna. Vi är båda upptagna. Så långt är jag med.
Men vi skulle väl fortfarande ha varandra... Va det inte så?
Men allvarligt talt så vet jag inte. Jag vill ha dig kvar i mitt liv. Jag vill inte ha dig som luft omkring mig. Jag vill hellre ha dig som en sten. Något som man kan se, känna och veta att den finns där. Låter kanske konstigt. Men jag visste inte vad jag skulle skriva...
Men jag vill ha det som förut! Jag vill att vi ska kunna prata med varandra, vara nära varandra utan att jag tycker att det känns helt konstigt. Jag vill ha det avslappnat.
Men vad ska jag mer säga, jag vill ha dig! Då menar jag som en vän. Som en bror!
För innerst inne vet jag att jag älskar dig, det gör jag. För du betyder så mycket för mig.
Vad mer, jo jag kommer ihåg massa saker. Saker som kanske inte är lämpliga att säga. Men vi har haft det bra tycker jag. Även fast det ha gått upp och ner så har det ju löst sig. Vet även att du kanske inte tycker direkt samma saker som mig.. Det är jag medveten om.. Men nu har du, än en gång, fått veta vad jag känner. I mitt hjärta.

Du betyder <3







Några av massa massa bilder!

LOVE!



I can't help that I miss you like hell..

Check!

Mötte Patric vid stationen förut för idag skulle det bli en "slips-letar-dag" :)
Vi kollade i nästan alla tänkbara affärer här i staden som kanske skulle kunnaha haft några slipsar. Och nog hade de slipsar allt, men ingen färg som matchade!! Så vi begav oss hemåt, vi snodde mammas bil och brummade bort till Degerfors till affären där jag hade köpt klänningen. Och nogminsann, där fanns det heller ingen matchande slips. Så de lyckades hitta tyg som min klänning är sydd av så de ska sy en slips och en näsduk. Lyckat! Så nu är detta problem ur världen. Hoppas att vi blir nöjda med resultatet men det blir vi nog :D



Nu är dock klänningen isnsydd och lite minstre skrynklig! :D

Det regnar män!


It's not to late.

Tänkte slänga upp lite bilder, för skojs skull sisådär lite nu innan jag hoppas in in duschen och far iväg till min prins :D

Först ut:

En promenad med syster och hund i våran fina skärgård :D


Vi överaskade vår lärare när hon kommit tillbaka från utlandet. Hon fick vacker sång, två tårtor och finfina blommor. Hon blev nästan lite rörd, vår 60åring, we love you :D


En dag vågade jag täppa upp ett skumbad, inte dåligt efter förra gångens lilla misstag (A)


Min feta muffins fick åka på min pakethållare hem från skolan, lyxigt ju!


Hannis och jag har pluggat matte, vi slutade för vi kände att vi redan kunde allt. Men det var visst inte så när iaf jag satt där med provet framför mig..


Det har varit sista gången för mig och Ännis i serveringen. Vi var ledsna men vi piggade upp varandra :D As always! <3


Har haft en kulig studnd med mina systrar i solen.

Det var lite, kanske kunde göra någon glad med dessa vackra bilder! Nu blir det i alla fall hurri hurri!

Ses imorgon my little sweetheart ;)


Jag är så duttig!

Övningskörde till mormor förut, det gick strålande, vad annars? Vi åkte genom Kristinehamn och sen ut dit i ingenstans. Blev att hjälpa till vid våran stuga, klippa gräs och plocka. Sen så blev det att springa myrorna ur brallan för då kom M&M&M&M så då lekte jag för fullt med det lilla stora M:et. Vi sprang och sprang och sprang. Kände i vattnet som sprutade ut från ett hål ur vattenslangen. Krattade och höll på. Det var mysigt! Sen kom det kossor som blev inställta i hagen, det var sött att kolla på dom när de skuttade ut på det gröna gräset. Landet är bra underbart ibland. Och trevligt har jag haft med mina båda systrar. Mycket skratt och inte så mycket seriöst! Me like!
Sen så övningskörde jag hem också, då genom Storfors. Mycket bra mycket bra!
Ska plugga lite nu och plocka lite på mitt rum. Sen hoppas jag på att det blir en natt i Kristinehamn. För imogon har jag sovmorgon! JIPPIIIIE! Längesen, eller nästan aldrig jag har haft det på en måndag nu som resten av klassen, typ, har. Så göttigt för mig!!!

Nej hej då blogg och hej plugg!

Norge vann!

Ingen har väl missat att Norge tog hem segern i ESC på sin egna Nationaldag? Lite kul så där. Låten tyckte jag var bra och tydligen så hade han ju skrivit låten själv om jag fattade det hela rätt! Impad blir man. Och gammal såg han inte ut att vara heller ;)
Men nu blir det natten. En dag imorgon också, som kommer bli allt annat än ej-slapp!

God natt!



The festfixer.

Kanske borde jag bli en festplanerare? I alla fall för bondigt folk. Ska nog se om det sökes någon sådan :D

Min mage kurrar, vart är maten?

I knew it!

Hännis-Pännis got the driving licence! <3

Haha plus att jag är bäst på engelska.. <3

Jag får spunk!

Det pluppar HELA tiden upp en sån där grej om filmen änglar och demoner eller vad den nu för tusan heter!!! Och den vill inte försvinna! Jan inte skriva på msn för hela tiden när den pluppar upp går de inte skriva, och den pluppar som sagt upp hela tiden! Jag blir störd!!!


Kan någon lida lite med mig, jag får inte bort den! Trycker på X men den pluppar upp lika fort igen. Jag orkar inte....

To you.

I miss you my Ännisspäänniss! :( <3























Söta som vi är tillsammans <3

nu så.

Nu tänker jag göra nallen sällis i sängen och sova i några få timmar innan man ska upp igen. Samhällsarbetet får bli som det blir. Synd att alla de här arbetena nu på slutat ska ha så stor roll i slutbetyget sen bara. Tråkigt tråkigt! Men nu skajag sova. Jag är hungrig och trött så jag svammmmlar bara!!

God natt! (igen?)


I want to..

.. lägga mig och sova som alla andra gör! Menjag har min jämförelse kvar på de där jädra samhällsarbetet som ska lämnas in imorgon. Men det känns att det har blivit ganska för många timmar framför datorn. Mitt huvud ä verkligen inte van vid sånt här. Även om jag brukar itta vid datorn ganska mycket, tyvärr. Men jag klarar inte av detta. Koncentration vid en dataskärm, nej det vill jag helst inte ha. Slappt och slött ska det vara!

Men nu måste jag återgå till mitt arbete så jag får sova någon gång!

Natten!

Kokkis!

Jag tror jag kommer att ha gått upp, mja kanske 4 kg under den är dagen. Och inte går det bra för mig att skriva det här jädra arbetet heller! FYYYY! Vill sjunka ner i jorden!
Men Bubbles är bra :D

My idolzzz!


I was angry and sad.

Idag blir det en sån där tråkig pluggdag igen. Men som vanligt får man inte så värst mycket gjort. Inte så mycket som man borde i alla fall. Jämför Nord- och sydkorea med varandra. Det är hemkt! Frågade Änniss om hon ville komma hit och baka bullar och sitta och moffa hela natten, men tror inte hon är så pepp på det. Hon ska tydligen dricka kanelkaffe så jag får äta själv då. Tråkigt men sant.
Annars då, det är mycket i skolan men Sophie och jag fördriver tiden med att sitta och skjuta ett stearinljus på ett bord mot böcker och dyligt, det blev typ som ett airhockeyspel. Mycket underhållande! Några i klassen frågade till och med hur vi kunde sitta och hålla på så länge som vi gjorde. Men vi är ju som sagt som vi är.

Nej men nu ska jag sitta och tugga ännu mer tuggummi än vad jag redan har gjort. Ett kvar bara. Så det jag har i munnen får stanna där ett tag. För stor mångd kanju tydligen ge en laxerande verkan. Och det vill vi ju inte direkt :)

PUSS!


Swhioohoooo!



Änniss gott'a job!

Du och jag är miraklet hääär!

Felix min lilla, fast nu är han ganska stor! Du är bara för go, eller du va :)


I'm in löööööv!


Kan väl inte direkt säga att jag älskar den här låten men den ger mig gamla minnen! <3

Gimmi gimmi gimmi gimmi gimmi!



Ork att sitta och plugga en hel dag.. Men det är vad jag kommer att göra idag. Kommer knappt framåt. Lite smått jobbigt men ska försöka att i alla fall nästan bli klar idag.
Hade nationellt provi matte b imorse. Säger bara en sak och det är att det var ganska jätte svårt! Trodde inte att det skulle vara så svårt med tanke på hur de nationella som har varit, eller vi har fått sett på två stycken. De två var ganska så lätta egentligen. Och nu fick vi de här?! Jag hoppas verkligen på ett g, för då blir jag nöjd.

Men nu ska jag fortsätta att skriva mitt lilla jobbiga samhällsarbete. Kommer nog strunta sig om jag känner den känslan rätt. Ont i magen har jag också. Ge mig lite helg nu tycker jag..

Senses.

Blev lite köttbullemys i min säng förut under min röda filt. Kurade ihop mig som en liten boll och slumrade till lite. Det var mycket skönt! Sen blev det att ta cykeln till Hännis och plugga matte, äta godis och korv. Vi kände oss duktiga s vi la av ed pluggandet. Det får helt enkelt gå som det går. Men lite trist eftersom det är det här provet som i stort sett avgör hela mitt slutbetyg i matte b. Så kommer nog få nöja mig med ett g. För mvg kan man ju tyvägg inte få i allt. Även om man hade hoppats på det. Men bara jag har g i alla ämnen när jag fåt mitt vita kuvert på scenen i aulan så blir jag mycket väl mer än nöjd. Det är det som räknas. Att man är godkänd i alla ämnen. Då får man vara stolt tycker jag!

Sen nu på kvällskvisten har jag fått ytterliggare lite hjälp av min vän Victor. Han hjälpte mig med ett tal som jag inte kunde. Får se om jag kommer ihåg de där kringelikrokiga uppställningarna tills imorgon. Typ så här:

(A1*B1)/(B1*C1)=(A2*B2)/(B2*C2)
(A1*C1)/(C1*B1)=(A2*C2)/(C2*B2)
(B1*A1)/(A1*C1)=(B2*A2)/(A2*C2)

Yey, lycka till imorgon för mig och Hännis! Vi kommer vara skolans kungar i matte! Hurra!


SNYGGINGARNA PÅ VIFT I LIFT!

Tvättsvamp

Booooring! Kom nyss hem från skolan, eller det var ett tag sen. Blev en kort dag idag. Men det var skönt. Är trött, så borde kissa Hugin och sova lite innan allt folk kommer hem för senblir de plugg hela kvällen.
Hade läxförhör på öl idag. Grattis till mig! Sa till Sophie innan att jag skulle skriva ett MVG, bara på skoj! Men sen hade vår bästa lärare rättat proven under lunchen så vi fick reda på våra resultat redan idag. Och ve hade inte fått ett MVG om inte jag? Tihihi! Lite lycklig, men de va ganska lätta frågor, så det behövdes inte ha läst på så mycket för de hade inte jag gjort, och så fick jag 30/32 poäng. Pluggis som jag är!

10 FAVORITER


* Dialekt: Värmländska, såklart!
* Mat: Spagetti och köttfärssås
* Låt: Hmm... Boys boys boys med Lady GaGa just nu tror jag. Annars finns det massa härlig musik!
* Film: Nått kul och romantiskt, :D
* Tecknad figur: Nalle Puh, han är söt
* Sport: Dans, för det är en sport!
* Komiker: Om jag ska välja så blir det Björn Gustavsson!
* Veckodag: Fredag eller lördag
* Glassmak: Choklad
* Soloartist: Öhm..


9 FÖR TILLFÄLLET

* Humör: Trött och orklös
* Tanke: Måste plugga men orkar inte
* Kläder: Mjukisar, tröja och kofta
* Bakgrund: Älskling
* Känsla: Stressad
* Tid: 13:26
* Bästa sak: Mobilen
* Irritationsobjekt: Att jag har matteprov imorgon, det är ett stort objekt!


8 FÖRSTA

* Bästa vän: Som jag minns va de väl Becca eller Carro
* Husdjur: Vovvsing och katter, fast mitt egna va nog en kanin eller marsvin
* Utlandssemester: Haha, norge?
* Piercing: Öronen
* CD skiva: Drängarna! Va så stolt! Gick i ettan och tog med den i min vita cykelkorg till Alexander, min kompis!
* Bil: Jag har väl ingen egen bil än vad jag vet
* Ord: Det vet jag inte, ska fråga mammi sen :D


7 SENASTE

* Telefonsamtal: Älsklingen
* Mat: Skolans mumsiga mat! Love it!
* Dryck: Juice
* Biltur: Hem från Ludvika igår
* Tv-program: En film på tv igår kväll, galen i kärlek
* Spelad låt: ?
* Köpta klädesplagg: Oh, jacktröja, jeansleggins, linne, o ja minns inte, Älskar det i alla fall!


6 HAR DU NÅGONSIN

* Dejtat någon av dina bästa vänner: Dejtat.. Nja men vi har varit tillsammans, de har gjort det till vad det är idag lite tror jag :(
* Brutit mot lagen: Ja ja, det har jag nog gjort
* Blivit arresterad: Nej, fast polisgubben prata med mig i evigheter när jag inte hade lyse på cykeln, fy mig!
* Badat naken: Ja då, i badkaret och säkert ute också, när man va liten
* Varit med på TV: Oh yes!
* Varit med i tidningen: Men de klart


5 NEJ TACK


* Skolämne: Matte och samhäll!
* Mat: Fisk
* Musik: Låtar de inte sjunger i, techno, fy bläää!
* Dryck: Öl
* Djur: Grodor!


4 SAKER

* Du gör när du har tråkigt: Slöar
* Du gjorde igår kväll: Kolla på film
* Du kan höra just nu: Radion som är på i köket för vovvis har varit själv i en timme
* Du inte kan leva utan: Min Patric! Och några andra, typ Ia!!!


3 PERSONER

* Du kan berätta allt för: Ia och Patric
* Du tycker om: Min lilla stora familj, Patric, mina vänner och Bellis!
* Du inte gillar: Falska vänner, blä


2 VAL

* Coca cola eller fanta: Fanta
* Hund eller katt: Båda ?


1 ÖNSKAN

* Hemlis..

On my way!

Sophie var snäll som väntade på mig förut, fast hon hade inte hunnit med sin buss i alla fall så hon följde med mig hem när jag packade och så fick hon se vem fadde tydligen är tillsammans med. Då blev hon mycket glad! Eftersom jag glömde tidningen hemma i morse. Sen begav vi oss till nöjes och köpte godis, sen till busstationen där jag sen gick på bussen till örebro. Fixade min biljett på stationen i örebro och lyckades gå på rätt tåg! Ja, ni läser rätt! Jag var jätte osäker på om det skulle vara ett sånt tåg men nu är jag framme om 30min så är just nu i kopparberg. Har inget minne av att jag någonsin har varit här. Men De ser ut som en liten håla. Är alltså på väg till ludvika där min kära vän bor. Vi ska tillbringa helgen tillsammans. Ikväll och inatt blir de kill-fritt också. Så då är det bara vi två och lilla ängeln. Ska bli jätte mysigt. Men nu ska jag vara social med mig själv och äta godis, dricka saft och läsa en bok. Kommer bli en bra helg, de vet jag! Puss och kram världen! (:p) var tvungen att göra en smilis! Förlåt..

Majs i saffran!

Det är inte varje dag som mattanterna bjuder på julmust och lussekatter en skön, fast regnig dag i maj. Men det tackade vi inte nej till! Eller Anna var så snäll så hon delade sin kisse med mig. Gullisen.
Blev en kort dag i skolan idag. Vilket var otroligt skönt eftersom jag är lite skoltrött nu måste jag säga. Många år i skolan har det varit. Det värsta är att jag planerar att läsa ytterligare 3-4 år sen när detta väl är slut! Är det inte konstigt? Men det är ju mitt eget val så om det blir så är det ju mitt rätta väl antagligen.

Men nu ska jag plugga lite samhällskunskap. Ett stort arbete som ska lämnas in om en vecka så jag vägrar sitte uppe halva natten dagen innan denna gång. Men jag vet mycket väl hur det kommer sluta... Jag lovar!


Bästisarna Fett!

(ett helt inlägg utan en fjuttig smilegubbe, duktiga mig!)

Jag som trodde jag var smart.

Men det visade sig att jag inte alls är så smart som jag alltid har trott att jag har varit! Sorgligt.
Greps av lite smått panik imorse när jag inte hittade mitt bankomatkort, fult de låter. kulle egentligen fixat pass idag, men tur va väl de för vad tänkte jag på närjag fixade iordning mig imorse?
Jeans tights
Blå sletetn t-shirt med enkonstig figur på och texten "little miss trouble"
Svart kofta medmina hemliga vapen i, dvs, alla knappar sitter fast med säkerhetsnålar. Gangster!
Håret typ oborstat och uppsatt i en ful toffs + mina avklippta ögonfransar.
Så tur var väl det att jag inte hittade kortat. Men lite orolig blev manju. Men efter ett antal timmar i skolan och efter ett antal timmars grubblande så kom min snilleblixt fram till att "ahaa, jag vet vart det är!" Och rätt hade jag också. Så på onsdag blir det att fixa pass och hoppas att man hinner bli ägare till det innan vi far till vårt kära bulgarien med massa andra trista karlskogingar och egerforsare. Och min superklass! Men nu blir det att nörda min serie lite eftrsom ettan inte funkar på mitt rum. Den vanligaste kanalen? Jag säger ju att jag inte är smart. Nej bort med mascaran och sen hopp i säng. Vill inte hålla på att soma på morgondagens tidiga lektion. För oj så jobbigt det var att försöka hålla mina ögon öppna på mattelektionen i morse. Hemskt!

God natt! :D


Det kliar och det är stökigt.

Snart kommer Sophie och plingar på dörren. Vi ska mysa och se på en film som handlar om alkohol. Mystiskt vaa? Men vi hade ju, eller vi har prov imorgon. Ett som vi hade i början av detta läsår. Men det missade ju vi, minns inte vad det va vi gjorde den dagen men vi båda va tydligen inte där. Så snart kommer hon inklampandes så då blir det filmtajm. Mys. Kanske ska kika lite i hennes bok också för min vet jag inte vart den är. Nu kom hon hej då!

RSS 2.0